E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κορωνοϊός: 315 νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο ‑ 7 νέοι θάνατοι

59 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές

Κορωνοϊός: 315 νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο ‑ 7 νέοι θάνατοι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 26/9/2020 | 18:40

Συνολικά 315 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 17228, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2783 (16.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7131 (41.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

68 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 16 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 199 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 376 θανάτους συνολικά στη χώρα. 140 (37.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθρώπινα οστά στην Κυψέλη: Ο προπονητής που τα βρήκε λέει «δεν μπορεί να ήταν εκεί καιρό»

Πριν 9 ώρες

Η αστυνομία ερευνά το εύρημα κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Αλεπότρυπας, όπου προπονούνται ανήλικοι.

Χάος στα αεροδρόμια Βρετανίας και Ιρλανδίας

Πριν 9 ώρες

Χίθροου, Γκάτγουικ, Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Δουβλίνο βρίσκονται μεταξύ των αεροδρομίων που επηρεάζονται, ενώ ο πάροχος εναέριας κυκλοφορίας κάνει λόγο για δυσλειτουργία στο σύστημα επεξεργασίας πτήσεων.

Έλον Μασκ: «Θέλω λεγεώνα παιδιών πριν τον εμφύλιο»

Πριν 9 ώρες

Η Ασλεϊ Σεν Κλερ μιλά για προσφορά 40 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Έλον Μασκ για να υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

«Ήμασταν ένα βήμα πριν την κηρύξουμε αθώα»: Τι αποκαλύπτουν τρεις ένορκοι στην υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι

Πριν 9 ώρες

Τρεις γυναίκες ένορκοι αποκάλυψαν ότι ένας άνδρας συνένορκος αρνήθηκε να συνεργαστεί και οδήγησε στην κακοδικία, χαρακτηρίζοντάς τον «αλαζόνα».

Πετρέλαιο: Πλησιάζει ξανά τα 100 δολάρια το βαρέλι μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε ιρανικά τάνκερ

Πριν 9 ώρες

Το Μπρεντ πλησιάζει τα 100 δολάρια και το West Texas Intermediate ξεπερνά τα 94, καθώς κλιμακώνεται η ένταση Ιράν-ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

Η ΑΕΚ μπήκε με νίκη στο Champions League: 1‑0 τη ΛΑΣΚ Λίντσερ με γκολάρα του Μαρίν

Χτες

Καλύτερη η Ένωση σε όλη τη διάρκεια του ματς

Καιρός: Πότε θα πέσουν τα πρωτοβρόχια ‑ Ζέστη έως 37 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Χτες

Ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, εξηγεί πότε το βαρομετρικό χαμηλό προς την Ιταλία θα φέρει πιο φθινοπωρινές συνθήκες στη χώρα.

Μαρίνα Σταυράκη κατά Γιώργου Πατούλη: «Πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;»

Χτες

Διαδικτυακό «πόλεμο» κηρύσσει η πρώην κυρία Πατούλη στον άλλοτε σύζυγό της

Χανιά: Tουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδοχείο για τσιμπήματα κουνουπιών

Χτες

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου παρενέβη, και μετά τον έλεγχο ο επισκέπτης δήλωσε πως θα ξανάρθει του χρόνου στο νησί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.