E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιαννιτσά: Αγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από συμμαθήτριές της

Χρειάστηκε να νοσηλευτεί με κάκωση στο κεφάλι

Γιαννιτσά: Αγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από συμμαθήτριές της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 26/9/2020 | 13:43

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Γιαννιτσών ο ξυλοδαρμός μιας 13χρονης από ομάδα ανήλικων κοριτσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγο καιρό μετά τον ξυλοδαρμό της 13χρονης από τρεις 17χρονες στη Λαμία.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο karatzova.com κ. Αναστασία Δαρδανελιώτη, πρόκειται για «συμμορία ανηλίκων που απείλησε, ξυλοκόπησε άσχημα και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο το παιδί μέσα στην πόλη και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών».

Όπως είπε ο πατέρας της 13χρονης, «το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών όπου τα τέσσερα κορίτσια που μηνύουμε επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και χτύπησαν άσχημα την κόρη μου στο κεφάλι, χωρίς καμιά αιτία, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία για δύο ημέρες.

Η διάγνωση, σύμφωνα με τους μηνυτές, ήταν κάκωση κεφαλής και μετατόπιση αυχένα, που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση κολάρου.

Σύμφωνα πάντα με τους μηνυτές, τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν ασκήσει και στο παρελθόν bullying σε άλλα συνομήλικα παιδιά, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι.

Όπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας το κορίτσι που ξυλοκοπήθηκε βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς φοβάται να βγει από το σπίτι του, ενώ η ψυχή του είναι διαλυμένη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των iPhone: Εκατομμύρια συσκευές εκτεθειμένες

Σήμερα

Ειδικοί και τεχνολογικά μέσα προειδοποιούν για σοβαρούς κινδύνους

Καιρός: Οι 8 περιοχές που «πάγωσαν»

Σήμερα

Σε ποια περιοχή έπεσε στο -14,8 βαθμούς το θερμόμετρο

Κιλκίς: Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό την ώρα που του έκοβε κλήση

Σήμερα

Ένας 58χρονος οδηγός παρέσυρε με το όχημά του έναν 49χρονο αστυνομικό, την ώρα που του επιβαλλόταν πρόστιμο για παράνομη στάθμευση.

Εύβοια: 37χρονη δασκάλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 22χρονο σύντροφό της

Σήμερα

Μια 37χρονη δασκάλα στο Μαρμάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον 22χρονο σύντροφό της

Αλυσίδες και χιονοκουβέρτες: Το πρόστιμο για τη μη χρήση ή μεταφορά τους

Σήμερα

Μέχρι πότε είναι απαραίτητη η μεταφορά ή χρήση των αντιολισθητικών μέσων για τους οδηγούς

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Σήμερα

Αφορμή για την παραίτηση στάθηκε το βίντεο που έχει διαρρεύσει με συνομιλίες που αποκαλύπτουν ροή «μαύρου» χρήματος

Νάγκετς ‑ Μπακς 108‑104: «Λύγισε» το Μιλγουόκι στο Ντένβερ παρά την υπερπροσπάθεια του Αντετοκούνμπο

Σήμερα

Ο «Greek Freak» άγγιξε το τριπλ-νταμπλ αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των «ελαφιών» απέναντι στους ελλιπείς γηπεδούχους

Mattel: Βγάζει στην αγορά μία Barbie με αυτισμό – Πώς την σχεδίασε

Σήμερα

Στόχος είναι να προωθήσει την αποδοχή της διαφορετικότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.