ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τι αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Bild

Αυτή ήταν η αυστηρά επίσημη εκδοχή για την απουσία του Ελβετού διεθνούς φορ από το ματς πρωταθλήματος των πουλαριών, με τα γερμανικά ΜΜΕ ωστόσο να μην αρκούνται σε αυτή αλλά να σκαλίζουν την υπόθεση και να βγάζουν λαυράκι.
Σύμφωνα λοιπόν με την "Bild", ο Εμπολό είχε πάρει μέρος σε παράνομο πάρτι με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 20 ατόμων, που απαγορεύεται βάσει του πρωτοκόλλου για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τον φορ της Γκλάντμπαχ να προσπαθεί μάλιστα να διαφύγει της σύλληψης.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, μετά την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα, ο Εμπολό βγήκε από το παράθυρο και ανέβηκε στην ταράτσα, για να μπει κατόπιν σε άλλο διαμέρισμα και να μη γίνει αντιληπτός.
Το σχέδιό του όμως απέτυχε και αναγνωρίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, με την Γκλάντμπαχ να μην έχει άλλη επιλογή από το να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Βέρντερ λόγω της παρασπονδίας του.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΠΡΟΣΩΠΑ
BODY+MIND
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΤΑΞΙΔΙΑ
STORIES