E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
TABLOID
Ειδήσεις, γεγονότα, showbiz: Τι άφησε πίσω της η δεκαετία

Koυλά πράγματα που συνέβησαν στη showbiz αυτή τη δεκαετία

Θυμόμαστε όσα μας είχαν κάνει τότε εντύπωση, εσείς τα θυμάστε;

Koυλά πράγματα που συνέβησαν στη showbiz αυτή τη δεκαετία

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Σε μια γενικότερη ανασκόπηση όσων κουλών πραγμάτων έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, και καθώς περνάμε στο 2020 αισίως, θυμόμαστε όλα εκείνα που τότε συζητήθηκαν στη showbiz

Live Lifting με την Eva Longoria (2016)

Η Eva Longoria, έκανε την έκπληξη μέσα από τα social media και δημοσίευσε φωτογραφίες από την μικροεπέμβαση που έκανε σε πλαστικό χειρουργό. Η ηθοποιός έκανε lifting με νήματα και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τα πειστήρια. Η 41χρονη, Eva Longoria όπως δήλωσε το έκανε αυτό για να έχει λαμπερή επιδερμίδα και να δείχνει το πρόσωπό της νεότερο. Μάλιστα έγραψε χιουμοριστικά σε κάποιες εικόνες: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνω! Γιατί είναι τόσο άσχημη η αίσθηση; Προσπαθεί να με σκοτώσει!»

Η εμφάνιση της Miley Cyrus που «σκανδάλισε» το κοινό στα MTV VMA (2013)

Το 2013 η γνωστή pop star εμφανίστηκε με λάτεξ nude εσώρουχα, τραγουδώντας το «Can’t Stop» και στη συνέχεια τη συνόδευσε στη σκηνή των MTV VMA, ο Robin Thick, ερμηνεύοντας τη δική του επιτυχία «Blurred Lines». Όλα καλά μέχρι εκείνο το σημείο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. 

Για 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή διήρκεσε αυτό το «ντουέτο», οι θεατές παρακολουθούσαν με έκπληξη αλλά και σοκ τη Miley να τρίβεται στον Robin Thicke, να τον χαϊδεύει, μέχρι και να τον γλείφει. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα «συνέλαβε» άλλους διάσημους όπως τη Rihanna και τον Drake να μένουν άναυδοι με το όλο θέαμα.

H Nicole Scherzingher στη Μύκονο έδωσε τροφή στα tabloids για μέρες (2016)

Ξεσάλωσε στη Μύκονο το 2015 η Nicole Scherzinger, που τότε γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με τις φιλενάδες της και τον Pajtim Kasami, τον 23χρονο χαφ του Ολυμπιακού. Έκτοτε έρχεται κάθε καλοκαίρι απλώς, δεν είναι πλέον σε σχέση!

Ο Κώστας Μαρτάκης έγινε Mariah Carey (2013)

Στο τρίτο live του "Your Face Sounds Familiar" νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Μαρτάκης, που μιμήθηκε τέλεια τη Mariah Carey. Ήταν η πρώτη φορά που δυο άντρες (Κώστας Μαρτάκης, Θανάσης Αλευράς) υποδύθηκαν γυναίκες (Mariah Carey και Πόλυ Πάνου αντίστοιχα).

Κλωτσιές και μπουνιές μέσα σε ασανσέρ μεταξύ Jay Z και Solange (2014)

Ο... παράδεισος έχει και προβλήματα. Τουλάχιστον εκείνος στον οποίο ζουν η Beyonce και ο σύζυγός της, Jay Z, καθώς ο τελευταίος δέχθηκε άγρια επίθεση από την αδερφή της σταρ της ποπ, Solange, μέσα σε ένα ασανσέρ.

Το περιστατικό έγινε ενώ οι τρεις τους έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το TMZ και το υλικό από τις κάμερες το οποίο δημοσιοποίησε το δίκτυο, η 27χρονη άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει μανιωδώς το σύζυγο της αδερφής της, μόλις μπήκαν στο ασανσέρ.

Όταν συνέλαβαν τη Μαρία Μπακοδήμου στη Σκωτία (2015)

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε στην εκπομπή «ΦΜ Live» μια θεότρελη ιστορία.

