E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έσπασα την πόρτα και την βρήκα πεσμένη»

Η Τιτίκα Σαριγκούλη έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια

«Έσπασα την πόρτα και την βρήκα πεσμένη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/1/2021 | 10:12

Η Τιτίκα Σαριγκούλη έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της. Ο πολυαγαπημένος ανιψιός και βαφτισιμιός της ηθοποιού, Θανάσης Σαριγκούλης περιγράφει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα πώς βρήκε τη θεία του όταν μπήκε στο σπίτι.

«Το ραντεβού μας, όπως κάθε Κυριακή, ήταν στο σπίτι της. Θα μέναμε μαζί όλη την ημέρα, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια σαν μια οικογένεια. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή πέρασα από το σπίτι όπως έκανα εδώ και χρόνια. Χτύπησα πολλές φορές το κουδούνι, αλλά η Τιτίκα δεν άνοιγε την πόρτα. Ανησυχήσαμε πολύ. Με τον αδερφό μου αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να δούμε τι είχε συμβεί. Και εκεί είδαμε τη θείας μας πεσμένη μεταξύ του δωματίου της και του γραφείου. Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας «έφυγε» την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια» εξομολογείται ο Θανάσης Σαριγκούλης.

«Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνα της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: «Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος»;», λέει συγκινημένος για την Τιτίκα Σαριγκούλη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποστολία Ζώη: Από το Μπαλί στο BTS concert στο Παρίσι ‑ το καλοκαίρι που δεν θα ξεχάσει

Χτες

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τη διπλή καλοκαιρινή της περιπέτεια μέσα από ανάρτηση που συγκέντρωσε χιλιάδες likes στο Instagram.

Κατερίνα Καινούργιου στην Πάρο: Η αγκαλιά με την κόρη της και η λεζάντα που «λύγισε» τους followers

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει διακοπές στις Κυκλάδες με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή και το παιδί τους

Βαλέρια Χοψονίδου: Η βάφτιση του γιου της στη Βουλιαγμένη και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι καλεσμένοι

Χτες

Ο μικρός Παναγιώτης βαφτίστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, με τη βάφτιση να ακολουθεί λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του τον Ιούλιο του 2025.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην Πάρο με μαύρο μπικίνι ‑ δείτε τις πόζες της

Χτες

Το μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων

Ιωάννα Τούνη: «Έβγαλα όλο το βράδυ στο νοσοκομείο με ορούς και αντιβιώσεις»

Χτες

Η επιχειρηματίας έπαθε τροφική δηλητηρίαση και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Ατύχημα για τον Ιβάν Σβιτάιλο στην Κέρκυρα: «Θα σηκωθώ πιο δυνατός»

Προχτές

Ο ηθοποιός και χορευτής μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από πρόσφατη εξέτασή του, με ένα μήνυμα θάρρους

Διακοπές στη Μύκονο για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου ‑ οι φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία

Προχτές

Μέσα από ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των ανέμων

H Ιωάννα Σιαμπάνη ανέβασε φωτογραφίες με τους γιους της – Η στιγμή του θηλασμού και οι μέρες χωρίς πρόγραμμα

Προχτές

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος απέκτησαν πρόσφατα το δεύτερο παιδί τους

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αγκαλιά με τη σύντροφό του στην Ελβετία και κοινή βραδινή έξοδος για δείπνο

Προχτές

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε σχέση με την εικαστικό καταγωγής Σικάγο, Κρίστεν Τομς

22 χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για το «γοητευτικό λεβεντόπαιδο του ελληνικού σινεμά»

Προχτές

Τον θυμόμαστε ως σπουδαίο ηθοποιό και καλλιτέχνη που αποτέλεσε, μαζί με την Αλίκη, αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της Φίνος Φιλμ, αναφέρεται χαρακτηριστικά

Μαρίνα Βερνίκου: Πόζαρε με λαγοκέφαλο στο χέρι

Προχτές

Η Μαρίνα Βερνίκου εξηγεί πώς να αντιδρούμε όταν συναντάμε λαγοκέφαλο στη θάλασσα

Γέννησε η Λίλα Μπακλέση: Η απροσδόκητη ανάρτηση του συντρόφου της για τον ερχομό του γιου τους

Προχτές

Η γνωστή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση έγινε για πρώτη φορά μαμά, καλωσορίζοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το βράδυ της Παρασκευής 7 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.