E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους σε ατυχήματα

Χάθηκαν άδικα και ξαφνικά και ο θάνατος τους σκόρπισε θλίψη

Διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους σε ατυχήματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Η είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, γέμισε με θλίψη τον κόσμο. Ταυτόχρονα όμως έφερε στον μυαλό των ανθρώπων και το τέλος άλλων αγαπημένων διασήμων προσώπν, οι οποίοι έμελλε να χάσουν τη ζωή τους σε ατύχηματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Paul Walker

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy #WorldKindnessDay! #PaulWalker's passion for helping people and legacy of doing good lives on through the @PaulWalkerFdn. Remember, a small act of kindness goes a long way, so we encourage you to find ways you too can #DoGood! Link in bio! #TeamPW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Walker (@paulwalker) στις

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε και ο διάσημος ηθοποιός, Paul Walker γνωστός από τις ταινίες «Fast and Furious» σε ηλικία 40 ετών. Ο Paul Walker ήταν συνοδηγός με οδηγό τον Roger Rojas και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με ιλίγγιώδη ταχύτητα σε μία κολώνα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να ανασυρθούν και οι δύο νεκροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δυστύχημα έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2013.

Πριγκίπισσα Dianna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The most important thing in the world for her were them and this is the kind of connection that never breaks, the kind of love that never dies... #princessdiana #princessofwales #princessdianaforever #ladydiana #ladydi #dianaspencer #princeharry #princewilliam #royalty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Frances Spencer (@diana.queen.of.hearts) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί όταν πέθανε η πριγκίπισσα, Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997, μετά από ένα άγριο κυνηγητό της ίδιας και του Αλ Φαγέντ από παπαράτσι.

Το αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες προσκρούει με σφοδρότητα στο τούνελ Πλας ντε Άλμα στο Παρίσι, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανασύρεται βαριά τραυματισμένη, αλλά δυστυχώς καταλήγει κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ayrton Senna

Ακόμη και μέχρι σήμερα θεωρείται αξεπέραστος πιλότος της Φόρμουλα 1. Ο Βραζιλιάνος Αιρτον Σένα αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε όσο κανείς. Έφυγε πολύ νωρίς, στον κολοφώνα της δόξας του, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ήταν πρωτομαγιά του 1994, και όλα ήταν έτοιμα για το Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο στην πίστα της Ίμολα. Στην πρώτη θέση της εκκίνησης, για τρίτη συνεχόμενη φορά εκείνη την χρονιά, ήταν ο Σένα. Στον έβδομο γύρο, στην στροφή Tamburello, για αδιευκρίνιστους μέχρι σήμερα λόγους, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε στον τοίχο. Δύο ώρες αργότερα, ο Σένα έφυγε από την ζωή.

Η σύντροφος του Σένα, η Αντριάνα, εκμυστηρεύτηκε ότι μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Ρόλαντ Ράτζενμπεργκερ είχε δει τον Άιρτον να κλαίει και να παρακαλάει να αναβληθεί ο αγώνας, έχοντας ένα παράξενο κακό προαίσθημα. Παρόλα αυτά, όμως, ο αγώνας έγινε κανονικά.

Grace Kelly

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A few headshots of Grace from the photoshoot with LIFE magazine photographer Loomis Dean. These pictures were taken circa 1953, but were never actually published in LIFE. Loomis Dean is yet another photographer we have to thank for pictures of our favorite old Hollywood stars, including Grace, Elvis Presley, Lucille Ball, and Sophia Loren. He was quite talented in his photojournalism and portraiture photography, capturing some of the most memorable shots of old Hollywood celebrities and royals. I am continually awed by the archives and work of photographers from the Golden Age. #gracekelly #gracekellystyle #princessgrace #princessofmonaco #monaco #princess #royal #grimaldis #old #hollywood #actress #portraitphotography #photography #blackandwhitephotography #50s #1950s #fashion #vintage #retro #oldhollywood #oldhollywoodglamour #oldhollywoodactress #oldhollywoodstars #classics #classichollywood #classichollywoodactress #goldenhollywood #goldenageofhollywood #hollywoodgoldenage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grace Kelly (@gracekellyarchives) στις

Στις 18 Σεπτεμβρίου 1982 ο πλανήτης αποχαιρετούσε την πριγκίπισσα του Μονακό, Γκρέις Κέλι, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Η πριγκίπισσα επέστρεφε στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Ανασύρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και υποστηριζόταν με μηχανήματα λόγω της σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης που είχε υποστεί. Η οικογένειά της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από το μηχάνημα πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Aaliyah

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#aaliyah #aaliyahhaughton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaliyah Haughton (@aailyahaughton) στις

Στις 25 Αυγούστου του 2001, η Aaliyah και διάφορα μέλη της δισκογραφικής εταιρείας επιβιβάστηκαν σε ένα δίδυμο κινητήρων Cessna 402 Β στο Μαρς Χάρμπουρ, στις Μπαχάμες με προορισμό τη Φλόριντα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του μουσικού βίντεο για το Rock the Boat.

Η πτήση της ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα, αλλά αφού τα γυρίσματα τελείωσαν νωρίτερα, η Aaliyah και η συνοδεία της ήθελαν να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι πήραν την απόφαση να φύγουν αμέσως. Ενάντια στις συμβουλές των χειριστών αποσκευών και του πιλότου, όλος ο εξοπλισμός του βίντεο κλιπ φορτώθηκε στο αεροπλάνο.

Το γκρουπ δεν γνώριζε ότι το αεροπλάνο δεν ήταν σε θέση να κρατήσει το σύνολο του εξοπλισμού του Cessna 404 που είχαν αρχικά πετάξει. Ως εκ τούτου, το αεροσκάφος υπερέβαινε το σύνηθες βάρος που προβλέπεται από την Cessna.

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση, περίπου 200 πόδια (60 μ.) από το διάδρομο.Η Aaliyah, ο πιλότος, οι κομμωτές, ο σωματοφύλακας, ο παραγωγός, o στιλίστας και οι υπάλληλοι της Blackground Records, Keith Wallace και Gina Smith, σκοτώθηκαν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.