«Το Πάσχα πήγαμε στη Σκωτία. Επειδή κάναμε μια μεγάλη διαδρομή, είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο και πηγαίναμε προς τον Βορρά. Μια μέρα ειδικά χαθήκαμε σε τρία χωριά. Κι εγώ είχα ένα μπουκαλάκι ουίσκι, γιατί είσαι στη χώρα του ουίσκι, κι έπινα τσούκου τσούκου.

Φτάσαμε στον προορισμό μας 22:30 τη νύχτα. Αντί να μπούμε στο ξενοδοχείο από την πόρτα, μπήκαμε από το μπαρ, γιατί πήγαινα εγώ μπροστά. Έρχονται οι άνθρωποι να μας εξυπηρετήσουν και λέω εγώ κάτι ακατάληπτα. Και γυρνάει το μικρό μου το παιδί και λέει στον κύριο εκεί, "Sorry, but my mom is a little bit drunk", που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι κυκλοφορούσα σαν την Τζένη Καρέζη στο «Δεσποινίς Διευθυντής» λίγο πριν πει την ατάκα "Για μένα χτυπιούνται τα παιδιά!"».

To εξώφυλλο που έριξε το ίντερνετ (2015)

To πιο viral εξώφυλλο που έγινε ποτέ ανήκει στην Kim Kardashian! H διάσημη τηλεπερσόνα, φορώντας ένα μαύρο και μακρύ φόρεμα, πόζαρε για το "Paper" ενώ ισορροπούσε ένα ποτήρι σαμπάνιας στα διάσημα oπίσθιά της, κρατώντας παράλληλα ένα μπουκάλι σαμπάνιας που μόλις έχει ανοίξει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@kimkardashian covers our winter #BreakTheInternet issue, photographed by #JeanPaulGoude. 🍑

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paper Magazine (@papermagazine) στις

Ο «εθνικός μας σταρ» στην πρώτη σελίδα του BBC (2016)

Δημοσιότητα που μάλλον δεν είχε φανταστεί γνώρισε ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος. Πρόκειται για τη γνωστή τηλεοπτική φιγούρα που έχει χρίσει εαυτόν «εθνικό σταρ» και «εθνικά μπούτια» και ο οποίος βλέπει από το πρωί της Τρίτης τη φωτογραφία του να φιλοξενείται στο κεντρικό άρθρο του BBC για το δημοψήφισμα της Ελλάδας.

Ο «εθνικός μας σταρ» δηλώνει αναφανδόν υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, κρατώντας ένα σχετικό πλακάτ μπροστά από το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη. Η φωτογραφία είναι από τη χθεσινή συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» στην πλατεία Συντάγματος, σε άρθρο με τίτλο «Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν "Όχι"».

To video της Miley με την Zoë (2015)

Tο πpοκλητικό βίντεο κλιπ των Lolawolf, της μπάντας της κόρης του Lenny Kravitz, Zoë, έχει τότε είχε κάνει αίσθηση. Η Miley Cyrus, όπως πάντα, έδειξε τον κακό της εαυτό και, όπως φαίνεται, βρήκε μια φίλη που της ταιριάζει γάντι.

Η Zoë φορά τα απολύτως απαραίτητα και βλέπουμε πλάνα στα οποία γλείφει ένα κουτάλι, χωρίς πολλά πολλά ρούχα, ενώ σε άλλο πλάνο, όταν εμφανίζεται και η Miley, φωτογραφίζουν η μία τα οπiσθια της άλλης, παίζουν με όπλα, ανοίγουν σαμπάνιες, παίζουν στpιπ πόκεp και τα λοιπά και τα λοιπά.

Η μεταμόρφωση της Khloe Kardashian

Ήταν πάντοτε η πιο φυσιολογική από τις αδερφές της. Περισσότερο συγκρατημένη, και λίγο στη σκιά της Kim. Και ξαφνικά το 2015 αποφάσισε να αλλάξει. Κι έτσι η Khloe Kardashian επιστράτευσε χειρουργούς, στιλίστες, διαιτολόγους και γυμναστές, για να της αλλάξουν... τα πάντα.

