E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέλος στο σήριαλ με τον Μέσι

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Τέλος στο σήριαλ με τον Μέσι

Δημοσίευση 4/9/2020 | 19:15

Ανατροπή στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι!

Μετά από δέκα πολύ έντονες ημέρες όπου η Βαρκελώνη και συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος μετά από την εκδήλωση επιθυμίας από πλευράς του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει καθώς και από το σκληρό μπρα ντε φερ που παίχτηκε μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης Μπαρτομέου, την Παρασκευή (4/9) είχαμε την κορύφωση της κόντρας καθώς και το εντυπωσιακό φινάλε στην τρομερή αυτή ιστορία.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τέλος στη σιωπή του και εξήγησε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να μείνει στην Μπαρτσελόνα, παρότι θεωρεί πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που να τον δεσμεύει σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

"Δεν ήμουν χαρούμενος και ήθελα να φύγω. Δεν είχα τη δυνατότητα να μείνω ελεύθερος και θα συνεχίσω στο κλαμπ προκειμένου να μην πάμε σε δικαστική διαμάχη. Η διοίκηση του συλλόγου που έχει επικεφαλής τον Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή".

Το χρονικό

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν), η πλευρά των εκπροσώπων του, ωστόσο και η La Liga συνεχίζει το «πινγκ-πονγκ» αναφορικά με το αν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Αργεντινού σούπερ σταρ, έπειτα από εκτενείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους νομικούς εκπροσώπους του γιου του, απάντησε επίσημα για το θέμα του συμβολαίου του «Λίο».

Όπως ανέφερε σε τοποθέτηση – απάντηση προς τη LaLiga που είχε πάρει τη θέση της Μπαρτσελόνα αναφορικά με τους όρους της συμφωνίας του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή, ο Χόρχε Μέσι ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει πλέον ρήτρα 700 εκατομμυρίων και πως ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» μπορεί να μείνει ελεύθερος!

«Είναι ξεκάθαρο πως έγινε λάθος από πλευράς Ομοσπονδίας και εξέτασε μονάχα τη μια πλευρά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χόρχε Μέσι.
Λίγη ώρα αφότου εκδόθηκε η εν λόγω ανακοίνωση από πλευράς Μέσι με την οποία επιτέθηκε στην La Liga κατηγορώντας την για εμφανή μεροληψία υπέρ της Μπαρτσελόνα και διατράνωνε πως η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν είναι πλέον σε ισχύ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2019-2020 και ο πελάτης του έκανε χρήση του δικαιώματός του για αποχώρηση, ήρθε η άμεση απάντηση από την πλευρά της ισπανικής Λίγκας.

"Η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει ουσιαστικά πως τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Μέσι πως είναι ελεύθερος, δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βέβαια, τα πάντα αλλάζουν βάση μετά την απόφαση του Αργεντίνου αστέρα και η όλη «διαμάχη» έγκειται περισσότερο στο να αποδείξει η νομική του εκπροσώπηση την υπόσταση των ισχυρισμών της και να υποχρεώσει τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα να διαπραγματευτεί σε χαμηλότερο ποσό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Μάνα και κόρη τα θύματα του φονικού τροχαίου στο Αφάντου

Χτες

Ο οδηγός του άλλου οχήματος κρατείται από την αστυνομία

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑2: «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ και έχασε την 2η θέση μαζί με τα προκριματικά του Champions League

Χτες

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τους «ασπρόμαυρους»

Αγιοι Ανάργυροι: «Είχα να καθαρίσω δυο μέρες, γι’ αυτό αντίκρισαν αυτές τις εικόνες» υποστήριξε η μητέρα

Χτες

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε γίνει και στο παρελθόν ανώνυμη αναφορά για την οικογένεια, πριν από περίπου δύο χρόνια

H Starbucks απολύει εργαζόμενους στις ΗΠΑ και κάνει reset στην Ελλάδα

Χτες

Μεταφέρει μέρος του προσωπικού στο Νάσβιλ λόγω των χαμηλότερων φόρων και μισθών

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

Χτες

Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

Χτες

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

Προχτές

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Προχτές

Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

Προχτές

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.