Style, Ομορφιά, Σχέσεις, Celebs
E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντώνης Κανάκης: Αυτά είναι τα e‑mail που έστειλα στον ΣΚΑΪ

Αντώνης Κανάκης: Αυτά είναι τα e‑mail που έστειλα στον ΣΚΑΪ

Την ηλεκτρονική αλληλογραφία με στελέχη του καναλιού δημοσιοποίησε ο Αντώνης Κανάκης στο Facebook

Δημοσίευση 29/1/2020 | 14:09

Σε νέα μακροσκελέστατη ανάρτηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα μετά την απάντηση του ΣΚΑΪ σε ανάρτηση της ομάδας Κανάκη το απόγευμα της Τρίτης στην οποία υποστήριζαν ότι «δεν είχαμε παράλογες απαιτήσεις».

Στην τελευταία ανάρτηση η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα παρουσιάζει τα e-mail που αντάλλαξε ο Αντώνης Κανάκης με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΚΑΪ «σε ένα μακροσκελές κείμενο, γεμάτο όμως αποκαλύψεις».

Υπενθυμίζει, επίσης, ότι ο Αντώνης Κανάκης «βάσει σύμβασης είναι σύμβουλος προγράμματος του Σκάι και είναι στις υποχρεώσεις του, τις οποίες και τήρησε, να στέλνει mail με ειδικότερες και γενικότερες αναλύσεις προγράμματος, συνθηκών ανταγωνισμού, προτάσεις».

Mεταξύ άλλων γράφει: «Xαιρόμαστε πολύ που ο Σκάι, παραβίασε και τον νόμο και τα συναλλακτικά ήθη για μία ακόμη φορά και έτσι μπορούμε και εμείς αμυνόμενοι να δημοσιοποιήσουμε τα αποσπάσματα που βολικά ξέχασαν να αναφέρουν, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες» και «Προσωπικά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθούσα μόνος μου όπως αποδείχθηκε, αφού δεν υπήρχαν απαντήσεις και ανταπόκριση από την πλευρά σας, να βρω και να προτείνω τις καλύτερες δυνατές λύσεις, ενώ παράλληλα δήλωνα ότι είμαι έτοιμος να βγω στον αέρα ανά πάσα στιγμή».

Στις 9 Ιανουαρίου, ο Σκάι μας στέλνει αιφνιδιαστικά και ενώ προσπαθούσαμε να βρούμε μία λύση, εξώδικη επιστολή, στην οποία μας θέτουνμία παράξενη και αναίτια προθεσμία των δέκα ημερών,προκειμένου να δεχτούμε υποχρεωτικά την μία και μοναδική πρότασή τους (αυτήν με τις αλλαγές ώρας μετάδοσης του Ράδιο Αρβύλα έως ότου ξεκινήσει το BigBrother).

Απαντήσαμε αναλυτικά σε νομικό επίπεδο, αλλά και επί της ουσίας, με δικό μας εξώδικο, το οποίο κατέληγε μεταξύ πολλών άλλων διατυπώνοντας την ειλικρινή μας απορία: γιατί ενώ βρισκόμαστε σε συζητήσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε, επιλέγετε κακόπιστα να μας στείλετε το εξώδικό αυτό;.

Στη συνέχεια, η πλευρά του ΣΚΑΙ ζητάει συνάντηση για να μιλήσουμε.
Φυσικά συμφωνούμε, αλλά αυτήν την φορά (ευτυχώς), αιφνιδιασμένοι από την κίνησή τους να μας στείλουν αναίτια εξώδικο και έτσι να καταστρέψουν το πνεύμα συνεργασίας και καλοπιστίας που έως τότε είχαμε, (ή όπως τελικά απεδείχθη, ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ νομίζαμε ότι είχαμε) ζητήσαμε να παρευρίσκονται στη συνάντηση οι δικηγόροι μας.

• Στις 15 Ιανουαρίου γίνεται η συνάντηση/συνομιλία τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της οποίας η δικηγόρος του ΣΚΑΙ ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη της πρωτοβουλίας για την αποστολή της εξώδικης επιστολής και η κ. Κουτσαυτάκη το επιβεβαίωσε, διατρανώνοντας από κοινού την καλή τους διάθεση και θέλησή τους για συνεργασία.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα και κατέληξε στο ότι η επικρατέστερη λύση για να βγούμε άμεσα (ακόμα και την επόμενη εβδομάδα 20 Ιανουαρίου), είναι να προηγηθούν επαναλήψεις του «Deadly Woman» πριν τις εκπομπές μας όπως είχαμε καταλήξει λίγο καιρό πριν. Το μόνο που απέμενε να διευκρινιστεί ήταν εάν η διάρκεια της σειράς αυτής μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να βγούμε στον αέρα στις 23:45.

Η κ. Κουτσαυτάκη δεσμεύτηκε πως μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου θα επικοινωνήσει μαζί μας για να μας απαντήσει.

Την Παρασκευή στέλνει sms στο κινητό του Α. Κανάκη, δίνει ευχές για την ονομαστική του εορτή και συγχρόνως ζητάει συγγνώμη, αλλά επειδή την τεχνική αυτή λεπτομέρεια ακόμα την επεξεργάζεται ο διευθυντής προγράμματος ο οποίος απουσιάζει, θα μας καλέσει την Δευτέρα τελικώς για να μας απαντήσει.
Η Δευτέρα ήρθε και έφυγε και κανένας δεν μας κάλεσε.

