E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κέρκυρα: Σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τα δύο θύματα ο 67χρονος, πριν αυτοκτονήσει

Σοκ στην Κέρκυρα: Σκότωσαν με καραμπίνα ζευγάρι Γάλλων που ζούσε χρόνια στο νησί

Κέρκυρα: Σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τα δύο θύματα ο 67χρονος, πριν αυτοκτονήσει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/6/2021 | 12:56

Σχεδόν εξ επαφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, φέρεται πως δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς τα δύο θύματα του 67χρονου δράστη, που έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα, αμέσως μετά το διπλό φονικό.

      «Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου, και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, ενώ όπως είπε «σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα και πολύ πιθανότατα ένα από τα θύματα να έχει δεχθεί και δεύτερο πυροβολισμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ερευνάται το ενδεχόμενο πρώτος να δολοφονήθηκε ο 63χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής που διέμενε χρόνια στη Γαλλία και μετά η 61χρονη Κερκυραία.

     «Τα θύματα βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων το ένα από το άλλο, ενώ με βάση τα στοιχεία και την ιατροδικαστική, πρώτη, προσέγγιση, φέρεται ότι υπήρχε δόλος και πρόθεση να γραφτεί αυτή η τραγωδία», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αϊβατίδης. Αιτία του διπλού φονικού που όπλισε το χέρι του αυτόχειρα Κερκυραίου, φέρεται πως ήταν η επικείμενη έξωσή του από το θύμα, την 61χρονη σπιτονοικοκυρά του, καθηγήτρια και για πολλά χρόνια φίλη του, καθώς και η επιμονή του 63χρονου, ιδιοκτήτη ενός των διαμερισμάτων της κατοικίας, να εξωθεί ο 67χρονος δράστης και να νοικιαστεί ή να πουληθεί το μικρό διαμέρισμα που διέμενε και του είχε, όπως φέρεται, παραχωρηθεί από την 61χρονη, με αντάλλαγμα τις εργασίες και τη συντήρηση που έκανε στο κτίριο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο 67χρονος δράστης φέρεται να είχε διαπληκτισθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και με τα δύο θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άγριο φονικό έγινε γύρω στις 11: 30 το πρωί. Θύματα ένας άνδρας και μια γυναίκα, γύρω στα 60. Αρχικά αναφέρθηκε ότι πρόκειται για ζευγάρι, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την ιδιοκτήτρια των δύο σπιτιών, στα οποία κατοικούσαν το θύμα και ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είχε κάποιες διαφορές -ιδιοκτησιακές- με το θύμα (τον άνδρα), κατά πληροφορίες για κάποια παρτέρια. Οι καβγάδες τους ήταν διαρκείς. Η ιδιοκτήτρια και των δύο σπιτιών το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει έξωση στοn δράστη, γεγονός που τον εξόργισε.

Σήμερα το πρωί, βρήκε και τους δυο μαζί (ενοικιαστή και ιδιοκτήτρια) και τους δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα θύματα ήταν ανδρόγυνο, ο ένας ενοικιαστής με την σύζυγό του. Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι πρόκειται για τον ενοικιαστή και την ιδιοκτήτρια των δύο σπιτιών. Η σύζυγος του θύματος βρίσκεται στο εξωτερικό, καθώς έλκει την καταγωγή της από τη Γαλλία ή το Βέλγιο όπου το μισό χρόνο μάλιστα διέμενε εκεί το ζευγάρι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Λακωνία ‑ Στη μάχη και εναέρια μέσα

Σήμερα

Καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγιος Στέφανος - Πνέουν ισχυροί άνεμοι, δεν απειλούνται κατοικίες

Νέο περιστατικό βίας: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο του δήμου Νίκαιας

Σήμερα

Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Τζάνειο» με αιμορραγία στο μέτωπο

Πλακιάς κατά Φλέσσα για τα Τέμπη: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο»

Σήμερα

Η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά, γράφει ο πατέρας που έχασε τα παιδιά του στα Τέμπη

Παρίσι: Έπεσαν τα φτερά του Moulin Rouge

Σήμερα

Αγνωστη η αιτία

Αφρικανική σκόνη: Πώς δημιουργήθηκε το πορτοκαλί απόκοσμο χρώμα στον ουρανό

Σήμερα

Η μεταφορά της αφρικανικής σκόνης που τράβηξε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας

Βουλή: Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος ‑ Καρέ καρέ το κεφαλοκλείδωμα στον Γραμμένο

Σήμερα

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση ‑ Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς

Σήμερα

Συνολικά 20 οι κρατούμενοι που προσπάθησαν να αποδράσουν - 30 οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.