E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
ΣΠΙΤΙ
Μένουμε Σπίτι: Ιδέες και προτάσεις για να μην βαρεθείς

Τι ταινίες να δεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το κάθε ζώδιο έχει τις αδυναμίες του στο σινεμά

Τι ταινίες να δεις σύμφωνα με το ζώδιό σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Το κάθε ζώδιο έχει τις αδυναμίες του στο σινεμά και άλλο ψάχνει ρομάντζο και άλλο ψάχνει μια ταινία που θα του ανεβάσει την ανδρεναλίνη!Όπως και να έχει εσύ πρέπει να μάθεις ποιες ταινίες αξίζει να δεις σύμφωνα με το ζώδιο σου και να

Κριός - Θέλεις και ρομάντζο αλλά και δράση! Προτείνουμε: "The Break Up", "James Bond", "The Texas Chain Saw Massacre" και άλλα που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος - "Pretty Woman", "Gentlemen Prefer Blondes", αλλά και κάτι σε στυλ "The Silence of the Lambs', και άλλες ταινίες που σε κάνουν να ονειρεύεσαι αλλά κυρίως να μη βαρεθείς και κοιμηθείς στον καναπέ.

Δίδυμοι - Σου αρεσει να κάνεις πολλές ερωτήσεις και προσπαθώντας να γευτείς όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος μπορείς να δεις τα πάντα. "Us", "Insidious", "Psycho" - Με αυτές τις ταινίες θα ενθουσιαστείς και θα ανέβει η αδρεναλίνη σου! 

Καρκίνος - Ως Καρκίνος, είσαι βαθιά συναισθηματικός και διαισθητικός, και όσο περισσότερο δράμα και ρομαντισμό τόσο το καλύτερο. Ξεκίνα με ένα "Sleepless in Seattle", κάτι σε "Love Actually", αλλά μετά γύρισέ το σε άλλο στυλ όπως "The Conjuring", "Poltergeist"...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων - Μπορεί να είσαι πολύ γενναιόδωρος, στοργικός και ζεστός, αλλά μπορεί επίσης να είσαι και το ακριβώς αντίθετο αν έχεις νεύρα! Όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου κινηματογραφικό είδος, όλα εξαρτώνται από τις διακυμάνσεις της διάθεσης σου. Οπότε σίγουρα το "Love Story", "Terms of Endearment", "It's a Wonderful Life" είναι οπωσδήποτε στη λίστα.

Παρθένος - Είσαι ένα πρακτικό και αναλυτικό άτομο που απολαμβάνει να βλέπει ντοκιμαντέρ, επιστημονική φαντασία, θρίλερ και ιστορίες πραγματικής ζωής. Για δες τα: "The Fly", "An American Werewolf in London" και "The Matrix"...

Ζυγός - Ως αληθινός Ζυγός είστε ένας ρομαντικός που αγωνίζεται μέρα και νύχτα για αρμονία, δικαιοσύνη και ισορροπία. Σας αρέσει να χαλαρώνετε με μια καλή, αστεία ταινία αλλά και έπειτα να δείτε το "Before Sunrise", "My best friends wedding" ή ακόμη και το "Clueless". "Final Destination", "It Follows", "The Ring" για να ανάψουν τα αίματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός - Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, είσαι μυστηριώδης, παθιασμένος και πιθανότατα έχεις μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ. Αγαπάς τις ταινίες τρόμου, τις ταινίες υπερήρωων, τα μυστήρια δολοφονίας και τις ταινίες δράσης. "It", "Drag Me to Hell", "Carrie" είναι καλές επιλογές.

Τοξότης - Είσαι ένας τυχοδιώκτης που εμφανίζεται σκληρός στην επιφάνεια, αλλά βαθιά μέσα σας είστε ένας πολύ ευαίσθητος και ευγενής άνθρωπος που αγαπά τις ρομαντικές ταινίες. Ωστόσο, μπορείς επίσης να απολαύσεις μια καλή κωμωδία και ταινία δράσης όπως κάθε ταινία του James Bond! Eπίσης σου αρέσουν και οι ταινίες με εκπληκτικές τοποθεσίες!

Αιγόκερως - Είσαι παραδοσιακός τύπος και απεχθάνεσαι τα θρίλερ, οπότε είναι προφανές ότι σου αρέσει να βλέπεις κινούμενα σχέδια από το να δεις για παράδειγμα το " Rosemary’s Baby" οπότε δες τα: "Finding Nemo", "The Lion King", "Despicable Me" και "Lilo & Stitch". 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υδροχόος - Αυτοί που γεννιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι εκκεντρικοί, έξυπνοι, καλλιτεχνικοί, φιλοσοφικοί και ανθρωπιστικοί. Όταν πρόκειται για ταινίες, είναι φαν των θρίλερ, ταινιών τρόμου και ιστορικών ταινιών! Δες το "Rocky Horror Picture Show" ή το "Psycho".

Ιχθείς - Eίσαι πολύ διαισθητικός, συμπονετικός και δεν σε νοιάζει το είδος της ταινίας που πρόκειται να δεις, εφ 'όσον το παρακολουθείς με την οικογένεια ή τους φίλους σου.  "Castaway", "The Blue Lagoon", και το "Swept Away" είναι για σένα!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σειρά που πρέπει να δεις, εάν νιώθεις μοναξιά

Σινεμά Χτες

Είναι σαν χάδι στην ψυχή

Πώς η Taylor Swift έχει συγγένεια με την διάσημη ποιήτρια Emily Dickinson

Σινεμά Πριν 3 μέρες

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία

Πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία του Λάνθιμου; Ξανά πρωταγωνίστρια η Έμμα Στόουν

Σινεμά Πριν 4 μέρες

Ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου

Όταν η τέχνη ενοχλεί τη θρησκεία

Σινεμά Πριν 5 μέρες

Αμφιλεγόμενες καλλιτεχνικές απεικονίσεις του Ιησού και της Παναγίας που στην εποχή τους προκάλεσαν σάλο

Οι 5 καλύτερες στιγμές των βραβείων Όσκαρ 2024

Σινεμά Πριν 1 εβδομάδα

Περάσαμε πολύ ωραία μετά από αρκετά χρόνια

Superseχ: Η σειρά του Netflix για τη ζωή του Ιταλού ποpνοστάρ Rocco Sifredi

Σινεμά Πριν 1 εβδομάδα

Μια εντελώς διαφορετική ματιά στη ζωή του

Η συγκινητική ιστορία του άστεγου Sylvester Stallone και του σκύλου του

Σινεμά Πριν 1 εβδομάδα

Η ζωή του σταρ δεν ήταν πάντα γεμάτη φώτα

8+1 ελληνικές ταινίες που καθόρισαν την πολιτιστική μας κουλτούρα και τις γνωρίζουν παγκοσμίως

Σινεμά Πριν 1 εβδομάδα

Από τα εμβληματικά έργα του Θόδωρου Αγγελόπουλου μέχρι τις διεθνώς πλέον αναγνωρισμένες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.