E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μετ΄εμποδίων θα γίνουν σήμερα οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στην Αττική

Απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/11/2020 | 08:13

Μετ΄εμποδίων θα γίνουν σήμερα (26/11) οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στην Αττική καθώς τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και πρωτοβάθμια σωματεία ζητώντας ενίσχυση των μέτρων προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, θωράκιση του ΕΣΥ και επίταξη του ιδιωτικού τομέα σε υγεία και μεταφορές.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα για 24 ώρες θα μείνουν Μετρό και Ηλεκτρικός καθώς οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ, στις Γραμμές 1, 2, 3 θα συμμετάσχουν στην απεργία. Το τραμ θα κινηθεί κανονικά έως τις 6μμ ενώ στη συνέχεια θα τραβήξει χειρόφρενο λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων από τις 6μμ έως τη λήξη της βάρδιας. «Φοράμε μάσκες αλλά έχουμε φωνή και ζωή» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία της ΣΤΑ.ΣΥ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανονικά αναμένεται να κινηθεί ο προαστιακός ενώ τα σωματεία οδηγών στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ δεν έχουν ανακοινώσει προς το παρόν τη συμμετοχή τους στην απεργία.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην απεργία από τις 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν και στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, καθώς στην απεργία συμμετέχουν και οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ .

Αντίθετα ανέστειλαν τη στάση εργασίας που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανιά: Επεισοδιακή πτήση ‑ Επιβάτες ζήτησαν αποβίβαση ενώ τροχοδρομούσε το αεροπλάνο!

Πριν 10 ώρες

25 από τους 183 επιβάτες δεν ταξίδεψαν - Μια γυναίκα λιποθύμησε - Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος προκάλεσε την καθυστέρηση

Ανοια: 24% μειωμένος κίνδυνος συνδέεται με κοινό εμβόλιο σε άτομα άνω των 65 ετών – Τι δείχνουν νέες μελέτες

Πριν 10 ώρες

Δύο νέες έρευνες συνδέουν το εμβόλιο κατά του έρπητα ζωστήρα με οφέλη για την καρδιά, τα αγγεία και τον εγκέφαλο

Έρχονται έλεγχοι για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ εμπρόθεσμα ‑ Πρόστιμο έως 400 ευρώ, τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες

Πριν 10 ώρες

Ανω των 300.000 ειδοποιήσεις για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη, με 9 στις 10 ενστάσεις να απορρίπτονται - Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά, χωρίς μπλόκα ή ελεγκτές στους δρόμους

Μυστήριο με το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη, αναμένονται απαντήσεις από τον ιατροδικαστή

Πριν 10 ώρες

Μέσα στο διαμέρισμα στην Κυψέλη βρέθηκαν ένας 43χρονος Έλληνας, μια 28χρονη Γερμανίδα και η 15χρονη κόρη τους, που δεν έχουν καμία συγγένεια με τον ιδιοκτήτη, καταγγελία του οποίου αποκάλυψε το φρικιαστικό εύρημα

Από τη Δευτέρα μειώσεις τιμών σε πάνω από 1.700 κωδικούς προϊόντων

Πριν 10 ώρες

Από αύριο, Δευτέρα 31 Αυγούστου, εφαρμόζεται τελικά η «εθνική συμφωνία» κυβέρνησης – αγοράς για τη μείωση τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά

Κηφισιά – ΑΕΚ 1‑1: Ισοφάριση σοκ του Μπένι στο 97` μετά την αποβολή του Αϊμα

Χτες

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Βάργκα στο 63` αλλά έμεινε στα ίσα στη Λεωφόρο, ενώ οι γηπεδούχοι χτύπησαν δύο δοκάρια πριν πάρουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις.

Κυψέλη: Νεκρό βρέφος σε βαλίτσα ‑ Η Γερμανίδα παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήταν δικό της

Χτες

Στο διαμέρισμα που είχε μισθωθεί μέσω airbnb εντοπίστηκαν επίσης δύο ανήλικα παιδιά και ένας Αφγανός που φέρεται σύντροφος μιας εκ των ανηλίκων.

Ακρόπολη: «Στο νηπιαγωγείο καλύτερο βήμα κάναμε» – Αντιδράσεις για άγημα στην υποστολή σημαίας

Χτες

Το βίντεο από την τελετή στον Ιερό Βράχο έγινε viral, ενώ Γενικό Επιτελείο Στρατού και υπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν έχουν σχολιάσει το περιστατικό.

Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ρήξη χιαστού για τον Κωνσταντέλια ‑ Εκτός δράσης για πολλούς μήνες

Χτες

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Βεστφαλών κόντρα στο Αμβούργο.

Μαρία, 12 ετών, από Νέα Υόρκη: Το χειρουργείο 6,5 ωρών για όγκο στο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Χτες

Ο καλοήθης όγκος, γνωστός ως τεράτωμα, δεν είχε εντοπιστεί στις ΗΠΑ παρά την ιατρική παρακολούθηση του παιδιού λόγω άσθματος, ενώ ο διευθυντής Γιώργος Καλαβρουζιώτης αποκαλύπτει ότι η οικογένεια αποφάσισε τελικά να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Χανιά: Νεκρή 11χρονη που ανασύρθηκε αναίσθητη από πισίνα ξενοδοχείου στον Πλατανιά

Χτες

Το κοριτσάκι, πολωνικής καταγωγής, εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο στο νερό - οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων πάλεψαν επί 45 λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.