Ο σχεδιαστής Νικόλας έγινε φούρναρης (2013)

Έζησε στιγμές γεμάτες λάμψη και χλιδή, σχεδίασε δεκάδες φορέματα για διάσημες γυναίκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και μετά από 28 χρόνια στο χώρο της μόδας, ο Νικόλας αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ανοίξει δικό του φούρνο.

«Από το 2010 και μετά τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν πολύ. Η κρίση με βοήθησε να καταλάβω πως ως εδώ ήταν. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2012 έκλεισα το ατελιέ και την μπουτίκ μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πέρασαν οι γιορτές και στις 15 Ιανουαρίου 2013 αποφάσισα να ανοίξω ένα φούρνο. Στις 26 Μαρτίου άνοιξα το μαγαζί μου στην Κάτω Τούμπα, στην οδό Ανατολικής Θράκης», είπε ο σχεδιαστής του νυφικού της Φαίης Σκορδά το 2013.

Έδωσε 2.000 ευρώ για μανικιούρ (2016)

Τα 2.000 δολάρια είναι περίπου 1.800 ευρώ, ένα ποσό που δεν είναι και εντελώς αδιάφορο για κάθε μη εκατομμυριούχο στον πλανήτη. Σε περίπτωση που ακούγατε πως ένα είδος μανικιούρ μπορεί να κοστίζει τόσο, σίγουρα θα βάζατε τα γέλια και θα σκεφτόσασταν πως κανείς δεν θα επέλεγε να το κάνει ή αν το έκανε θα ήταν πλούσιος και τρελός.

Φαίνεται όμως ότι η Gigi Hadid θέλοντας να εντυπωσιάσει στο MET Gala που έγινε λίγους μήνες πριν, τόλμησε να το δοκιμάσει και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

O Τζώρτζογλου με... μαστίγιο στο Μουσείο του Σeξ (2017)

Ο Στράτος Τζώτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μετά το ταξίδι τους στην Αμερική, βρέθηκαν στο Άμστερνταμ. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τις βόλτες του στην πανέμορφη πόλη και σε μία από τις εξορμήσεις του βρέθηκε σε μουσείο του… σeξ!

Ο Στράτος και η τότε σύντροφός του και τώρα σύζυγός του, θαύμασαν και περιεργάστηκαν τα εκθέματα ενώ μοιράστηκαν τις στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η Σοφία στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram φαινόταν ξετρελαμένη με κάποιες μάσκες, ενώ ο ηθοποιός με ένα μαστίγιο! 

Το αμφιλεγόμενο βίντεο της Gigi Hadid (2017)

Σε αυτό το βίντεο του LOVE που η πανέμορφη Gigi Hadid προπονείται, ενώ θα μπορούσες να κοιτάξεις το θεϊκό της κορμί, το αγγελικό της πρόσωπο και το ύφος της αυτό που όλοι πρόσεχαν ήταν... οι μασχάλες της! 

Κλωνοποίησε το σκύλο της (2018)

Το «Αστείο κορίτσι» Barbra Streisand, κλωνοποίησε τη 14χρονη Σαμάνθα, ένα σκυλάκι ράτσας Κοτόν ντε Τουλεάρ, όταν πέθανε το 2017 και σήμερα έχει δύο καρμπόν της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε στο περιοδικό Variety ότι η κλωνοποίηση έγινε με κύτταρα από το στόμα και το στομάχι της Σαμάνθας.

«Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Περιμένω να μεγαλώσουν για να δω αν έχουν τα καστανά της μάτια και τη σοβαρότητά της», είπε για τα δύο κουτάβια.

Γκάφα της Φαίης Σκορδά! Είπε τα τηλέφωνα του Mega στον ΑΝΤ1 (2013)

Την ώρα της μαγειρικής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ενώ ήθελε να δώσει τα τηλέφωνα της εκπομπής για τους τηλεθεατές, η Φαίη μπερδεύτηκε και πήγε να δώσει τα τηλέφωνα του Mega και του «Πρωινού mou».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

OMG Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

OMG Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

OMG Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

OMG Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

OMG Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

OMG Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

OMG Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

OMG Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

OMG Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 62
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.