ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Θα μειωθούν πάνω από 50% οι άδειες ελεύθερης εισόδου στον Δακτύλιο ο οποίος θα μπει σε εφαρμογή από τις 25 Οκτωβρίου

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι ελεύθερα θα κινούνται τα υβριδικά και euro 6 οχήματα, ενώ επισήμανε ότι θα υπάρξει μείωση άνω του 50% στις άδειες που είχαν δοθεί μέχρι τώρα για ελεύθερη μετακίνηση στον δακτύλιο.
Για την κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τόνισε ότι «βρισκόμαστε ακόμη σε ένα στάδιο προσαρμογής», ανέφερε ότι ήδη γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων, ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη διεύρυνση, σταδιακά, των ορίων του μικρού δακτυλίου.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέτρο που ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων. Παράλληλα προανήγγειλε σταδιακά και τη λήψη άλλων, πρόσθετων, μέτρων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΠΡΟΣΩΠΑ
BODY+MIND
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΤΑΞΙΔΙΑ
STORIES