E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δημοσθένης Καρμοίρης: «Δεν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο, έχω παιδί ΑΜΕΑ από το 1993»

«Εγώ βιώνω στο πετσί μου αυτό το πράγμα και δεν επιτρέπω τη σπίλωση του ονόματος μας»

Δημοσθένης Καρμοίρης: «Δεν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο, έχω παιδί ΑΜΕΑ από το 1993»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/7/2021 | 16:04

Μετά τα σχόλια του Δημοσθένη Καρμοίρη για τους Κορεάτες αθλητές η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης της ΕΡΤ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον δημοσιογράφο, κρίνοντάς τα ως ρατσιστικά.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για πρώτη φορά για το θέμα αυτό και την ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ αποκάλυψε μια προσωπική ιστορία προκειμένου να κάνει σαφές ότι το σχόλιο του ήταν τουλάχιστον ατυχές αλλά όχι ρατσιστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν αισθάνομαι ενοχή. Το ψυχολογικό και επαγγελματικό σοκ από την ανακοίνωση της ΕΡΤ είναι το λιγότερο. Προφανώς δεν είχα την πρόθεση, τη διάθεση και την έκφραση. Δεν είναι δυνατόν τα «σχιστά μάτια» να παρεξηγηθούν.

Όσοι με γνωρίζουν, δεν ξέρουν το δικό μου δράμα. Από το 1993 έχω ένα παιδί ΑΜΕΑ, που τον άλλο μήνα γίνεται 28. Έχουμε βιώσει κοινωνικό ρατσισμό από το πρώτο του βήμα. Όταν πήγαμε να τον γράψουμε σε δημόσιο ή στο ιδιωτικό σχολείο. Ξέρεις τι μας έλεγαν; Δεν μπορούμε να έχουμε το παιδί σας ανάμεσα στα υπόλοιπα γιατί θα αντιδρούν οι γονείς των άλλων παιδιών.

Εγώ βιώνω στο πετσί μου αυτό το πράγμα και δεν επιτρέπω τη σπίλωση του ονόματος μας. Δεν απολογούμαι, λοιπόν. Όταν περιγράψω έναν άνθρωπο είναι ρατσιστικό, και δεν είναι το "Κορεάτης από την τρίτη φυλή"; Τον είπα σχιστομάτη; Αυτό θα ήταν ρατσιστικό. Βγάζω στην επιφάνεια το προσωπικό μου βίωμα γιατί προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα μου και την οικογένεια μου. Επέλεξαν τον λάθος άνθρωπο για να το πουν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Eλληνοαμερικανίδα Katarina Demetriadis: H πριγκίπισσα του TikTok μόλις αρραβωνιάστηκε

Πριν 6 ώρες

Ο γιος της Pamela Anderson είναι τρελός και παλαβός για αυτή

Έλενα Παπαρίζου: Αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη με ένα συγκινητικό μήνυμα

Χτες

Η τραγουδίστρια είπε το δικό της «αντίο» στον σπουδαίο καλλιτέχνη, κάνοντας λόγο για μια ψυχή μικρού παιδιού και μια φιλία που μετρούσε περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Τέιλορ Σουίφτ: Πήραν το όνομά της 4 νέα είδη εντόμων ‑ Τι κοινό έχουν στην εμφάνιση

Χτες

Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν το νέο γένος «Swiftiephylus» για να τιμήσουν την Αμερικανίδα σταρ, συνδέοντας τα είδη με τα δημοφιλή της άλμπουμ.

Λατινοπούλου: Ζητά επιστροφή της σχολικής ποδιάς

Χτες

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής συνέκρινε τα ελληνικά σχολεία με ευρωπαϊκά κολέγια και προέτρεψε τις μαθήτριες να αποφεύγουν έντονο μακιγιάζ και εξεζητημένα νύχια στην τάξη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το συγκινητικό αντίο του Φοίβου ‑ «Δύσκολα χωράει ο νους η απουσία σου»

Χτες

Ο συνθέτης είχε συνεργαστεί στενά με τον τραγουδιστή από το 2002 έως το 2007, δημιουργώντας μαζί πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Χάρι Στάιλς: Η εικόνα πάνω στο εισιτήριο της συναυλίας του προκάλεσε σάλο

Χτες

Το εικαστικό δείχνει κίτρινο αυτοκίνητο με τον τραγουδιστή να πετά πάνω από το Empire State Building, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Γιώργος Μαζωνάκης: Βίντεο να τραγουδά στα 18 του δημοσιεύτηκε μετά τον ξαφνικό του θάνατο

Χτες

Λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή από ανακοπή, ένας παλιός του συμμαθητής δημοσίευσε ένα σπάνιο απόσπασμα από τη σχολική τους εκδρομή το 1990.

Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη, Μαρία Δελόγκα τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: Γιώργη μου, έγραψε

Χτες

Η χορεύτρια δημοσίευσε μια κοινή εικόνα της με τον τραγουδιστή από το παρελθόν

Κότσιρας: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του με τον Μαζωνάκη ‑ Τι του αφιέρωσε επί σκηνής

Χτες

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 54χρονου τραγουδιστή, ο συνάδελφός του τον αποχαιρέτησε από τη σκηνή της Κύπρου ερμηνεύοντας το «Ανήκω σε μένα».

Tο σπάνιο βίντεο του 1994: Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Χτες

Η πορεία του σπουδαίου τραγουδιστή από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μέχρι το ξαφνικό τέλος που βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Δικηγόρος Γιώργου Μαζωνάκη: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν τον θάνατό του»

Χτες

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης ξεκαθάρισε πως ο τραγουδιστής δεν παρουσίαζε ενδείξεις ασθένειας, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις της οικογένειας για τη διερεύνηση των συνθηκών.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη που συγκινεί μετά την απώλειά του

Χτες

Οι θαυμαστές αποχαιρετούν τον σπουδαίο καλλιτέχνη, αναδημοσιεύοντας μια κοινή τους εμφάνιση στο τραγούδι «Λιώμα στον γκρεμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.