E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 ταινίες που μπορείς να δεις εύκολα πάνω από 10 φορές

Πείτε μας τις δικές σας επιλογές

5 ταινίες που μπορείς να δεις εύκολα πάνω από 10 φορές
@themarckoguy.wordpress.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Υπάρχουν ταινίες που μετανιώνεις που τις βλέπεις έστω και μια φορά. Υπάρχουν όμως και άλλες που δεν σου φτάνουν 1 και 2 φορές αλλά τις βλέπεις και τις ξαναβλέπεις και δεν τις βαριέσαι καθόλου. Μπορείς να τις δεις διψήφιο αριθμό φορών και πάλι θα είναι σαν να τις βλέπεις για πρώτη φορά. Ή θα είναι τέτοια η χαρά σου που την ξαναβλέπεις που θα το απολαύσεις περισσότερο από μια καινούργια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Star Wars: The Return of the Jedi

Η επαναφορά στο franchise του Star Wars δεν περιορίζεται στο Episode 6 ή Τρίτη κατά σειρά ταινία. Αλλά αν είναι να επιλέξω κάποιο επεισόδιο να το δω και να το ξαναδώ, αυτό θα είναι σίγουρα το «The Return of the Jedi». Ένα επεισόδιο με ανατροπές που έθεσε τις βάσεις για την επόμενη τριλογία και ξετύλιξε τις δυνατότητες των χαρακτήρων που έγινα αντικείμενο λατρείας για 4 δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Braveheart

Δεν είναι η καλύτερη ταινία του Mel Gibson. Δεν είναι καν, η πιο προσεγμένη. Όμως το «Braveheart», ειδικά το δεις σε μικρή ηλικία, σου δίνει μια αίσθηση αισιοδοξίας, έναν σεβασμό για όσους αντιστέκονται και μια ιδέα για το τι έχουν περάσει οι Σκωτσέζοι, κάτω από την μπότα των Άγγλων στο παρελθόν. Το βλέπεις ξανά και ξανά, περιμένοντας την επόμενη μάχη, την επόμενη έξυπνη ατάκα, την τελική έκβαση. Έστω κι αν δεν είναι αληθινή ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

/repository/2020/sus_432.jpg

Indiana Jones and the Last Crusade

Όπως στην περίπτωση του Star Wars, έτσι και εδώ, η επιστροφή του Indiana Jones δεν περιορίζεται στην τρίτη κατά σειρά ταινία, αλλά αν είναι να διαλέξω μια είναι αυτή με τον Harrison Ford και τον Sean Connery, στην αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου. Όσες φορές και να το δούμε δεν έχει καμία διαφορά. Υπό τους ήχους του γνωστού theme, ίσως σηκωθούμε και από την πολυθρόνα, παρακολουθώντας το όρθιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

The Usual Suspects

Αν δεν ήταν το «Usual Suspects» σε αυτή τη λίστα, τότε ποιο θα ήταν; Μια ταινία σταθμός, με πολλούς χαρακτήρες και εξαιρετικούς ηθοποιούς, πλοκή, παράλληλες ιστορίες και μια ανατροπή που μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Και έστω κι αν την ξέρουμε, θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά την διαδρομή προς την κορύφωση της ιστορίας.

Fight Club

Μια από τις ιστορικότερες ανατροπές στην ιστορία του σινεμά. Tο φιλμ του David Fincher, είναι άρτιο σε όλα, από την επιλογή των ηθοποιών για τους ρόλους μέχρι την αποκάλυψη που στο τέλος ανατρέπει τα πάντα. Δεν μπορείς να το δεις μια φορά. Ούτε πέντε, ούτε δέκα. Το «Fight Club» είναι η κορύφωση του κινηματογράφου των 90’s και δεν θα μπορούσαμε να μην το τιμήσουμε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.