E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γαύδος: Τι είπε ο ιατροδικαστής για τον 40χρονο ‑ Το μοιραίο τραύμα της Κορίνας

Η προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα συνεχίζεται

Γαύδος: Τι είπε ο ιατροδικαστής για τον 40χρονο ‑ Το μοιραίο τραύμα της Κορίνας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/4/2021 | 12:18

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Γαύδο προέκυψαν από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 40χρονου οδηγού, ο οποίος γλίτωσε με πολλαπλά τραύματα από την πτώση του αυτοκίνητου στον γκρεμό, σε αντίθεση με την άτυχη Κορίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, ο 40χρονος είχε «κάταγμα δεξιού ημιθωρακίου, αιμοπνευμοθώρακα και στο υπόλοιπο σώμα λιγότερες εκδορές από εκείνες της κοπέλας, αλλά είχε και αυτός».

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπελιβάνης, ο οποίος είχε διενεργήσει τη νεκροψία - νεκροτομή στην Κορίνα Λαβράνου - ο 40χρονος είχε τις ίδιες κακώσεις που είχε η κοπέλα, με τη διαφορά πως δεν του τρύπησε ο πνεύμονας, όπως συνέβη στην άτυχη Κορίνα.

«Οι κακώσεις της δεν ήταν καθόλου τρομακτικές. Η τραυματίας έζησε δύο με δυόμιση ώρες με ρήξη στον πνεύμονα. Αν το κορίτσι έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Αρχικά, τα τραύματά της θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί χωρίς καν επέμβαση! Με μια απλή τοποθέτηση συσκευασίας αποσυμφορισμού αιμοπνευμοθώρακα, η οποία τοποθετείται στο ΤΕΠ κάθε νοσοκομείου, η φοιτήτρια σήμερα θα ήταν ζωντανή».

Στο μεταξύ η προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια να διαλευκανθούν οι συνθήκες υπο τις οποίες βρέθηκε το αυτοκίνητο στον γκρεμό τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει ισχυριστεί πως είχαν βάλει μπροστά την μηχανή του αυτοκινήτου για να λειτουργήσει το καλοριφέρ και να ζεσταθούν, όταν, άγνωστο με ποιον τρόπο, λύθηκε το χειρόφρενο.

Τον ισχυρισμό αυτόν με τελευταίες δηλώσεις του, αμφισβητεί ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας Λαβράνου, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, ο οποίος αναφέρει πως στα συντρίμμια του αυτοκινήτου βρέθηκε «κουμπωμένη» η δεύτερη ταχύτητα κάτι που - σύμφωνα με τον κ. Σκαμπαρδώνη - σημαίνει πως το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση «διότι ακόμα και σταματημένο να ήταν το αμάξι, ακόμα και αν λυνόταν, δεν θα μπορούσε να τσουλήσει».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε 19χρονος και 24χρονος τραυματίστηκε στο μάτι από το έθιμο της «σαΐτας»

Σήμερα

Δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την αναβίωση του εθίμου της «σαΐτας» στο Βέλο Κορινθίας το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Τον δολοφόνησε και τον πέταξε από γέφυρα σε ρεματιά: Συνελήφθη 42χρονος για τον θάνατο του 64χρονου στην Ευκαρπία

Σήμερα

H σορός έφερε συντριπτικές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι αυτές προήλθαν από θλών όργανο - Εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο κατηγορούμενος

Βραζιλία: Καρέ‑καρέ η στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το πόδι τουρίστρια μόλις βουτά στη θάλασσα, δείτε βίντεο

Σήμερα

Μια χαλαρή βουτιά μετατράπηκε σε εφιάλτη για 36χρονη τουρίστρια στη Βραζιλία, όταν καρχαρίας της άρπαξε το πόδι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στη θάλασσα

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Σήμερα

Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Σήμερα

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Σήμερα

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.