E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονιστικές καταθέσεις περιλαμβάνει η δικογραφία - Η μαρτυρία της 28χρονης ανιψιάς της

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 28/11/2020 | 08:41

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μέσα από τη δικογραφία της Μάνης, σχηματίζοντας την εικόνα του δράστη ως ενός ανθρώπου βίαιου, με εμμονές και συχνά ξεσπάσματα ζήλιας.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, ο άνδρας κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί ακόμη και στην ίδια του την αδερφή και την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον μηνύσει, ενώ ζήλευε τη σύζυγο του παθολογικά και γι αυτό την εξύβριζε σχεδόν κάθε μέρα γιατί ήταν πεπεισμένος ότι τον απατούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση της 28χρονης ανιψιάς της δολοφονηθείσης, ο άνδρας της, της είχε επιτεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με μαχαίρι και η ίδια για να προφυλαχθεί χρησιμοποίησε ως ασπίδα ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο μαχαίρωσε με λύσσα και έκανε κομμάτια και άλλη μια με καραμπίνα.

Αίσθηση προκαλεί και η κατάθεση ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος της Μάνης μετά την εκτέλεση της 44χρονης έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα!

Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα ο δράστης είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν συνέχεια σε καθημερινή βάση για ασήμαντες αφορμές χωρίς ποτέ να τη χτυπήσω και κλείναμε το θέμα με αγάπη. Εγώ είμαι καχύποπτος και για το λόγο αυτό έχω επισκεφθεί ψυχίατρο ο οποίος μου έχει χορηγήσει αντιψυχωτικά φάρμακα (στο σπίτι βρέθηκαν δισκία Lexotanil και xanax) τα οποία τα παίρνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τα παίρνω και είμαι μια χαρά. Και έπαιρνε επίσης και η γυναίκα μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη χθες γιατί δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη σκότωσε και μετά έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Η κατάθεση του αστυνομικού που εδόθη στις 5:20 το ξημέρωμα της 23ης Νοεμβρίου είναι αποκαλυπτική. «Όπως πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους μου στη μονοκατοικία κατά την είσοδο τους και στο δάπεδο υπήρχε αρκετή ποσότητα νερού προερχόμενη από το μπάνιο που ήταν παρακείμενο από το σημείο που ανευρέθηκε το πτώμα. Στις σχετικές ερωτήσεις που του κάναμε μας είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του με την καραμπίνα, κατόπιν αυτός έκανε μπάνιο και έπλυνε το σώμα του, άλλαξε ρούχα και εξήλθε της οικίας του για να παραδοθεί. Σας παραδίδω το πουκάμισο χρώματος μοβ που ο δράστης φορούσε κατά την προσαγωγή του και είχε αίματα πάνω».

«Γέμισε με μαχαιριές τον αρκούδο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 28χρονη ανιψιά της θανούσης - κόρη της αδερφής της - η οποία δουλεύει σε σούπερ μάρκετ της οικογένειας λέει ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά, τους κακομεταχειριζόταν και τσακωνόντουσαν. Η κοπέλα παρέδωσε μια γνωμάτευση ψυχιάτρου του 2017 στην οποία λέει ότι είχε επισκεφθεί μαζί με τη γυναίκα του τον ψυχίατρο και είχε δηλώσει ότι δεν ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και δεν είχε κανένα ψυχικό νόσημα. Η μικρή λέει ότι πήρε τη γνωμάτευση για να πάρει την άδεια κατοχή των όπλων και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα δεύτερο ψυχίατρο ο οποίος όμως είπε ότι θα έπρεπε να του αφαιρέσουν το όπλο.

Η ανιψιά επίσης κατέθεσε ότι ο δράστης «στο παρελθόν είχε πάει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη θεία μου. Τα δύο περιστατικά έγιναν πριν πολλά χρόνια. Την πρώτη φορά προσπάθησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά ένα μεγάλο αρκούδο τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές και τη δεύτερη φορά την κυνηγούσε με την καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του κ. (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) του γιατρού για να σωθεί».

Η αδερφή του δράστη από την πλευρά της κατέθεσε ότι τσακωνόντουσαν. Την ημέρα του φονικού πήγε στο σπίτι του αδερφού της γιατί υπήρχε ένταση, αλλά τελικώς έφυγε και δεν κάθισε. Μάλιστα η γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε έξω. Στην ερώτηση αν και εκείνη την είχε κακοποιήσει είπε χαρακτηριστικά: «Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Είχε υπάρξει βίαιος απέναντι μου στο παρελθόν και του έχω κάνει μήνυση».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.