Κορωνοπάρτι με κάνναβη στη Θεσσαλονίκη
Χειροπέδες σε επτά άτομα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 4/12/2020 | 09:54
Χειροπέδες σε επτά νεαρά άτομα πέρασαν αστυνομικοί το βράδυ της Πέμπτης, ύστερα από έλεγχο σε διαμέρισμα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν συγκεντρωθεί, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 18 έως 26 ετών και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο ιδιοκτήτης της οικίας αντιμετωπίζει επιπλέον το αδίκημα της παραβίασης των προστατευτικών μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν εναντίον τους διοικητικές παραβάσεις, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, και συγκεκριμένα 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 300 ευρώ στους υπόλοιπους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οικογένεια έκανε χρυσές διακοπές σε θέρετρο στην Ισπανία και έγινε... καπνός την ώρα της πληρωμής, συνέλαβαν την μητέρα
Σήμερα
Μια μητέρα από την Ιρλανδία συνελήφθη στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της επιστροφής, όταν η αστυνομία ενημερώθηκε ότι η οικογένειά της άφησε απλήρωτο έναν λογαριασμό 2.400 ευρώ
Ουκρανία: Bομβάρδισε την περιοχή της Μόσχας με 400 drones στη «μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου»
Σήμερα
Η Ουκρανία έπληξε την περιοχή της Μόσχας με ένα σμήνος 400 drones σε μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις της στον πόλεμο.
Τραγικό ατύχημα στην Κόνιτσα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε σιδερένια κάγκελα
Σήμερα
Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού με πυροσβέστες και ΕΚΑΒ στην Πουρνιά - οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.
Οικογένεια έζησε 11 μέρες σε πολυτελές θέρετρο της Ισπανίας και έφυγε χωρίς να πληρώσει ‑ η σύλληψη έγινε στο αεροδρόμιο
Σήμερα
Η μητέρα της οικογένειας συνελήφθη την ώρα που επιβιβαζόταν στην πτήση επιστροφής, με την κατηγορία της απάτης για λογαριασμό 2.400 ευρώ σε ξενοδοχείο της Γκραν Κανάρια.
Τραγωδία στους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ: Νεκρός 13χρονος από κατάρρευση συντριβανιού στην Ισπανία
Σήμερα
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Σιουδάδ Ροδρίγο της επαρχίας Σαλαμάνκα, όταν υποχώρησε η ανώτερη πλατφόρμα λίθινου συντριβανιού γεμάτου κόσμο.
Παρέδες: Τα βίντεο που προκάλεσαν οργή μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026
Σήμερα
Ο Αργεντινός μέσος έπιασε τον Έρικ Γκαρσία από τον λαιμό και χτύπησε τον Γκάβι με αγκώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.
Σάλος στην Ιταλία: 43χρονος πέθανε μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς στη Μπολόνια
Σήμερα
Ο άνδρας, μαροκινής καταγωγής, υπέστη καρδιακή ανακοπή αφού αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού.
Μακάβριο εύρημα στο Ωραιόκαστρο: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην Εγνατία
Σήμερα
Η σορός αγνώστων στοιχείων βρέθηκε εκτός του οχήματος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που επεκτάθηκε και σε χαμηλή βλάστηση.
«Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»
Σήμερα
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε σε συνέντευξή του το κλίμα της αντιπαράθεσης με τον απεσταλμένο του Τραμπ, περιγράφοντας εχθρικές ανταλλαγές και αμείλικτες δηλώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές
Σήμερα
Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα.
Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή
Σήμερα
Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.
Μουντιάλ 2026: Όλα τα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά
Σήμερα












