E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αγγελος Αναστασιάδης: Μίλησε για πρώτη φορά μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης

Αγγελος Αναστασιάδης: Μίλησε για πρώτη φορά μετά το σοκαριστικό τροχαίο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/11/2019 | 19:17

Απολύτως καλά στην υγεία του είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος την Πέμπτη (14/11) είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του. Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ωστόσο επεκτάθηκε και σε θέματα σχετικά με την πρόσφατη θητεία του στην Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά. Με τα λόγια δεν μπορείς να εκφράσεις τι έγινε. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε πλήρως. Είχαμε την Παναγιά μαζί μας. Εγώ τρέχω γενικά αλλά χθες παραδόξως δεν έτρεχα. Ήταν μια πρασινάδα εκεί στις στροφές, χτύπησα στο πρώτο δέντρο και μας πήρε στην αγκαλιά της η Παναγιά. Δεν θα μας έψαχνε κανείς να μας βρει αν παθαίναμε κάτι. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Είναι μεγάλο θαύμα.

Εγώ βγήκα πρώτος από το αυτοκίνητο από την πλευρά του Απόστολου (σ.σ. o συνεπιβάτης του Απόστολος Τερζής), δεν μπορούσε να βγει άνθρωπος. Πέσαμε ανάποδα. Οι ρόδες ήταν πάνω κι εμείς από κάτω. Πολλοί δεν πιστεύουν αλλά θα το πω. Εγώ πήγαινα δύο δοχεία λάδι σε ένα μοναστήρι της Αρναίας. Είχαμε πρόβλημα στις στροφές με τον Απόστολο και τα κρατούσε με προσοχή. Κοντέψαμε να σκοτωθούμε και τα λάδια βγήκαν σώα και αβλαβή. Σε ευχαριστώ για τα λάδια μου είπε η ηγουμένη. Δόξα τω Θεώ. Ο Απόστολος πόνεσε λίγο, πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο γιατί έχει κάτι πόνους στον αυχένα».

Για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε δήλωσε: «Πρέπει να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και τις κλήσεις, ήταν πάρα πολλά. Με πήρε κι ο μεγαλομέτοχος, ο Ιβάν Σαββίδης, να δει πως είμαι. Αυτό μας έχει μείνει από την πορεία μας. Έχουμε μια επικοινωνία. Με πήρε δώδεκα το βράδυ, ήταν και στη Ρωσία, που με βρήκε άραγε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όσα συνέβησαν κατά την θητεία του στην Εθνική: «Δεν ξαναμίλησα από τότε. Περίμενα να μιλήσει ο χρόνος, γιατί φάγαμε μεγάλη ταλαιπωρία. Λυπήθηκα περισσότερο για τον Γιαννακόπουλο και τον Μπασινά, δύο παιδιά του 2004, την κατακραυγή και όσα αναληθή ακούστηκαν, γιατί δεν ήταν αλήθεια.

Μου στάλθηκε ένα εξώδικο από την ΕΠΟ. Αυτό που ήθελα ήταν να τακτοποιηθούν ο Γιαννακόπουλος κι ο Τερζής. Με την αποχώρηση μου δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τίποτα. Ήταν 10 χιλιάρικα όλα μαζί τα λεφτά στο συμβόλαιο. Σκέφτομαι να κάνω προσφυγή γιατί ήταν πολύ άδικο. Δεν μας απάντησαν και μας άφησαν στο πουθενά. Ούτε καλημέρα δεν μας έλεγαν. Ο Γραμμένος μου είπε θέλω την παραίτηση σου και τίποτα άλλο. Βέβαια γινόταν χαμός και στα ΜΜΕ, γιατί δεν βάζαμε τον έναν, γιατί είχαμε τον άλλον».

Για το ματς με την Αρμενία είπε: «Εγώ έστειλα καλή επιτυχία στα παιδιά για σήμερα. Εγώ χαίρομαι περισσότερο όταν κερδίζουν γιατί δικαιώνουν εμένα. Μου έστειλε ένα παιδί από την ομάδα μήνυμα μετά τη Βοσνία. Μου είπε ότι εμείς γνωρίζουμε πόσο μας αγαπάς και πόσο θες να μας βοηθήσεις»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ : «Ο Γραμμένος κάποια στιγμή με φώναξε και μου λέει πρέπει να παραιτηθείς γιατί δεν σε θέλουν οι παίκτες. «Ποιοι είναι αυτοί» του λέω. Εγώ δεν καταφέρθηκα εναντίον κανενός.

