E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η σειρά που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Netflix

Και το αξίζει

Η σειρά που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Netflix
@netflix.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Οι Γάλλοι δεν πάνε καθόλου πίσω στις καλές σειρές. Μια μερίδα του κοινού πιστεύει ότι οι Γάλλοι είναι μόνο καλοί όταν πρόκειται για κωμωδία, ενώ μια άλλη ότι οι σειρές τους είναι λίγο βαριές. Ισχύει ότι είναι καλή στις κωμωδίες και ότι κάποιες σειρές τους είναι πιο βαριές. Αλλά οι Γάλλοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν εξαιρετικά σε κάθε είδος, είτε πρόκειται για σειρά είτε για ταινία

Μεγαλύτερη απόδειξη σε αυτό από την σειρά «Lupin» δεν υπάρχει. Πρόκειται για μια περιπέτεια μυστηρίου βασισμένη στις περιπέτειες του πιο ιστορικού κλέφτη στην ιστορία της Γαλλίας. Του αριστοκράτη – λωποδύτη Arsène Lupin, του ήρωα που έκανε διάσημο ο συγγραφέας Maurice Lebalnc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Omar Sy, που οι περισσότεροι γνωρίζουν μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Intouchables». Στην προσπάθειά του να δικαιώσει τον πατέρα του, ακολουθεί τις μεθόδους του Arsène Lupin για να κλέψει, να ξεγελάσει, να αποκαλύψει και να νικήσει.

Το ακόμα πιο ευχάριστο, είναι ότι αυτό γίνεται έξυπνα, ανεπιτήδευτα με ένα πρωταγωνιστή που φαίνεται ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει. Με μια σχεδόν «θρησκευτική» ευλάβεια στον χαρακτήρα των βιβλίων, ο οποίος είναι σαν να υπάρχει γύρω μας, η ιστορία ξετυλίγεται αβίαστα, δίνοντας συνεχώς και καινούργια κίνητρα να την παρακολουθήσεις. Τα 5 πρώτα επεισόδια... «έφυγαν» σε μια μέρα και τώρα μέσα στη χρονιά, αγωνιούμε για το 2ο μέρος της 1ης σεζόν, καθώς το σημείο που μας άφησε είναι πολύ σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμένα λοιπόν με ενθουσίασε, αλλά φαίνεται πως δεν ήμουν ο μόνος. Γιατί το «Lupin» φαίνεται να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Έγινε αμέσως η πιο επιτυχημένη γαλλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix. Στην Γαλλία είναι στο νούμερο 1, από τις 8 Ιανουαρίου που έκανε πρεμιέρα. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες χώρες. Στην Ελλάδα ήταν στο No.1 μέχρι και πρόσφατα, χάνοντας την κορυφή από το «Fate: The Winx Saga». Δεν αποκλείεται βέβαια αυτή η πτώση να είναι προσωρινή. Μάλιστα έγινε η πρώτη γαλλική σειρά που μπήξε στο Top 10 του Netfliχ στις ΗΠΑ.

Το «Lupin» αναμένεται να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια νοικοκυρία τις πρώτες 28 ημέρες προβολής του, κάνοντας νέο ρεκόρ για το Netflix. Το «Queen’s Gambit» είχε κάνει 62 εκατομμύρια στο ίδιο χρονικό διάστημα, ενώ το «Bridgerton» 63 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Tv Time, το «Lupin» ξεπέρασε τους ρυθμούς τηλεθέασης μεγάλων παραγωγών της πλατφόρμας, όπως το «Seχ Education», το «The Crown» και το «Dark».

Θα σας κάνει να ξεχαστείτε από όσα συμβαίνουν εκεί έξω, θα σας μεταφέρει σε δυο εποχές, στο μαγευτικό τοπίο της Γαλλίας και σε μια αναζήτηση της αλήθειας και του δικαίου, που δεν γίνεται σύμφωνα με τον νόμο. Αυτοί είναι και λίγοι από τους λόγους που το έκαναν αυτό που είναι...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.