E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νίκος Μάνεσης: Ζήτησε συγνώμη στον αέρα και υπέβαλε την παραίτησή του

Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον ALPHA

Νίκος Μάνεσης: Ζήτησε συγνώμη στον αέρα και υπέβαλε την παραίτησή του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/3/2020 | 20:30

Την προηγούμενη Κυριακή, στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, προβλήθηκαν πλάνα από το 2015 ως σημερινά από τον Έβρο, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης, τοποθετήθηκε δημόσια με ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο, σήμερα στον αέρα της εκπομπής του “απολογήθηκε” για το λάθος που έγινε, ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως υπέβαλε την παραίτησή του στον Alpha, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή από τους ανθρώπους του καναλιού.

«Θα αναφερθώ σε ένα πολύ μεγάλο λάθος, το οποίο έγινε από αυτή εδώ την εκπομπή την περασμένη Κυριακή. Όσοι δεν μας παρακολουθήσατε να εξηγήσω ότι προς το κλείσιμο της εκπομπής και ενώ ήμουν εγώ στον αέρα κι ενώ αναφερόμασταν στα γεγονότα στον Έβρο και ενώ είχε αφιερωθεί η εκπομπή στο πόσο θωρακισμένα είναι τα σύνορα με πάρα πολλά βίντεο και αποκλειστικά, τα οποία είδατε, την ώρα που ήμασταν στον αέρα προβλήθηκαν εικόνες που ήταν πλασματικές.

Ήταν εικόνες αρχείου, εικόνες που δεν αφορούσαν στο σήμερα, δεν αφορούσαν στον Έβρο, δεν αφορούσαν στη μεθόριο με την Ελλάδα. Αφορούσαν σε άλλο κράτος και σε άλλη χρονική στιγμή. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και είναι ανθρώπινο λάθος. Δήλωσα από την πρώτη στιγμή, εκτός από τη συγγνώμη, ότι επειδή η ομάδα αυτής της εκπομπής είναι επιλεγμένοι μία προς μία και ένας προς έναν, όποιος ή όποιοι έκαναν το λάθος, είναι ένα λάθος που ουσιαστικά έχω κάνει εγώ. Όταν η ομάδα μου κάνει λάθος, το κάνω εγώ. Και ζητώ μια πολύ μεγάλη συγγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έγινε το λάθος, για να ξέρετε, και για ποιο λόγο δεν θα ξαναγίνει αυτό, αλλά θα γίνουν άλλα λάθη, γιατί όποιος εργάζεται κάνει λάθη. Όποιος δεν εργάζεται τα λιγοστεύει, γίνονται λιγότερα», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Ένας τηλεθεατής μας έστειλε ένα λινκ διότι η εικόνα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Όταν στέλνει οποιοσδήποτε τηλεθεατής από τα social media οτιδήποτε, η διαδικασία που ακολουθείτε είναι: Ενημερώνουμε τον αρχισυντάκτη και αρχίζει η διασταύρωση. Αυτά δεν έγιναν, κατά ένα μαγικό τρόπο. Η κόπωση; Η αφηρημάδα; Οι πολλές ώρες που είμαστε στον αέρα; Έπεσε λάθος βίντεο, θεωρούσα ότι είναι ζωντανό και το περιέγραφα. Το κακό είναι ότι έγινε προς το τέλος της εκπομπής και δεν μπήκα στη διαδικασία, δεν πρόλαβα να το διορθώσω. Είναι από τα λάθη τα οποία γίνονται. Είναι το πρώτο μου λάθος. Βιώσαμε κι εμείς μετά από 37 χρόνια αυτό που βίωσε το CNN με τον κορμοράνο, τον οποίο ανακάλυψε στον Περσινό Κόλπο.

Τι έχει αλλάξει και δεν θα γίνει αυτό το λάθος, αλλά θα γίνουν άλλα. Είχαμε τη δυνατότητα από διάφορες πηγές να πέφτουν βίντεο, απαγορέψαμε πια το οποιοδήποτε δάχτυλο να πατάει play και να πέφτει ένα βίντεο στον αέρα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο δάχτυλο που θα πατάει πια. Την παίρνω προσωπικά την υπόθεση πάνω μου, όπως παίρνω και προσωπικά την κάθε ευθύνη. Θέλω να ξεκαθαρίσουμε το εξής, λάθη γίνονται και είναι οδυνηρά και αναστατώσαμε κόσμο και ζητάμε συγγνώμη», πρόσθεσε ο Νίκος Μάνεσης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.