ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Είναι και επίσημο

«Την ώρα που οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τα τραγικά προβλήματα της πανδημίας, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δυσμενείς αλλαγές στο εργασιακό τοπίο, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμη και το οκτάωρο, κάνουν τις προκλήσεις και τα προβλήματα ακόμη πιο μεγάλα. Τα συνδικάτα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιπαλέψουν και να ακυρώσουν κάθε πολιτική που στοχεύει στα εργασιακά δικαιώματα και αν απαιτηθεί η ΓΣΕΕ θα εκτιμήσει το ενδεχόμενο και νέων απεργιακών κινητοποιήσεων.
Η αξία της ανθρώπινης ζωής και η αξιοπρέπεια στην εργασία βρίσκονται στην προμετωπίδα των αγώνων μας.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Τιμούμε τους νεκρούς και τους αγώνες της εργατικής τάξης! Δεν είναι αργία, είναι Απεργία!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΠΡΟΣΩΠΑ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΤΑΞΙΔΙΑ
STORIES
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