Όπως αποδείχθηκε, κανείς εκ μέρους του ΣΚΑΙ δεν είχε σκοπό να μας καλέσει.
Εντέχνως, κακόπιστα, δολίως και κυρίως εκμεταλλευόμενοι την αποδεδειγμένως καλή πίστη και καλή μας διάθεση, ο Σκάι μας παραπλάνησε με την δήθεν μελλοντική επικοινωνία της Παρασκευής που έγινε Δευτέρα και που τελικά δεν έγινε ποτέ, προκειμένου να παρέλθει το νομικά, άκυρο βεβαίως, δεκαήμερο προθεσμίας που μας έθεσαν στο εξώδικό τους στις 9 Ιανουαρίου και έτσι να «αποκτήσουν» ένα ανύπαρκτο και άκυρο νομικά μεν, δικαίωμα καταγγελίας των συμβάσεων μας.
Κανονική παγίδα!
Αυτό είναι λοιπόν το συναλλακτικό ήθος του Σκάι.

Παρακαλούμε τους δημοσιογράφους, να ρωτήσουν τους εμπλεκόμενους του Σκάι, εάν έγιναν όντως έτσι τα πράγματα ή όχι; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσουν.

• Έτσι λοιπόν την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο ΣΚΑΙ, αντί για απάντηση, μας έστειλε αιφνιδιαστικά δεύτερο εξώδικο με το οποίο κατήγγειλε τις συμβάσεις συνεργασίας μας διακόπτοντάς την και στην συνέχεια εμείς δημοσιοποιήσαμε την πρώτη ανακοίνωσή μας.

Στο σημείο αυτό, υπενθυμίζουμε πως ο Σκάι ισχυρίστηκε δημόσια ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε από την ανάρτησή μας στο FB πως η συνεργασία μας διακόπτεται και ότι αυτοί δεν γνώριζαν τίποτα (!!!).
Ας ερωτηθούν λοιπόν, όντως δεν γνώριζαν τίποτα;Και γιατί δήλωσαν ψευδώς ότι δεν γνώριζαν;

• Στη συνέχεια, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, αποστείλαμε την επίσημη εξώδικη απάντηση μας, στην οποία αναλύουμε τους νομικούς λόγους για τους οποίους η καταγγελία του ΣΚΑΙ είναι άκυρη, παράνομη και καταχρηστική και κατά συνέπεια δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα και οι συμβάσεις μας είναι σε ισχύ. Παράλληλα δηλώσαμε για ακόμα μία φορά πως τηρούμε στο έπακρο τις συμβατικές μας υποχρεώσεις και μάλιστα με το παραπάνω, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση συνεργασίας όλον αυτόν τον καιρό.
Δηλώσαμε δε ρητά για πολλοστή φορά πως είμαστε έτοιμοι να βγούμε άμεσα στον αέρα, ακόμα και την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

• Παρ’ όλα αυτά ο Σκάι απάντησε την επόμενη ημέρα πως εμμένει στην άκυρη καταγγελία των συμβάσεων και έτσι δυστυχώς, μας υποχρεώνει να οδηγήσουμε την υπόθεση στα δικαστήρια, που έστω και μετά από χρόνια, θα αναδειχθεί και δικαστικά η αλήθεια και θα αποζημιωθούμε για την ζημία που μας προκάλεσαν.

Διαβάστε τη μακροσκελή ανάρτηση παρακάτω...

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ανέκδοτο της ημέρας: Παππούς πάει στο γιατρό...

Tabloid Πριν 7 ώρες

Στείλτε τα δικά σας ανέκδοτα στο anekdota@e-daily.gr

Adriana Sklenarikova: Πιο όμορφη από ποτέ, χωρίς πλαστικές

Tabloid Πριν 7 ώρες

Έγινε μητέρα στα 47 της χρόνια και παραδίδει μαθήματα ομορφιάς σε όλες τις γυναίκες

Η Kourtney Kardashian μας δέιχνει πως είναι η... σeξι μαγειρική

Tabloid Χτες

Και όπως πάντα αναστατώνει

Καρφί Χάρντεν σε Αντετοκούνμπο: Αν είναι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις, δεν χρειάζεσαι ταλέντο

Tabloid Χτες

«Εγώ πρέπει να μάθω πως να παίζω μπάσκετ και έχω ταλέντο»

Λάμπης Λιβιεράτος‑ Εύη Αδάμ: Η κόρη τους μεγάλωσε και είναι θεά

Tabloid Χτες

Δείτε με ποια ηθοποιό την παρομοιάζουν

Έλενα Τσαβαλιά: Ξέσπασε σε λυγμούς για τον Κώστα Βουτσά

Tabloid Χτες

«Μακάρι ο Θεός να του δώσει έναν Παράδεισο σαν αυτόν που έδινε σε εμάς κάθε μέρα»

Αντώνης Ρέμος: Τραγουδά «Περαία μου, Περαία μου» μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού

Tabloid Χτες

Στο Λονδίνο ο δημοφιλής τραγουδιστής πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Ολυμπιακός: Δείτε γκολ του Ελ Αραμπί με το soundtrack του Τιτανικού

Tabloid Χτες

Το «πειραγμένο» βίντεο με το γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού είναι ό,τι πιο επικό έχετε δει

Ο Χρήστος Πλαϊνης σόκαρε τον Αρναούτογλου

Tabloid Χτες

Άφωνος έμεινε ο παρουσιαστής

Ολυμπιακός: Τρέλα στα αποδυτήρια

Tabloid Χτες

Ο Μαρινάκης πανηγυρίζει στα αποδυτήρια

Το ανέκδοτο της ημέρας: Ποιός θα πάει στον παράδεισο;

Tabloid Χτες

Στείλτε τα δικά σας ανέκδοτα στο anekdota@e-daily.gr

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.