E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πλοίο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»: Ξεκινά η επιχείρηση αποβίβασης

Στο πλοίο εντοπίστηκαν 119 κρούσματα κορωνοϊού

Πλοίο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»: Ξεκινά η επιχείρηση αποβίβασης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/4/2020 | 12:03

Στον σταθμό κρουαζιέρας «Θεμιστοκλης» στον Πειραιά βρίσκεται αγκυροβολημένο από το βράδυ της Πέμπτης το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο οποίο έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οι 119 από τους 380 επιβαίνοντες σε αυτό.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει ο διαχωρισμός των ανθρώπων που δεν ειναι θετικοί στον ιο από εκείνους που έχουν μολυνθεί. Όσοι δεν βρεθούν θετικοί θα μεταφερθούν με πούλμαν σε ξενοδοχειο όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών πριν ξεκινήσει ο επαναπατρισμός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε καραντίνα στον προβλήτα κρουαζιέρας του Πειραιά το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τα 119 κρούσματα.

Όσοι ανήκουν στην κατηγορία υψηλού κινδύνου είναι απομονωμένοι σε καμπίνα καθένας μόνος του ενώ όσοι ανήκουν στις κατηγορίες μεσαίου και χαμηλού κινδύνου θα κυκλοφορούν ελεύθερα αλλά τους τονίστηκε ότι θα πρέπει να κρατάνε τις μεταξύ τους αποστάσεις.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλιας κ. Πλακιωτάκη ο οποίος μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 το πλοίο αυτο αν και έπρεπε να πάει στην Τουρκία έμεινε στον Πειραιά για ανθρωπιστικούς λόγους και οπως επισήμανε η κατάσταση ειναι ελεγχόμενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη απέναντι απο το αγκυροβολημένο πλοίο έχει στηθεί η ειδική τέντα όπου στελέχη του ΕΟΔΥ θα ετοιμάζονται με ειδικές στολές για να μπουν στη συνεχεια στο πλοίο για να ελέγξουν τους επιβάτες και το πλήρωμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά «όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοίο είναι πολύ καλά και χωρίς συμπτώματα και δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας τους. Σε συνεργασία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ενημερωθούν και αναλυτικά οι οικογένειες των επιβατών».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τον δολοφόνησε και τον πέταξε από γέφυρα σε ρεματιά: Συνελήφθη 42χρονος για τον θάνατο του 64χρονου στην Ευκαρπία

Σήμερα

H σορός έφερε συντριπτικές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι αυτές προήλθαν από θλών όργανο - Εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο κατηγορούμενος

Βραζιλία: Καρέ‑καρέ η στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το πόδι τουρίστρια μόλις βουτά στη θάλασσα, δείτε βίντεο

Σήμερα

Μια χαλαρή βουτιά μετατράπηκε σε εφιάλτη για 36χρονη τουρίστρια στη Βραζιλία, όταν καρχαρίας της άρπαξε το πόδι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στη θάλασσα

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Σήμερα

Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Σήμερα

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Σήμερα

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Χτες

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Χτες

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.