E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί»

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/9/2021 | 10:53

Όσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά της αποκατάστασης μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, έρχεται τώρα να την αναστατώσει με τις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του 40χρονου άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την δράστιδα.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας, στο MEGA διαψεύδοντας τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση με τον οποιονδήποτε τρόπο. Άφησε, μάλιστα, σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο, διερωτώμενος γιατί καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει μιλήσει ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει. Παρόλα αυτά, ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», σημείωσε προκαλώντας με τους ισχυρισμούς του την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας.

Στην αντεπίθεση πέρασε, ωστόσο ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στον Alpha 9.89: «Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε αντιδρώντας στα παραπάνω.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δίκη για το βιτριόλι μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου

Η Ιωάννα στάθηκε ιδιαίτερα γενναία και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, όταν παρευρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, η Έφη ωστόσο αποφάσισε να το... βάλει στα πόδια αποφεύγοντας να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την παθούσα.

Η δίκη θα λάβει χώρα αυτή τη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα κληθούν να καταθέσουν συνολικά 43 μάρτυρες για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι επιθυμία της να βρίσκεται κάθε φορά στο δικαστήριο σε όλη τη διαδικασία και θα περιμένει την κατηγορουμένη να δει αν θα εμφανιστεί. Το ότι δεν ήρθε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο ήτανε κάτι που το γνωρίζαμε, το περιμέναμε, όπως περιμένουμε να μην εμφανιστεί και στις 30 Σεπτεμβρίου», εξήγησε ο δικηγόρος της κ. Απόστολος Λύτρας.

«Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη συγκεκριμένη δικογραφία ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποιος βοήθησε την δράστιδα. Η γνώμη μας είναι ότι υπάρχει συνεργός. Αμέσως μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη ήρθε σε επαφή με κάποιον, υπάρχουν 5 κλήσεις προς το τηλέφωνο του. Ξέρουμε ποιος είναι και θα ζητήσουμε να κληθεί ο συγκεκριμένος να δώσει εξηγήσεις», υπογράμμισε.

Όσο για το αν ήταν ή όχι μήλον της έριδος ο άντρας στην υπόθεση με το βιτριόλι, «η έρευνα δείχνει ότι η σχέση υπήρχε, μόνο στο μυαλό της κατηγορούμενης». Μάλιστα, ο μάρτυρας θα καταθέσει στη δίκη, ενώ έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: Πέθανε 15χρονος στην Καρίτσα μετά από ξαφνική κατάρρευση

Πριν 10 ώρες

Στην Καρίτσα Λάρισας, ο ανήλικος έχασε τις αισθήσεις του χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι Αρχές διερευνούν τα αίτια του θανάτου του.

Ρέιντζερς ‑ Σέλτικ 1‑0: Φωτιά σε πούλμαν οπαδών μετά το ντέρμπι στη Σκωτία

Πριν 10 ώρες

Ο Ναντέρι σκόραρε στο 32` χαρίζοντας στη Ρέιντζερς τη δεύτερη θέση, ενώ η Πυροσβεστική έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά χωρίς τραυματισμούς.

Παγκόσμιο σοκ: Nεκρός ο γιος της Cindy Crawford

Πριν 10 ώρες

Από τις πασαρέλες στα 17 στη δύσκολη μάχη με την εξάρτηση

ΗΠΑ: Βρέφος 11 μηνών βρέθηκε νεκρό μέσα σε καναπέ – Συνελήφθη ο 19χρονος μπέιμπι σίτερ

Πριν 10 ώρες

Ο δράστης, Έλαϊζα Μέις, επιχείρησε να στήσει ψεύτικο άλλοθι για την εξαφάνιση του μικρού Γκρέισον Γουόλτον, το οποίο κατέρρευσε μετά την κατάθεση γείτονα.

Βριλήσσια: Μάχη για να κρατήσει το νεφρό του δίνει ο 14χρονος

Πριν 10 ώρες

Διαβάστε πώς ο 14χρονος στη Βριλήσσια αγωνίζεται να ανακάμψει. Μάθετε περισσότερα και υποστηρίξτε την ανάρρωσή του τώρα!

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 25χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Πριν 10 ώρες

Τι υποστήριξε ο σύντροφός της στους αστυνομικούς

Γυναικοκτονία Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος αυτοτραυματίστηκε για να καλύψει τη δολοφονία

Πριν 10 ώρες

Ο 27χρονος ομολόγησε στην Ασφάλεια ότι σκότωσε τη σύντροφό του μετά από καβγά για οικονομικά, αφού αρχικά είχε καταγγείλει ψευδώς επίθεση από αγνώστους.

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης ‑ Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Χτες

Ο αγαπημένος συνθέτης ζήτησε συγνώμη από το κοινό και υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή μόλις του το επιτρέψει η υγεία του.

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Χτες

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ίδιος ελεγκτική αρμοδιότητα και αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του ξυλολίου στα Τέμπη.

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο ‑ Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Χτες

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προθέρμανσης στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, ενώ αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα.

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Χτες

Οι σοροί των γυναικών εντοπίστηκαν σε παραλία, με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και τις συγγενείς να συνδέουν το γεγονός με τον χαμό της μητέρας τους το 2010.

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Χτες

Η κρίση ξέσπασε επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με τον ΧΥΤΗ και τα απορρίμματα συσσωρεύονται στους δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.