E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιαννιτσά: Αγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από συμμαθήτριές της

Χρειάστηκε να νοσηλευτεί με κάκωση στο κεφάλι

Γιαννιτσά: Αγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από συμμαθήτριές της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 26/9/2020 | 13:43

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Γιαννιτσών ο ξυλοδαρμός μιας 13χρονης από ομάδα ανήλικων κοριτσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγο καιρό μετά τον ξυλοδαρμό της 13χρονης από τρεις 17χρονες στη Λαμία.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο karatzova.com κ. Αναστασία Δαρδανελιώτη, πρόκειται για «συμμορία ανηλίκων που απείλησε, ξυλοκόπησε άσχημα και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο το παιδί μέσα στην πόλη και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών».

Όπως είπε ο πατέρας της 13χρονης, «το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών όπου τα τέσσερα κορίτσια που μηνύουμε επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και χτύπησαν άσχημα την κόρη μου στο κεφάλι, χωρίς καμιά αιτία, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία για δύο ημέρες.

Η διάγνωση, σύμφωνα με τους μηνυτές, ήταν κάκωση κεφαλής και μετατόπιση αυχένα, που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση κολάρου.

Σύμφωνα πάντα με τους μηνυτές, τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν ασκήσει και στο παρελθόν bullying σε άλλα συνομήλικα παιδιά, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι.

Όπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας το κορίτσι που ξυλοκοπήθηκε βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς φοβάται να βγει από το σπίτι του, ενώ η ψυχή του είναι διαλυμένη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: «Πριν 10 χρόνια φώναζαν οφσάιντ, δεν ήξεραν ότι η μπάλα μπάσκετ είναι πορτοκαλί»

Χτες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συνέντευξη στους «EuroInsiders» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό και στο τι πήγε λάθος την περσινή σεζόν

Αλογα σε πανηγύρια της Λέσβου: Η A Promise to Animals απαντά σε όσους θεωρούν την κριτική «επίθεση στον τόπο»

Χτες

Βίντεο με άλογα να εκτελούν φιγούρες δίπλα σε σπασμένα μπουκάλια πυροδότησαν έντονη αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έφυγε από τη ζωή στα 74 του ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος

Χτες

Από τη «Λούφα και Παραλλαγή» και το «Ρεμπέτικο» έως το «Μάθε παιδί μου γράμματα» και το τηλεοπτικό «Κάμπινγκ», τα έργα του σφράγισαν την ελληνική κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή

Νοσοκομείο Βόλου: Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε με διακορευτή σε γιατρό και νοσηλεύτρια στα ΤΕΠ ‑ Τι λένε οι εργαζόμενοι

Χτες

Σοβαρές καταγγελίες για επεισόδιο στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου - Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σκιάθος: 15χρονος καταγγέλλει 17χρονο για σεξουαλική κακοποίηση επί χρόνια

Χτες

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ανήλικος ενημέρωσε τους γονείς του και προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου στις 8 Αυγούστου - δικογραφία έχει ήδη σχηματιστεί.

Ελικόπτερο προσγειώνεται σε λουόμενους στη Μήλο: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το viral βίντεο

Χτες

Κινητοποιήθηκαν η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η αστυνομία και ο εισαγγελέας μετά το επικίνδυνο περιστατικό στο Σαρακήνικο

Χούθι χτύπησαν Aramco, Ιράν σκληραίνει τους όρους για τα Στενά του Ορμούζ

Χτες

Πυρκαγιά στο διυλιστήριο της Τζαζάν μετά από επίθεση drone - Η Τεχεράνη απαιτεί αποχώρηση αμερικανικών δυνάμεων, άρση κυρώσεων και αποζημιώσεις πριν ανοίξει η κρίσιμη θαλάσσια δίοδος

Ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο για να κάνουν μπάνιο οι επιβάτες του

Χτες

Ο επιχειρηματίας από τη Μήλο που κατέγραψε το περιστατικό μίλησε στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε τι είδε στην παραλία

Ισραηλινό ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Ελλάδα: «Κρύψτε ότι είστε Ισραηλινοί» λόγω διαδηλώσεων

Χτες

Ταξιδιωτική προειδοποίηση εξέδωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών ενόψει της «ημέρας οργής» φιλοπαλαιστινιακών οργανώσεων σε 36 σημεία της χώρας.

Επιτρέπεται να προσπεράσεις περιπολικό; Τι λέει ο ΚΟΚ που οι περισσότεροι αγνοούν

Χτες

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν απαγορεύει την προσπέραση οχήματος της αστυνομίας, αλλά ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες που κάθε οδηγός πρέπει να γνωρίζει.

Επίθεση στον Ερυθρό Σταυρό: Ασθενής χτύπησε νοσηλεύτρια σε πόρτες ‑ Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ για τους φύλακες

Χτες

Το περιστατικό βίας στα Επείγοντα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου - ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ζητά ουσιαστικά μέτρα προστασίας για το νοσηλευτικό προσωπικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.