Το μόνο που είπα ήταν για τον Παπασταθόπουλο. Είπα ότι όποιος δεν πιστεύει να μην βρίσκεται εδώ. Εγώ λέω ότι η ομάδα θα πάει στα τελικά. Του είπα δώσε μου την ευκαιρία πάω στην Φινλανδία σε έναν μήνα και μετά θα παραιτηθώ για να διευκολυνθεί και η ομοσπονδία. Αν χάσουμε θα γυρνούσα με τα πόδια. Και τώρα αυτός ο προπονητής κάνει ανανέωση, λες και δεν κάναμε εμείς.

Ο κόσμος μου λέει ότι δικαιώθηκα πάλι και δεν με άφησαν να το κάνω. Εγώ λέω ότι έτσι ήθελε ο Θεός να γίνει. Εμείς δεν βρίζουμε, δεν καταφέρομαι κανενός, θέλω να πάνε πολύ καλά τα παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα προβλήματα στα αποδυτήρια δήλωσε: «Το πρόβλημα ήταν δεδομένο. Έπρεπε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Και το 2004, πριν από την Φινλανδία θυμάμαι ένα παιχνίδι με τον Ρεχάγκελ. Έδιωξε πέντε παίκτες πρωτοκλασάτους που έπαιζαν σε τοπ ομάδες. Αλλά ο Γκαγκάτσης του είπε προχώρα. Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω κανέναν. Εγώ είπα ότι ήθελα να πάμε την ομάδα στα τελικά. Εκείνοι είχαν θεωρήσει ότι επειδή χάσαμε από την Αρμενία ήταν όλα τελειωμένα. Μάλλον δεν ήθελαν να πάμε στα τελικά. Ή μάλλον δεν προσπάθησαν να πάμε στα τελικά.

Πιστεύω ότι υπάρχει ποιότητα και είμαστε καλύτεροι από την Αρμενία. Το θέμα είναι να υπάρχει η αγάπη και η πίστη, σε όλες τις εθνικές ομάδες. Το θέμα είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις ή θα πεθάνει μόνος του ή θα τον στηρίξουν όλοι οι γύρω του και θα πάρει τα εύσημα».

Για τα λάθη του:«Έγιναν λάθη σίγουρα. Αλλά είσαι εκεί για να τα διορθώσεις. Τον Αναστασιάδη να τον διώξουν με το πρώτο λάθος. Δεν του δίνεις ένα μήνα ακόμα και πας να πάρεις έναν προπονητή και του λες περίμενε εδώ και του δίνεις τρία χρόνια. Πρέπει να το δει ο κόσμος αυτό. Έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνία που σκοτώνει ή επευφημεί. Τώρα επευφημούν όλοι και μακάρι να το κάνουν και σήμερα. Είμαι ο πρώτος που θα πει συγχαρητήρια. Τα παιδιά το γνωρίζουν.

Πήγα και είδα τα δύο παιδιά που τα κάλεσε ο άλλος. Μίλησα και με τον Βρουσάι, της Βίλεμ. Εγώ τα είδα τα παιδιά, είχαμε στο πρόγραμμα να κάνουμε πράγματα που τώρα είναι μισά. Και εμείς δουλέψαμε σε αυτή την κατεύθυνση. Να μπορέσει να πάρει η Εθνική πράγματα στο μέλλον.

Δεν είναι θέμα ποιότητας, προς θεού. Ούτε κατά Σωκράτη ούτε κατά Μανωλά. Αυτοί είπαν ότι δεν με ήθελαν. Εγώ είπα ότι δεν έπρεπε να είναι εδώ όποιος δεν το πίστευε. Το είπα για όλους. Κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει κάτι τέτοιο».

Για το αν υπάρχουν πιέσεις από μάνατζερ δήλωσε: «Τις κλήσεις τις κάνουν οι προπονητές. Πρέπει να βασιστείς σε έναν κορμό μέχρι να μάθεις τι γίνεται. Δεν μπορείς να πάρεις τσεκούρι και να κόβεις κεφάλια στα αποδυτήρια.

