E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Big Brother: Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 10.000

Η παραγωγή ψάχνει τα πρόσωπα που θα φέρουν στον ΣΚΑΪ υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Big Brother: Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 10.000
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/1/2020 | 12:40

Φαίνεται πως αρκετοί είναι εκείνοι που διψούν για δημοσιότητα. Το «Big Brother» αναμένεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες μας και ο ΣΚΑΙ ψάχνει να βρει τον κατάλληλο παρουσιαστή αλλά και τους παίκτες που θα του χαρίσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 10.000.

«Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θέλουν σκληρό ριάλιτι από τον ΣΚΑΙ. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 10.000. Σήμερα και αύριο γίνεται ένα μεγάλο κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη.
Να προσθέσουμε τώρα ότι η Τατιάνα Στεφανίδου μένει εκτός λίστας ονοματολογίας για τους παρουσιαστές. Αυτή τη στιγμή είναι θολό το τοπίο, δεν ακούστηκε κάτι. Αυτό που ακούστηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί αυτός περιμένει μια άλλη πρόταση και γιατί όχι το Survivor, αν βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν».

Μέχρι στιγμής είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα για την παρουσίαση του ριάλιτι και ανάμεσα σε αυτά είχαν συζητηθεί έντονα τα ονόματα των Σάκη Τανιμανίδη, Τατιάνας Στεφανίδου, Πόπης Τσαπανίδου και Κατερίνας Λάσπα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: To πινγκ πονγκ δηλώσεων

Σήμερα

«Αλεπουδάκο, δε χρειάζεται να το κάνω εγώ» – «Κακό πράγμα η ζήλια»

Παύλος Ντε Γκρες: Η απάντηση στα δημοσιεύματα

Σήμερα

«Όλα είναι fake news ότι αγόρασα σπίτι – Μην τα διαβάζετε, μην τα ακούτε»

Γέννησε η Σοφία Ρίτσι, η φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Σήμερα

Το μοντέλο με μία ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε το φύλο του παιδιού και το όνομά του

Δόθηκε εντολή κράτησης για την Τουρκάλα ηθοποιό Χαντέ Ερτσέλ, εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Σήμερα

«Πιστεύω ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό», έγραψε σε ανάρτησή της η ηθοποιός

Ροσαλία: Διέκοψε τη συναυλία της στο Μιλάνο λόγω τροφικής δηλητηρίασης: «Είμαι πολύ άρρωστη»

Σήμερα

«Έκανα εμετούς στα παρασκήνια και θέλω πραγματικά να δώσω το καλύτερο σόου, αλλά ουσιαστικά είμαι στο πάτωμα» είπε η τραγουδίστρια

Παίκτης σε σόου στη Βουλγαρία ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά, δείτε βίντεο

Σήμερα

Τραγούδησε το «Φαινόμενο» του Έλληνα ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Σήμερα

Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Χτες

Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Χτες

Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Χτες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.