E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Ντόναλντ Τραμπ θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του

Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο για τη ζωή του προέδρου των ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/7/2020 | 08:38

Μόλις τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά βιβλία για τον Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του, Μελάνια, τα οποία υπόσχονται να ρίξουν φως στα άδυτα του Λευκού Οίκου και στην ζωή των ενοίκων του.

Μεταξύ αυτών, το βιβλίο «The art of her deal», για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, γραμμένο από την δημοσιογράφο της Washington Post, Μέρι Τζόρνταν, το νέο βιβλίο του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, με τίτλο «The Room Where It Happened» και ένα βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με αποκαλύψεις για τον Λευκό Οίκο από την Στέφανι Ουίνστον Βόλκοφ, πρώην σύμβουλο της τρίτης συζύγου του πλανητάρχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως, το βιβλίο που έγραψε η 55χρονη ψυχολόγος Μαίρη Τραμπ, ανιψιά του προέδρου των ΗΠΑ, με τίτλο «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man», έχει τέτοια ζήτηση που, αν και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου, τελικά, η κυκλοφορία του επισπεύδεται για τις 14 του μήνα.

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο, που έχει οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη την συγγραφέα με την υπόλοιπη οικογένεια Τραμπ, η ανιψιά του πλανητάρχη, κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, υποστηρίζει πως ως παιδί ο Ντόναλντ Τραμπ είχε υποστεί κακοποίηση στα χέρια του πατέρα του, Φρεντ Τραμπ Σίνιορ. Η Μαίρη Τραμπ αναφέρει πως «η αγάπη δεν έπαιζε κανένα ρόλο» για τον πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ και το μόνο που επιθυμούσε ήταν υπακοή, στην οποία ο πρόεδρος εξαναγκαζόταν δια της βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο αλκοολικός πατέρας του Τραμπ απέρριπτε τον γιο του»

Σύμφωνα με την συγγραφέα, ο αλκοολικός πατέρας του Τραμπ απέρριπτε τον γιο του, ο οποίος υπέφερε από στερήσεις που θα μπορούσαν να τον σημαδέψουν για μια ζωή. Η Μαίρη Τραμπ γράφει πως ο θείος της δεν είναι μόνο νάρκισσος, αλλά και «συναντά τα κριτήρια μιας αντικοινωνικής διαταραχής, που στην πιο σοβαρή της εκδοχή λαμβάνεται υπόψη γενικά ως κοινωνιοπάθεια». Η συγγραφέας αποκαλεί τον θείο της Φρανκεστάιν χωρίς συνείδηση, που σε αντίθεση με τον Φρανκενστάιν, ο Τραμπ αγαπά το «τέρας» του.

«Απολαμβάνει τον θυμό του και την καταστροφή του και καθώς δεν μπορεί να φανταστεί την αγάπη, πιστεύει με όλη του την καρδιά στην οργή. Είναι ένας Φρανκεστάιν χωρίς συνείδηση», γράφει η Μαίρη Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, η Μαίρη Τραμπ αποκαλύπτει πόσο λίγο σέβεται τον αδελφό της η μεγαλύτερη αδελφή του πλανητάρχη, Μαριάν Τραμπ, συνταξιούχος ομοσπονδιακός δικαστής. Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, η Μαριάν τον αποκάλεσε «κλόουν» και «μίλησε χλευαστικά για τις πέντε χρεοκοπίες του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας της Μαίρη Τραμπ, Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, απεβίωσε το 1981 ενώ ολόκληρη τη ζωή του πάλευε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, χωρίς επιτυχία.

Είχα μια ζεστή σχέση με τον πατέρα μου, απαντά ο Τραμπ

Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα που αφορούσαν κάποιους από τους ισχυρισμούς του βιβλίου, ο Τραμπ διέψευσε μέσω της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου ότι ο πατέρας του του φερόταν σκληρά. «Ο πρόεδρος χαρακτηρίζει τη σχέση που είχε με τον πατέρα του ως ζεστή και επισημαίνει ότι του φερόταν πολύ καλά» είπε η Σάρα Μάθιους σε μια δήλωση στην Daily Mail. Όπως τόνισε, ο Αμερικανός πρόεδρος περιγράφει τον πατέρα του ως στοργικό άνθρωπο, που δεν ήταν καθόλου σκληρός μαζί του όταν ήταν παιδί.

Η εκπρόσωπος Τύπου διέψευσε επίσης τον ισχυρισμό της ανιψιάς του Τραμπ ότι ο θείος της είχε πληρώσει κάποιον για να δώσει τις εξετάσεις SAT (που χρησιμοποιούνται ευρέως για την εισαγωγή σε κολέγια και πανεπιστήμια) στη θέση του, προκειμένου να γίνει δεκτός στο διάσημο Wharton School of Business του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια. Όπως επισήμανε, πρόκειται για έναν ισχυρισμό εξωφρενικό και τελείως αναληθή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Πριν 6 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 6 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Κεφαλονιά: Έκαναν άρμα τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξουριώτικο καρναβάλι

Χτες

Κεφαλονιά: Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι διακρίνεται για τη σάτιρα του

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ‑ «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Χτες

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.