E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

17χρονος χώρισε με την 77χρονη σύντροφό του και παντρεύτηκε... μια 71χρονη

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

17χρονος χώρισε με την 77χρονη σύντροφό του και παντρεύτηκε... μια 71χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/11/2019 | 20:43

Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος...  Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο 17χρονος (τότε) Γκάρι από το Τένεσι των ΗΠΑ βρέθηκε σε ένα νεκροταφείο. Εκεί συνάντησε μια 71χρονη γυναίκα που κήδευε τον γιό της. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και οι δυό τους έγιναν ζευγάρι. Το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν πως ο Γκάρι είχε πρόσφατα είχε χωρίσει με την προηγούμενη σύντροφό του, μια 77χρονη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν λοιπόν γνώρισε την 71χρονη, τότε, Αλμέντα, στην κηδεία του γιου της τα αισθήματα ήταν τόσο έντονα που παντρεύτηκαν μετά από μόλις δύο εβδομάδες γνωριμίας!

«Δεν έψαχνα για έναν νεότερο άνδρα στη ζωή μου, όμως ήξερα, από την πρώτη στιγμή, ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Με τον πρώτο μου σύζυγο ήμουν παντρεμένη για 43 χρόνια και όταν έφυγε από τη ζωή το 2013, μετά από επτά μήνες στο νοσοκομείο από επιπλοκές του διαβήτη, ένιωθα πολύ μόνη. Πήγαινα στην δουλειά μου με κλάματα και οι συνεργάτες μου με ρωτούσαν τι μου συμβαίνει. Μέσα μου ήξερα, ότι έψαχνα για την αδελφή-ψυχή μου.

Όταν είδα τον Γκάρι να βρίσκεται στην άλλη άκρη της εκκλησίας δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Τον πλησίασα και του είπα: ''Κοίτα, είσαι 17 και εγώ 71, είμαι πολύ μεγάλη για σένα;''. Τότε μου έπιασε το χέρι, χαμογέλασε και μου είπε: ''Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός''», ήταν τα λόγια της Αλμέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γκάρι και η Αλμέντα έχουν ένα κοινό λογαριασμό στο Instagram με σχεδόν 14.000 followers. Εκεί μοιράστηκαν πρόσφατα την ιστορία τους με αφορμή την επέτειό τους: «Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, έδωσα την καρδιά και την ψυχή μου στην γυναίκα που συνεχίζει να την κλέβει ξανά και ξανά κάθε μέρα. Από την ημέρα που σε γνώρισα, ήξερα ότι είναι δυνατόν να αγαπήσω κάποιον τόσο βαθιά. Η αγάπη μου για σένα ξεπερνά τα όρια αυτού του κόσμου και πηγαίνει βαθύτερα από τον ωκεανό.

Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά τα ξεπεράσαμε όλα μαζί και γίναμε πιο δυνατοί. Χάρη σε σένα ανυπομονώ κάθε πρωί να ξυπνήσω και να δουλέψω σκληρά, για να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Με κάνεις τόσο περήφανο κάθε μέρα, αφού είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου δίνεις κίνητρο και είσαι πανέμορφη μέσα και έξω. Δεν είσαι μόνο η γυναίκα μου, αλλά και η καλύτερή μου φίλη. Προσευχήθηκα στον Θεό, για να σε κάνει γυναίκα μου και σήμερα τέσσερα χρόνια μετά, μπορώ να πω, ότι τελικά ο Θεός μου έδωσε πολλά περισσότερα, από αυτά που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου υπόσχομαι να σου δίνω πάντοτε την ανιδιοτελή αγάπη μου και να σου προσφέρω όλη τη φροντίδα που χρειάζεσαι μέχρι την τελευταία μου πνοή. Σε ευχαριστώ που έφερες τα πάνω κάτω στη ζωή μου και με έκανες αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δίνεις κάθε μέρα. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

View this post on Instagram

Four years ago on this very day, I gave my heart & my soul to the woman who steals it over and over again everyday. Until the day I met you I never knew that It was possible to love someone so deeply. My love for you goes beyond this world and deeper than the ocean. We've been through ups and downs together that we always overcame, looking back, it truly only made us stronger. Because of you, I look forward to waking up each morning and working hard so we can achieve our goals & dreams. You make me so proud each and everyday & you are truly the most strongest woman I've ever known. You motivate me to the fullest. You are absolutely beautiful inside & out. You are not only my wife but also my best friend. I prayed to God to make you my wife and today, four years later, I can say God has given me more than what I could have ever prayed for. I promise you to love you unconditionally and shower you with all the care and concern you desire until my last breath. Thank you for turning my life around and changing me into who I am now. I am so grateful for your love every single day. I love you with all my heart Mrs. Hardwick.<3 <3 Your Husband Forever <3

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.