E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι απέγιναν τα κορίτσια που άφησε πίσω ο Ντράζεν Πέτροβιτς;

Στο μοιραίο τροχαίο δεν ήταν μόνος ο μεγάλος σταρ του μπάσκετ

Τι απέγιναν τα κορίτσια που άφησε πίσω ο Ντράζεν Πέτροβιτς;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης διακόπτεται από ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Η ανάμνηση από την εικόνα μιας άμορφης μάζας λαμαρινών και τα λόγια του ρεπόρτερ που μετέφερε την είδηση ότι επιβάτης του αυτοκινήτου ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαίος παίκτης του μπάσκετ, Ντράζεν Πέτροβιτς είναι ακόμα ζωντανά στο μυαλό μου.

Το κόκκινο Golf καρφώθηκε πάνω σε μια νταλίκα, με τον Ντράζεν Πέτροβιτς να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού και να βρισκει ακαριαίο θάνατο από την σύγκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στο όχημα βρίσκονταν άλλες δύο γυναίκες η οδηγός Κλάρα Ζάλαντζι, σύντροφος του Ντράζεν Πέτροβιτς, και η Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια Χιλάλ Εντεμπάλ. Και οι δύο σώθηκαν πραγματικά από θαύμα αφού η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το αμάξι σχεδόν διαλύθηκε.

Η Χιλάλ Εντεμπάλ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, παρέμεινε σε κώμα, 8 εβδομάδες με το κορμί της να μετράει δεκάδες συντριπτικά κατάγματα. Η καριέρα της στο μπάσκετ έληξε άδοξα, αφού μόλις πριν το μοιραίο ταξίδι είχε κερδίσει μια υποτροφία για να φοιτήσει σε αμερικανικό κολλέγιο,που θα ανοιγε το δρόμο για να αγωνιστεί στο γυναικείο NBA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγους μηνές μετά την έξοδο από το νοσοκομείο προσπάθησε να αυτοκτονήσει καθώς η απώλεια μνήμης και οι οδυνηροί πόνοι στο κορμί της, την είχαν εξαντλήσει. 

«Δεν είχα σχεδιάσει να πηδήξω για να αυτοκτονήσω. Ένιωθα πως προσπαθούσα να ξυπνήσω από έναν εφιάλτη και πίστευα πως πηδώντας θα σταματούσε όλο αυτό», θυμάται η ίδια. Η απώλεια μνήμης της ήταν η αιτία που για πολλά χρόνια μετά το ατύχημα αδυνατούσε να βρει δουλειά. «Είμαι εκνευρισμένη γιατί αυτό ήταν άδικο. Δεν οδηγούσα. Άρα είναι άδικο να υποφέρω όλα αυτά. Έπαιζα μπάσκετ, ήμουν διεθνής, ήμουν νέα και έβγαζα πολύ καλά λεφτά. Τα έχασα όλα σε μια στιγμή. Πλέον δεν μπορώ ούτε καν να δουλέψω, γιατί μπορεί να ξεχνάω μια τηλεφωνική συνομιλία ή κάτι σημαντικό. Όμως δεν τα παρατάω»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κλάρα Ζάλαντζι, γερμανίδα μοντέλο, με ρίζες από την Ουγγαρία, εξαφανίστηκε από παντού μετά το ατύχημα και το κοντινό της περιβάλλον έκανε λόγω για άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για το μοιραίο τροχαίο. 

«Μου είπαν πως όσο ήμουν σε κώμα ήρθε αρκετές φορές στο νοσοκομείο. Όταν ξύπνησα, ήρθε λίγες ακόμη φορές και μετά εξαφανίστηκε. Ναι, ήταν υπεύθυνη για το δυστύχημα γιατί έτρεχε πολύ, αλλά φυσικά δεν ήθελε να σκοτώσει τον Ντράζεν. Τον αγαπούσε και ήθελε να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια», ανέφερε πολλά χρόνια μετά η Χιλάλ Εντεμπάλ.

Η Κλάρα είχε τους λιγότερους τραυματισμούς αλλά αυτό δεν τη βοήθησε να αποφύγει 3 επεβάσεις το κεφάλι. Σήμερα είναι παντρεμένη με το Γερμανό ποδοσφαιριστή Μπίρχοφ και είναι μητέρα ενός παιδιού.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 10 ώρες

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 10 ώρες

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Πριν 10 ώρες

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.