E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ομολόγησε η θεία της 8χρονης στη Ρόδο τη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση

Την κακοποίησε και κατηγόρησε τον παππού

Ομολόγησε η θεία της 8χρονης στη Ρόδο τη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/10/2021 | 12:38

Σε ομολογία για την αποτρόπαιη πράξη της, δηλαδή την σeξουαλική κακοποίηση της 8χρονης από την Ρόδο για να εξαπατήσει την μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα φέρεται να προχώρησε η συγγενής του κοριτσιού.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε από τον παππού της και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της.

Το χρονικό της σοκαριστικής αποκάλυψης

Όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη, της οποίας ο παππούς κατέθεσε ως ύποπτος για την κακοποίησή της, έπαθε λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα την οποία μάλιστα πιστοποίησαν κατά τις εξετάσεις που έκαναν ο ιατροδικαστής, ο γυναικολόγος και ο μικροβιολόγος. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, «έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη», όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού. Η συγκεκριμένη συγγενής όμως φάνηκε πως δεν είχε αγνές προθέσεις αφού συνέλαβε ένα αποκρουστικό σχέδιο εξαπάτησης της μητέρας έτσι ώστε να της αποσπάσει χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα! Στην συνέχεια φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία. Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σeξουαλικά την 8χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση. Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της μητέρας, ηλικίας 10 και 12 ετών, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών.

Τα δύο του αδέλφια εξεταζόμενα, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξέφρασαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στενοχώρια τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται μαζί με τους παππούδες τους, επεσήμαναν ότι ο παππούς τους είναι αυστηρός αλλά τα αγαπά και απέκλεισαν οιανδήποτε υποψία για τέλεση αδικημάτων εντός του στενού κύκλου της οικογενείας.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ένα μαχαίρι και αλλεπάλληλα χτυπήματα σκότωσαν το βρέφος στην Κυψέλη ‑ «Mόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι»

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι» είπε ο 43χρονος για την άγρια δολοφονία του μωρού - Σε εξέλιξη έρευνα και για το πώς απέκτησαν αφροδίσια νοσήματα η 15χρονη και το 9χρονο από τα αγόρια

Ντόρτμουντ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κωνσταντέλια μετά τον τραυματισμό του

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Οι Βεστφαλοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος άρπαξε τις εισπράξεις και έγινε… καπνός από το μαγαζί που δούλευε

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, έχοντας στα χέρια τους το αποδεικτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Ζήτησε καρέκλα πάνω στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε στο νοσοκομείο

Καιρός: Δυνατοί βοριάδες, μπόρες αλλά και θερμοκρασίες στους 39 βαθμούς

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού για την εποχή. Ανεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα ‑ Συγκρούστηκαν δύο μοτοσυκλέτες

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Βραΐλα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/9) τροχαίο με τρεις νεκρούς.

Κυψέλη: «Δεν είχα τη δύναμη να θάψω το μωρό», λέει ο πατέρας ‑ Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη.

Σχολεία: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις από σήμερα

Τρόμος στην Times Square με δύο νεκρούς – Αστυνομικοί σκότωσαν γυναίκα που μαχαίρωσε περαστικούς

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Η 49χρονη με ψυχιατρικό ιστορικό επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς - Ένα από τα θύματα υπέκυψε στα τραύματά του - Προσοχή σκληρά βίντεο

Tupac: Δικαίωση μετά από 30 χρόνια ‑ Ένοχος κρίθηκε ο Ντουέιν Ντέιβις, ο μόνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του

Ελλάδα Πριν 10 ώρες

Ο πρώην αρχηγός συμμορίας κατηγορήθηκε πως έστησε την ενέδρα του 1996 - Οι δικές του αφηγήσεις στάθηκαν καθοριστικές για την καταδίκη

Δολοφονία διασώστριας στη Σύρο: Τι υποστηρίζει η νονά του 41χρονου κατηγορούμενου

Ελλάδα Χτες

Ενώ η νονά του κατηγορούμενου μιλά για δικαιολογημένη αντίδραση, οι γονείς της 41χρονης Ευαγγελίας κάνουν λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα

Ελλάδα ‑ Ισπανία 108‑106: Η Εθνική σώθηκε στην παράταση για το Μουντομπάσκετ

Ελλάδα Χτες

Η Εθνική Ελλάδας έχασε προβάδισμα 11 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά με Μήτογλου και Ντόρσεϊ σε ρεκόρ καριέρας πήρε κρίσιμη νίκη στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.