ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά καίει κοντά στον ορεινό όγκο της Τορώνης, πάνω από την Τριστινίκα, στη Σιθωνία στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 5 οχήματα με 12 άνδρες για την κατάσβεση ενώ κατευθύνονται και άλλα μέσα. Επειδή η φωτιά βρίσκεται σε δύσβατο σημείο έχει γίνει έκκληση από τοπικούς φορείς και για εναέρια μέσα.
Λίγο νωρίτερα (περίπου στις 13:00) ξέσπασε φωτιά στη Νέα Σάντα Κιλκίς η οποία βρίσκεται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και στην οποία επιχειρούν περίπου 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Θυμίζουμε ότι τόσο η Χαλκιδική όσο και η Θεσσαλονίκη βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε στο Επίπεδο 4 Κατηγορίας Κινδύνου στον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
PAPER
ΠΡΟΣΩΠΑ
BODY+MIND
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΤΑΞΙΔΙΑ