E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λάρισα: Διασωληνώθηκαν 2 ασθενείς με κορωνοϊό από τον γάμο στον Αμπελώνα

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Λάρισα: Διασωληνώθηκαν 2 ασθενείς με κορωνοϊό από τον γάμο στον Αμπελώνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/8/2020 | 12:17

Δύο ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό στον γάμο στον Αμπελώνα διασωληνώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Αρχικά, είχε διασωληνωθεί αργά χθες το βράδυ μια 63χρονη γυναίκα , η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η διασωλήνωση ενός 70χρονου ασθενούς, η κατάσταση του οποίου παρουσίασε επίσης ραγδαία επιδείνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Την ίδια ώρα θετικά είναι τα νέα που έρχονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς σε 65 δείγματα που πάρθηκαν και εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

Να σημειωθεί, πως αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα.

Με ανάλογο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες επτά γιατροί των δύο νοσοκομείων της θεσσαλικής πόλης είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό, για να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία

Χτες

Η εκδήλωση ""Biggest than Basketball"" έγινε υπό την αιγίδα του Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)

Με... αστειάκια για τους μετανάστες εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz» ο Τραμπ

Χτες

«Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες, δεν πρέπει να πηγαίνεις ευθεία, αλλά να κάνεις ζιγκ-ζαγκ»!

Ο Τραμπ δεν αποκλείει ότι θα απελάσει τον Ελον Μασκ

Χτες

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι «ίσως χρειαστεί να στείλουμε το DOGE πάνω στον Έλον»

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να γ@μ@θ@ι ο υπουργός και όλοι»

Χτες

Αναλυτικά οι διάλογοι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

Δανία: Στον στρατό οι γυναίκες για 11μηνη «υποχρεωτική» θητεία

Χτες

Η Δανία γίνεται η τρίτη σκανδιναβική χώρα που συμπεριλαμβάνει τις γυναίκες στην στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

«Τσουνάμι» συννέφων «σάρωσε» παραλίες στην Πορτογαλία: Η εξήγηση για το φαινόμενο

Χτες

Παραθεριστές στην Πορτογαλία, βλέποντας το «τσουνάμι συννέφων», έβγαλαν κινητά καταγράφοντας τη στιγμή.

Φωτιά στο Μαρκόπουλο – Στη μάχη και εναέρια μέσα

Χτες

Συναγερμός στη Πυροσβεστική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.