E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα reality shows που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν

H πραγματική ζωή πάντα έχει μεγαλύτερη πλάκα

Τα reality shows που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Είστε έτοιμοι για μια νέα σεζόν; Μετά την απίστευτη τηλεοπτική ξηρασία που πέρασαν τα media λόγω της πανδημίας, μπαίνουν ξανά δυναμικά στο παιχνίδι γιατί η ζωή συνεχίζεται και μάλιστα on camera

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Big Brother

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Big Brother έκανε την δική της αίσθηση. Μάλιστα κατέγραψε κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54, τηλεθέαση ύψους 31,1%. Οι παίκτες, η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, και το ντεμπούτο του Χάρη Βαρθακούρη ως παρουσιαστή έφεραν επίσης 34.000 tweets!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

My Style Rocks

Σταμάτησε βίαια την προηγούμενη σεζόν. Με κάποιες απώλειες (βλ. Τόνια Κούμπα, Στέλλα Πάσσαρη, Ζάνα Σιράκ), η εκπομπή ξεκινά από το μηδέν, έχοντας προηγούμενες παίκτριες αλλά και νέες. Ο ΣΚΑΪ πιστεύει πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και του δίνει διαρκώς νέες ευκαιρίες. Κριτική επιτροπή, ο Χάρης Χριστόπουλος (η μεγάλη επιστροφή), ο πλέον κλασικός Στέλιος Κουδουνάρης και η σικ Έλενα Χριστοπούλου, συν τον Λάκη Γαβαλά. Στο τιμόνι και φέτος η Κατερίνα Στικούδη - πρώτη φορά που μια παρουσιάστρια καταφέρνει να κρατήσει και δεύτερη σεζόν (δες Ευαγγελία Αραβανή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GNTM

Στον νέο κύκλο του άκρως επιτυχημένου ριάλιτι μόδας θα γίνει κάτι που δεν έχουμε δει ως σήμερα. Στο νέο κύκλο θα συμμετέχουν κορίτσια και αγόρια. Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Νέοι κριτές και νέα πρόσωπα - δεν θα είναι η Ελεάννα Παπαγεωργίου, ούτε η Ελενα Χριστοπούλου - o Γιώργος Καράβας που θα παίζει και τον ρόλο του μέντορα για τα μοντέλα, αλλά και η Ζεβεβιέβ Μαζαρί που θα είναι και creative director.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

The Bachelor

Το ριάλιτι The Bachelor είναι ένα αμερικάνικο τηλεοπτικό προϊόν που έκανε πρεμιέρα στο δίκτυο ABC, τον Μάρτιο του 2002. Έκτοτε κάνει πάταγο όπου κι αν μεταδίδεται. Ένας άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία!

Master Chef

Με την προηγούμενη επιτυχία στις βαλίτσες του, το Masterchef θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν και φέτος (στο δεύτερο μισό της σεζόν). Όπως πάντα, στις θέσεις τους ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και όπως πάντα στο Star. Μια συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις, το λένε και οι σεφ!

Shopping Star

Φυσικά συνεχίζεται το "Shopping star" της Βίκυς Καγιά, η συνήθεια που έγινε λατρεία στη μεσημβρινή ζώνη! Όλα όπως τα ξέρετε, με τις γνωστές ατάκες του σχολιαστή, με τα απίστευτα άτομα που θα διεκδικήσουν το έπαθλο, και η σεζόν ξεκινά έχοντας στις πλάτες της τις προηγούμενες επιτυχίες.

Makeover

Τα Σαββατοκύριακα αρχικά και καθημερινά από τον Ιανουάριο θα προβάλλεται το "Makeover", που φαίνεται πως θα έχει μόνο εκ­φωνητή και όχι παρουσιαστή. Οι παίκτριες θα πρέπει να αλλάξουν εμφάνιση, και να κλέψουν την πα­ράσταση. Κάτι σαν Shopping Star, κάτι σαν My Style Rocks. "Τόλμησε την αλλαγή που πάντα ονειρευόσουν" είναι το σλόγκαν στο trailer συμμετοχών που βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ.

The Masked singer

Με μεγάλο ενδια­φέρον αναμένεται το λανσά­ρισμα του διαφορετικού και άκρως επιτυχημένου τάλεντ σόου "The Masked singer", που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021 με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, κι αυτό στον ΣΚΑΙ! Για την κριτική επιτροπή του σόου, που θα βγαίνει στον αέρα μία φορά την εβδομάδα, έχουν κάνει συζητήσεις πολλά ονόματα όπως η Τάμτα (που έχει τρομερά μεγάλη εμπειρία, καθότι πρώην παίκτρια, και πολλές φορές κριτική επιτροπή εντός και εκτός Ελλάδος), καθώς και δύο ήδη συνεργάτες του καναλιού, ο Νίκος Μουτσινάς ("Καλό μεσημεράκι") και ο Χάρης Βαρθακούρης ("Big Brother"). Μασκαρεμένοι τραγουδιστές θα παρουσιάζονται μπροστά στο κοινό - θα εντυπωσιάσουν μόνο με τη φωνή τους;

Just the 2 of US

Ποιοι διάσημοι θα εμφανιστούν φέτος στο τραγουδιστικό reality που πέρυσι έστεψε νικητές τη Κόνι Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό; Ο Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές (εκτός απροόπτου), η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα περιμένουν τα νέα... διαμάντια!

Survivor

Δημοσιεύματα λένε πως φέτος ο ΣΚΑΙ επιθυμούσε την επαναφορά του reality στο πρόγραμμα του Ιανουαρίου. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ριάλιτι επιβίωσης θα βγαίνει στον αέρα με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, ενώ ενδέχεται να οδηγήσει σε αναμόρφωση την prime time ζώνη!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλοκαίρι στην Ευρώπη με έως ‑30%!

Πριν 4 ώρες

Κάντε κράτηση έως 23/04/2024

Δώρο ‑20% για πτήση, με μία Aegean Bonus Visa Debit!

Χτες

Kρατήσεις και ταξίδια μεταξύ 01.05.24 - 31.03.25

Βρείτε γυναικεία και ανδρικά ρούχα έως 60% στο Politikos!

Χτες

Μοναδικές προσφορές στο Politikos!

Γνωρίστε την αριστοκρατική Βιέννη με ‑20%!

Πριν 4 μέρες

Κάντε κράτηση έως 14/04!

Βρείτε Πασχαλινά είδη σπιτιού σε μοναδικές τιμές!

Πριν 1 εβδομάδα

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Καλοκαιρινές προσφορές έως ‑80%

Πριν 1 εβδομάδα

Ισχύει για αγορές έως 30/04

par: 33
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.