E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για όλα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/9/2021 | 12:13

Μια σούπερ αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστα μίλησε για την καριέρα του, για τα όσα έχει γράψει κατά καιρούς στα social media και έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, για το εμβόλιο, για τον Αντετοκούνμπο και τη Σάκκαρη και άλλα πολλά...

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το γεγονός πως είναι Νο 8 στην επιδραστικότητά του σε στον κόσμο: «Είναι τιμή μου που μπορώ και βρίσκομαι σε μία τέτοια κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου».

Για τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:«Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω».

Για το αν παρακολουθεί ειδήσεις στην τηλεόραση: «Βλέπω ειδήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στη χώρα μου. Μεγάλωσα σε αυτή τη χώρα και έχω πολύ αγάπη για αυτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το πώς ζει τον κορωνοϊό: «Έχει ενοχλήσει τους πάντες. Πρέπει να το δούμε με την καλή ματιά και να το αντιμετωπίσουμε. Στην αρχή της καραντίνας ένιωθα ότι η ζωή μου δεν είχε κανένα νόημα. Είχα τόσους πολλούς στόχους να πραγματοποιήσω εκείνη τη σεζόν για να δείξω έναν νέο Στέφανο και ήξερα ότι η χρονιά έφευγε. Δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτά που είχα ως στόχο».

Για το αν έχει ψυχολόγο: «Είναι σημαντικό να μιλήσω σε έναν άνθρωπο. Έχω έναν. Με τον αθλητικό σύμβουλο, συνήθως μιλάμε για πιο βαθιά θέματα που δεν θα μπορούσα να συζητήσω με κάποιον φίλο μου ή με άλλον άνθρωπο».

Για τα όσα είχε γράψει για Χάροντς: «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί προπονείται στο εξωτερικό: «Για μένα, η ακαδημία Μουράτογλου είναι μία μεγάλη στήριξη και έχουν υποστηρίξει την οικογένειά μου. Προτιμώ να είμαι στη Γαλλία σε σχέση με την Ελλάδα. Έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι σε πολύ καλές συνθήκες. Το κέντρο του τένις είναι η Νότια Γαλλία».

Για το αν επιθυμεί να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα: «Σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα. Είμαι μακριά από αυτό. Το έχω ως στόχο τα επόμενα χρόνια».

Για το αν έχει άγχος για την κατάκτηση ενός Grand Slam: «Αυτό θα έρθει με την καθημερινή προπόνηση και με τη δική μου αγάπη για το άθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την αντιπαλότητά του με τον Μεντβέντεφ: «Είναι πολύ σταθερός ως παίκτης. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και με εκπλήσσει πως με αυτό το είδος τένις καταφέρνει να κερδίζει. Δεν είναι βαρετό, αλλά είναι μονοδιάστατο. Το κάνει πολύ καλά. Ίσως να είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή, και ο Ζβέρεφ έχει δείξει μια πιο σταθερή πορεία».

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από όλους: «Θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους, αλλά πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες».

Για το πόση ώρα κάνει να αλλάξει σπίτι του: «Είμαι κάποιος που μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου. Όταν έχω κερδίσει ένα σετ 6-0, δεν νομίζω ότι με συμφέρει πάρα πολύ. Το έχω κάνει και σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για τα ξεσπάσματά του κατά τη διάρκεια των αγώνων: «Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Για την ιστορία με το εμβόλιο: «Προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό. Θα συμβεί φέτος (σ.σ. να εμβολιαστεί). Για να μπορώ να μπω σε μαγαζιά ή εστιατόρια».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.