E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέλος στο σήριαλ με τον Μέσι

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Τέλος στο σήριαλ με τον Μέσι

Δημοσίευση 4/9/2020 | 19:15

Ανατροπή στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι!

Μετά από δέκα πολύ έντονες ημέρες όπου η Βαρκελώνη και συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος μετά από την εκδήλωση επιθυμίας από πλευράς του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει καθώς και από το σκληρό μπρα ντε φερ που παίχτηκε μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης Μπαρτομέου, την Παρασκευή (4/9) είχαμε την κορύφωση της κόντρας καθώς και το εντυπωσιακό φινάλε στην τρομερή αυτή ιστορία.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τέλος στη σιωπή του και εξήγησε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να μείνει στην Μπαρτσελόνα, παρότι θεωρεί πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που να τον δεσμεύει σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

"Δεν ήμουν χαρούμενος και ήθελα να φύγω. Δεν είχα τη δυνατότητα να μείνω ελεύθερος και θα συνεχίσω στο κλαμπ προκειμένου να μην πάμε σε δικαστική διαμάχη. Η διοίκηση του συλλόγου που έχει επικεφαλής τον Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή".

Το χρονικό

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν), η πλευρά των εκπροσώπων του, ωστόσο και η La Liga συνεχίζει το «πινγκ-πονγκ» αναφορικά με το αν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Αργεντινού σούπερ σταρ, έπειτα από εκτενείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους νομικούς εκπροσώπους του γιου του, απάντησε επίσημα για το θέμα του συμβολαίου του «Λίο».

Όπως ανέφερε σε τοποθέτηση – απάντηση προς τη LaLiga που είχε πάρει τη θέση της Μπαρτσελόνα αναφορικά με τους όρους της συμφωνίας του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή, ο Χόρχε Μέσι ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει πλέον ρήτρα 700 εκατομμυρίων και πως ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» μπορεί να μείνει ελεύθερος!

«Είναι ξεκάθαρο πως έγινε λάθος από πλευράς Ομοσπονδίας και εξέτασε μονάχα τη μια πλευρά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χόρχε Μέσι.
Λίγη ώρα αφότου εκδόθηκε η εν λόγω ανακοίνωση από πλευράς Μέσι με την οποία επιτέθηκε στην La Liga κατηγορώντας την για εμφανή μεροληψία υπέρ της Μπαρτσελόνα και διατράνωνε πως η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν είναι πλέον σε ισχύ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2019-2020 και ο πελάτης του έκανε χρήση του δικαιώματός του για αποχώρηση, ήρθε η άμεση απάντηση από την πλευρά της ισπανικής Λίγκας.

"Η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει ουσιαστικά πως τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Μέσι πως είναι ελεύθερος, δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βέβαια, τα πάντα αλλάζουν βάση μετά την απόφαση του Αργεντίνου αστέρα και η όλη «διαμάχη» έγκειται περισσότερο στο να αποδείξει η νομική του εκπροσώπηση την υπόσταση των ισχυρισμών της και να υποχρεώσει τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα να διαπραγματευτεί σε χαμηλότερο ποσό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στην Ιταλία: Έκαψαν ζωντανούς μετανάστες από Αφγανιστάν και Πακιστάν μέσα σε βαν γιατί δεν πλήρωσαν κόμιστρο, σκληρό βίντεο

Σήμερα

Εικόνες που προκαλούν σομ από τη βάρβαρη δολοφονία, που φέρεται να οφείλεται στην άρνηση των τεσσάρων θυμάτων να δώσουν χρήματα για τη μεταφορά τους με το βαν

Βίντεο ‑ ντοκουμέντο από την απόδραση φυλακισμένου στον Κορυδαλλό: Ο 48χρονος τρέχει και οι σωφρονιστικοί τον καταδιώκουν

Σήμερα

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Σοκ στο Λιβαδερό Σερβίων: Αγρια επίθεση αρκούδας που ισοπέδωσε μαντρί και κατασπάραξε 15 πρόβατα

Σήμερα

Σε απόγνωση πατέρας και γιος που αντίκρισαν εικόνες καταστροφής στην κτηνοτροφική μονάδα τους

Συναγερμός στην Ηγουμενίτσα για τους Hells Angels: 5.000 μέλη στην πόλη και αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Σήμερα

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές για την παγκόσμια συγκέντρωση περίπου 5.000 μελών των Hells Angels στην Ηγουμενίτσα από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου

Βόμβα Σαμαρά: Έτοιμο νέο κόμμα – Ποιους ψηφοφόρους βάζει στο στόχαστρο

Σήμερα

Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έχει λάβει την απόφαση για νέο κόμμα ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών

«Τα μνημεία δεν είναι για πριβέ γλέντια»: Σκληρή ανακοίνωση των αρχαιολόγων για το Νιόκαστρο Πύλου

Σήμερα

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων καταγγέλλει ότι το Νιόκαστρο της Πύλου μετατράπηκε σε ιδιωτικό σκηνικό πολυτέλειας για λίγους εκλεκτούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο αρχείο η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου

Σήμερα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή με αίτημα για άρση βουλευτικής ασυλίας των δύο εν ενεργεία βουλευτών

Πήλιο: Ακατάλληλο το πόσιμο νερό σε τρία χωριά ‑ Τι εντοπίστηκε

Σήμερα

Η απαγόρευση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 29 Μαΐου - Η ανακοίνωση του δήμου Νότιου Πηλίου

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του Notos στη Σταδίου για να μη χαθούν 300 θέσεις εργασίας

Σήμερα

Το πολυκατάστημα θα βάλει λουκέτο τον ερχόμενο Αύγουστο

SMS σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών για την πρόληψη των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες

Σήμερα

Εκστρατεία ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και το Safe Water Sports

«Ελ. Βενιζέλος»: Επιβάτης έφερε μισό εκατ. ευρώ αδήλωτα μετρητά από το Ντουμπάι

Σήμερα

Το χρηματικό ποσό δεσμεύτηκε και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες τελωνειακές υπηρεσίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.