E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/3/2020 | 13:22

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη (01-04-2020) από τα βόρεια - βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά: τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στην κεντρική και βόρεια χώρα (της τάξεως των 8 με 10 βαθμών), τις ισχυρές βροχές και κατά τόπους τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στη βόρεια χώρα ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και τους θυελλώδεις βοριάδες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινόμενων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:

α. Την Τετάρτη (01-04-2020) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και σταδιακά στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Στη δυτική Ελλάδα από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
β. Οι βροχές που θα εκδηλώνονται στη Μακεδονία από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, γρήγορα θα ενταθούν και θα είναι ισχυρές, ιδιαιτέρως στην κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (02-04-2020) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Τετάρτη (01-04-2020) στα ορεινά, καθώς και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, που βαθμιαία θα ενταθούν. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της βόρειας Θεσσαλίας, σταδιακά της ανατολικής Μακεδονίας και από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης της Θράκης (ενδεικτικό υψόμετρο 200-300 μέτρα).
Το μεσημέρι της Πέμπτης (02-04-2020) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση.
Θυελλώδεις άνεμοι (7 με 8 μποφόρ) ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (01-04-2020), οι οποίοι σταδιακά από τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και στο βόρειο Αιγαίο πιθανώς να φτάσουν τα 9 μποφόρ. Από το μεσημέρι της Πέμπτης βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολύθηκε ο χειριστής του οτοκιού του Τραμπ επειδή.... έβαζε στοιχήματα για τις ομιλίες

Χτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την όλη κατάσταση «πραγματικά λυπηρή και, ειλικρινά, ντροπιαστική» σύμφωνα με την Καρολάιν Λέβιτ

Λειψοί: Αντιμέτωποι με καρχαριοειδές ήλθαν οι λουόμενοι στην παραλία ‑ Βίντεο

Χτες

Λουόμενοι στην παραλία Κατσαδιά στους Λειψούς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σπάνιο θέαμα στιςόταν ένα καρχαριοειδές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή

Απίστευτο συμβάν στη Μάνη: Αυτοκίνητο κατέληξε στην πισίνα δωματίου

Χτες

Η οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσει και το ανήλικο παιδί της

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Χτες

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

Χτες

Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

Χτες

Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

Χτες

Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

Χτες

Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

Χτες

Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Χτες

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.