Το θέμα δεν είναι τι έκανε ο Ανστασιάδης. Εύχομαι ο δρόμος της Εθνικής να είναι ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ. Όλοι έλεγαν ότι ο Αναστασιάδης είναι βαλτός του ΠΑΟΚ. Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι ΠΑΟΚτζής. Υπάρχει οπαδοποίηση στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο ένας Έλληνας να δουλέψει σε τέτοιες καταστάσεις».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νew York Times: Oι 3 όροι που έθεσε ο Τραμπ στο Ιράν για να μην προχωρήσει σε επίθεση

Πριν 11 ώρες

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι έχουν θέσει τρία αιτήματα στους Ιρανούς, συμπεριλαμβανομένου του οριστικού τερματισμού κάθε είδους εμπλουτισμού ουρανίου

Διακομίζονται στην Ελλάδα δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα»

Πριν 11 ώρες

«Έχει ο Θεός» είπε συγκινημένος ο πατέρας ενός από τους τραυματίες που μεταφέρονται στην Ελλάδα με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ

Θησαυρός 20.000 ετών: Το υπόγειο νερό που θα «ξεδιψούσε» την Νέα Υόρκη για 800 χρόνια

Πριν 11 ώρες

Οι επιστήμονες μιλούν για εύρημα ηλικίας 20.000 ετών με τεράστιες προοπτικές

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συναγωγή στη Νέα Υόρκη: Έρευνα για έγκλημα μίσους ‑ Βίντεο

Πριν 11 ώρες

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζόραν Μαμντάνι δήλωσε πως ο άνδρας που συνελήφθη, «εσκεμμένα και επανειλημμένα έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο κτίριο»

ΠΑΟΚ: Η Θύρα 4 τίμησε τη μνήμη των επτά οπαδών με πυρσούς στην Καμάρα

Πριν 11 ώρες

Τα μέλη του ιστορικού συνδέσμου φιλάθλων του Δικεφάλου τίμησαν τη μνήμη των συνοπαδών τους που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία

Νέα βίντεο από τη Μινεάπολη: Ο Αλεξ Πρέτι είχε συγκρουστεί με την ΙCE πριν τη δολοφονία του

Πριν 11 ώρες

Νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει τη συμπλοκή μεταξύ του Αλεξ Πρέτι και ομοσπονδιακών πρακτόρων στη Μινεάπολη, 11 μέρες πριν ο 37χρονος νοσηλευτής δεχτεί θανάσιμους πυροβολισμούς από πράκτορες της ICE

Κακοκαιρία «Kristin»: Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλάζι, ποιες περιοχές επηρεάζονται

Πριν 11 ώρες

Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Kristin»

Τύμπανα πολέμου στο Ιράν: «Τελειώνει ο χρόνος σας» λέει ο Τραμπ ‑ Οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στον Κόλπο

Πριν 11 ώρες

Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι έτοιμες «με τα δάχτυλα στη σκανδάλη» απαντάει η Τεχεράνη

Δήμαρχος στις Φιλιππίνες δέχθηκε επίθεση με RPG! ‑ Δείτε βίντεο

Πριν 11 ώρες

Δύο από τα μέλη της ασφάλειας του δημάρχου τραυματίστηκαν, ενώ τρεις από τους δράστες σκοτώθηκαν λίγο αργότερα σε επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας

Τι αλλάζει στα ενοίκια από την 1η Απριλίου: Δεν θα ισχύει το ακατάσχετο όριο των 1.250 ευρώ για ποσά που προέρχονται από μισθώματα

Χτες

Τέλος οι συναλλαγές «στο χέρι» καθώς παύουν να αναγνωρίζονται οι πληρωμές εκτός τραπεζικού συστήματος – Ποιες οι συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ

Γαλλία: Ένοχος ο πρώην γερουσιαστής που νάρκωσε βουλεύτρια με MDMA

Χτες

Στόχος της πράξης του φέρεται πως ήταν να της επιτεθεί σeξουαλικά

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τρεις συλληφθέντες

Χτες

Όταν η δικογραφία ολοκληρωθεί και φτάσει πλήρης στην εισαγγελική αρχή, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα και για το αν θα ασκηθούν επιπλέον διώξεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.