ADVERTISEMENT

Εφιάλτης στη Γαλλία: 1.427 νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες

Συνολικά η Γαλλία μετρά 10.328 θύματα

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Εφιάλτης στη Γαλλία: 1.427 νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Εκτινάσσεται ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη Γαλλία, που μετρά 607 θανάτους στα νοσοκομεία και επιπλέον 820 στα γηροκομεία της χώρας.

Συνολικά, η Γαλλία μετρά 10.328 θύματα από την πανδημία του κορωνοϊού, εκ των οποίων 7.091 πολίτες έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο και 3.237 είναι οι νεκροί στα γηροκομεία της χώρας. «Σε εθνικό επίπεδο φαίνεται πως ο αριθμός των νεκρών σταθεροποιείται» τονίζει ο γενικός διευθυντής Υγείας, Ζερόμ Σαλομόν, παρά το γεγονός πως πλέον οι νεκροί από τα γηροκομεία εκτινάσσουν τον αριθμό των θυμάτων στη Γαλλία συνολικά.

ADVERTISEMENT

7.131 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό στη Γαλλία

Σύμφωνα με τις Αρχές στη Γαλλία, 305 ασθενείς εισήλθαν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο, κάτι που ανεβάζει των αριθμό των νοσηλευθέντων σε 30.000. Από αυτούς 7.131 ασθενείς Covid-19 βρίσκονται διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία της χώρας. Από τη Δευτέρα, 518 ασθενείς με κορωνοϊό διασωληνώθηκαν, με την ανάγκη για κλίνες στη χώρα να αυξάνεται απειλητικά.

Μέχρι σήμερα, 19.337 ασθενείς Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορωνοϊός, ανάρρωσαν, χωρίς να προσμετρώνται σε αυτούς οι χιλιάδες πολίτες που πέρασαν την ασθένεια με ήπια συμπτώματα και χωρίς να νοσηλευτούν.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο