E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/3/2020 | 13:22

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη (01-04-2020) από τα βόρεια - βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά: τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στην κεντρική και βόρεια χώρα (της τάξεως των 8 με 10 βαθμών), τις ισχυρές βροχές και κατά τόπους τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στη βόρεια χώρα ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και τους θυελλώδεις βοριάδες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινόμενων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:

α. Την Τετάρτη (01-04-2020) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και σταδιακά στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Στη δυτική Ελλάδα από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
β. Οι βροχές που θα εκδηλώνονται στη Μακεδονία από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, γρήγορα θα ενταθούν και θα είναι ισχυρές, ιδιαιτέρως στην κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (02-04-2020) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Τετάρτη (01-04-2020) στα ορεινά, καθώς και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, που βαθμιαία θα ενταθούν. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της βόρειας Θεσσαλίας, σταδιακά της ανατολικής Μακεδονίας και από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης της Θράκης (ενδεικτικό υψόμετρο 200-300 μέτρα).
Το μεσημέρι της Πέμπτης (02-04-2020) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση.
Θυελλώδεις άνεμοι (7 με 8 μποφόρ) ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (01-04-2020), οι οποίοι σταδιακά από τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και στο βόρειο Αιγαίο πιθανώς να φτάσουν τα 9 μποφόρ. Από το μεσημέρι της Πέμπτης βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής

Σήμερα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών – Η πολιτική του διαδρομή, οι εξορίες στη δικτατορία και η παρουσία του στην Αυτοδιοίκηση και τη Βουλή

Θάνατος Μαζωνάκη: «Έγινε προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία» αποκάλυψε η Δημογλίδου

Σήμερα

«Οι αστυνομικοί έχουν κάνει ανάκτηση πολύ σημαντικών στοιχείων για την πορεία της ανάκρισης» τόνισε η η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Γεωργιάδης: Μην μας λένε για ανοχή στους κομπογιαννίτες, εδώ κάποιοι ήθελαν πρωθυπουργό την Καρυστιανού

Σήμερα

Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο είπε ο υπουργός Υγείας - Κομπογιαννίτες θα υπάρχουν πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει και ο καθένας μας να προστατεύσει τον εαυτό του από τις επικίνδυνες ανοησίες, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού

Η Α’ Νεφρολογική Κλινική ΑΠΘ ξεκαθαρίζει: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αυθημερόν διαδικασία, ούτε μέθοδος «ευεξίας»

Σήμερα

Απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό, νοσοκομειακό περιβάλλον και συνεχή παρακολούθηση, ενώ μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές

Συνελήφθη 78χρονος που αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε νεαρές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σήμερα

Το περιστατικό έγινε στις 04:20 στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης

Καιρός: Που θα δούμε βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Σήμερα

Η μετεωρολόγος του ΕΡΤnews Αναστασία Τυράσκη περιγράφει πώς θα εξελιχθεί ο καιρός ανά περιοχή έως την Τρίτη.

Σαουδική Αραβία: Έκλεισε ο αγωγός East‑West μετά από επίθεση drones ‑ Πετρέλαιο στα 105 δολάρια

Σήμερα

Τα drones εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ και έπληξαν αντλιοστάσια κοντά στο Ριάντ και τη Μεδίνα, ενώ οι Χούθι απειλούν πλέον και την εναλλακτική διαδρομή μέσω Ερυθράς Θάλασσας.

Υδροστρόβιλος στην Ιταλία: Περνά ξυστά από τουριστικό σκάφος στη Λιγυρία

Σήμερα

Ο πανύψηλος στροβιλισμός σχηματίστηκε ανοιχτά του Σαν Μικέλε ντι Παγκάνα, εν μέσω έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τη βόρεια Ιταλία.

ΕΝΦΙΑ: Οι νέες περιοχές που μηδενίζεται ο φόρος

Σήμερα

Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας διεύρυνε τον χάρτη απαλλαγής με οικισμούς πληθυσμού γύρω στους 2.000 κατοίκους, από τη Μύκονο έως τη Σαντορίνη.

Θλίψη στο Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο αδελφός της Όλγας Φαρμάκη

Χτες

Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι πήγε τον Μαζωνάκη στις 13:55 στο Κολωνάκι – Διαψεύδει τους γιατρούς

Χτες

Οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έφτασε στο ιατρείο τους με καθυστέρηση για το ραντεβού του στις 16:30

Λάθη, δυσπιστία και παραπλάνηση: 25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 διαιωνίζεται η «σκοτεινή της κληρονομιά»

Χτες

Η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο, κατά τον Guardian, απάντησε στη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της, δημιουργώντας συνθήκες φόβου τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.