Κορωνοϊός: 315 νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο ‑ 7 νέοι θάνατοι
59 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 26/9/2020 | 18:40
Συνολικά 315 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 17228, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2783 (16.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7131 (41.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
68 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 16 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 199 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 376 θανάτους συνολικά στη χώρα. 140 (37.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οδηγός λεωφορείου απειλεί ηλικιωμένο επιβάτη: «Θα σε σακατέψω, θα στη στήσω εκεί»
Πριν 10 ώρες
«Φυσικά και φοβήθηκα... Στεναχωρήθηκα, γιατί κάνει κατάχρηση της εξουσίας που έχει... Είναι οδηγός λεωφορείου... """"""""Όπου θέλω ανοίγω, όπου θέλω κλείνω""""""""»
Παραβάσεις σε Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο εντόπισε η ΑΑΔΕ
Πριν 10 ώρες
Εντατικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη. Δείτε ποια πρόστιμα και αναστολές λειτουργίας επιβλήθηκαν!
Ο καφές θα ακριβύνει ‑ Ο λόγος που θα δούμε αυξήσεις στις τιμές
Πριν 10 ώρες
Πώς θα επηρεαστούν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο
ΔΕΘ 2026: Όλα τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για φόρους, συντάξεις και στέγαση
Πριν 10 ώρες
Παρεμβάσεις με έμφαση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε ένα πακέτο που αναμένεται να προσεγγίσει τα 1,7 δισ.
Σπάνιο φαινόμενο στην Ηγουμενίτσα: Λίμνη «βάφτηκε» ροζ
Πριν 10 ώρες
Ο έντονος χρωματισμός μπορεί να οφείλεται σε μικροοργανισμούς
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρή 46χρονη, έπεσε με το αυτοκίνητό της από γκρεμό 30 μέτρων
Πριν 10 ώρες
Το τροχαίο συνέβη στον Καλυβίτη Αιγιάλειας
Ζάκυνθος: 63χρονη στραγγάλισε γάτα ‑ Πρόστιμο 30.000 ευρώ
Πριν 10 ώρες
Νέο σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται στο φως, καθώς 63χρονη γυναίκα στη Ζάκυνθο κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη γάτα της γειτόνισσάς της
Προειδοποίηση για καύσωνα διαρκείας: Έρχονται 40άρια και ακραία ζέστη μέχρι τον Σεπτέμβριο
Χτες
Η νέα θερμή εισβολή θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες και θα συνδυαστεί με θυελλώδεις ανέμους, σημαίνοντας συναγερμό για τον κίνδυνο πυρκαγιών.
Ιστορική ανάκληση 7.000.000 αυτοκινήτων: Οι γνωστές μάρκες της λίστας και τι ισχύει στην Ελλάδα
Χτες
Ένα αμφιλεγόμενο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων ηλεκτρικών οχημάτων προκάλεσε μία από τις μεγαλύτερες συντονισμένες επιχειρήσεις ασφαλείας στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας.
ΑΑΔΕ: Λουκέτα σε γνωστά beach club και επιχειρήσεις σε Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη ‑ Ποιες «ξέχασαν» εκατοντάδες αποδείξεις
Χτες
Νέο κύμα ελέγχων της ΑΑΔΕ σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αποκάλυψε εκατοντάδες μη εκδοθείσες αποδείξεις και επέφερε αναστολές λειτουργίας έως 96 ωρών.
Αγωνία στο Ιόνιο: Ισπανός επιχειρηματίας έπεσε από ιστιοφόρο και αγνοείται – Τρεις μέρες μόνη στο ακυβέρνητο σκάφος η σύζυγός του
Χτες
Ο 66χρονος Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα Ομπρεγόν φέρεται να γλίστρησε και έπεσε στα νερά του Ιονίου καθώς καθάριζε ψάρι στο κατάστρωμα, ενώ το ζευγάρι ταξίδευε από τη Σικελία προς την Πελοπόννησο.
Ποια είναι η Ρωσίδα που κατηγορείται για τη δολοφονία υψηλόβαθμου αξιωματικού στην Κριμαία
Χτες












