E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δεν άντεξε η Φώφη Γεννηματά ‑ Πέθανε πριν από λίγο στον Ευαγγελισμό

Η κ. Γεννηματά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ειλεό

Δεν άντεξε η Φώφη Γεννηματά ‑ Πέθανε πριν από λίγο στον Ευαγγελισμό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 25/10/2021 | 11:57

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλευόταν.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου καθώς παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος. Η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο της χώρας προς το πρόσωπο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία έδωσε ξανά τη μάχη με τον καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ ζωή της Φώφης Γεννηματά, μιας γυναίκας που δεν φοβήθηκε καμία μάχη 25/10/2021

Η Φώφη Γεννηματά μπήκε στον στίβο της πολιτικής φέροντας στις πλάτες της ένα πολύ βαρύ όνομα, εκείνο του Γεωργίου Γεννηματά, ο οποίος υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του '80. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο τον Απρίλιο του 1995, επτά μόλις μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας της νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κάκιας Βέργου.

«Παλεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Με επτά μήνες διαφορά έφυγαν οι γονείς μου από τη ζωή. Πρώτα η μητέρα μου και μετά ο πατέρας μου. Μόνο αυτό μπορούσε να συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μαζί από δεκατριών χρόνων» έλεγε πριν από ενάμιση χρόνο η Φώφη Γεννηματά.

Το 2008, στα 43 της ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον καρκίνο. Κάνοντας τακτικές εξετάσεις λόγω κληρονομικού ιστορικού εντοπίστηκε καρκίνος στον δεξιό μαστό. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Αμέσως μετά ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και εισήχθη στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας της ήταν σύντομη καθώς η ασθένεια ήταν επιθετική μην αφήνοντας στους γιατρούς περιθώρια αντιμετώπισής της. Η Φώφη Γεννηματά αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γηραιότερος κατάδικος στις ΗΠΑ πέθανε σε ηλικία 101 ετών: Πέρασε 70 χρόνια στη φυλακή, απέφυγε 8 φορές την εκτέλεση

Άνθρωποι Χτες

Πιθανότατα πέρασε ολόκληρη τη ζωή του άδικα πίσω από τα κάγκελα

Δηλητηρίαση από αλκοόλ: 1.650 ανήλικοι κατέληξαν σε νοσοκομεία

Άνθρωποι Χτες

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με την έκταση που έχει πάρει η κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους στη χώρα μας.

Ιδιωτικό τζετ πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση χωρίς μπροστινό τροχό στο Οχάιο – Βίντεο κόβει την ανάσα

Άνθρωποι Χτες

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο πιλότος διατήρησε τη μύτη του αεροσκάφους ψηλά, αποτρέποντας τα χειρότερα

Πρώην στέλεχος της Frontex προειδοποιεί: «Εμφύλιος πόλεμος θα ξεσπάσει στις μεγαλουπόλεις της Γερμανίας»

Άνθρωποι Χτες

Ανησυχητικές προειδοποιήσεις για το μέλλον της Ευρώπης εκπέμπει ο αναλυτής ασφαλείας και πρώην στέλεχος της Frontex, Γιαν Σόλγουιν, τονίζοντας ότι από το 2015 έως σήμερα ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει στη μεταναστευτική πολιτική της Ένωσης

Σέριφος: Σε 90 δευτερόλεπτα διέρρηξαν τη Μονή Ταξιαρχών ‑ Αρπαξαν δεκάδες τάματα

Άνθρωποι Χτες

Τρεις διαρρήκτες χρειάστηκαν μόλις 90 δευτερόλεπτα για να εισβάλουν στην ιστορική Μονή Ταξιαρχών στη Σέριφο και να απομακρύνουν δεκάδες πολύτιμα τάματα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο ταξιτζής που τραυμάτισε βαριά τον 39χρονο στη Βούλα: «Με αποπροσανατόλισε το GPS»

Άνθρωποι Χτες

Θεωρούσε πως η αναστροφή στο συγκεκριμένο σημείο επιτρεπόταν

Μύκονος: Συνελήφθη 23χρονος μετά από καταγγελία 18χρονης Ιταλίδας για βiασμό σε beach bar

Άνθρωποι Χτες

Συναγερμός σήμανε στη Μύκονο, μετά την καταγγελία μιας 18χρονης Ιταλίδας τουρίστριας για βιασμό σε γνωστό beach bar του νησιού.

Επιδόματα εορτών και αδείας στους δημοσίους υπαλλήλους: «Όχι» από το ΣτΕ ‑ Τι αναφέρει η απόφαση

Άνθρωποι Χτες

Επρόκειτο για αγωγή δημοσίου υπαλλήλου ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, με τον ενάγοντα να διεκδικεί δύο επιπλέον βασικούς μισθούς ετησίως

Καύσωνας: «Ό,τι δεν έκανε ο καιρός όλο το καλοκαίρι, θα το κάνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου»

Άνθρωποι Χτες

Θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας

Εντυπωσιακή αναγκαστική προσγείωση ιδιωτικού τζετ χωρίς μπροστινό τροχό

Άνθρωποι Χτες

Λόγω βλάβης στον μπροστινό τροχό, ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος κρατώντας τη μύτη ψηλά, στηριζόμενος μόνο στους πίσω τροχούς

Τουρκία: Έτοιμη για εξορύξεις φυσικού αερίου και πετρελαίου στη Συρία

Άνθρωποι Χτες

Γεωτρήσεις εξερεύνησης πραγματοποιεί η Τουρκία και στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.