E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες των συλληφθέντων

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες των συλληφθέντων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/11/2019 | 18:45

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και φωτογραφίες των συλληφθέντων για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Ειδικότερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο συλληφθέντων και ενός τρίτου που αναζητείται για την ίδια υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται ως απολύτως αναγκαία, χάριν της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των διωκόμενων εγκλημάτων αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας). Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετοίμαζαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» μέλη της τα οποία συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική ύστερα από μεγάλη επιχείρηση στην Αττική, που ξεκίνησε την Παρασκευή, ετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σε αστυνομικό στόχο.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» θα αναβάθμιζε τα χτυπήματά της και εκτός από το καλάσνικοφ, που είναι το όπλο – «ταυτότητα» της οργάνωσης, θα χτυπούσε και με εκρηκτικό μηχανισμό.

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» χτυπά πάντα με καλάσνικοφ, στη γιάφκα της βρέθηκαν και υλικά παρασκευής βομβών. Την ίδια ώρα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στικάκια και κινητά τηλέφωνα γίνονται φύλλο και φτερό. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσα στο σκληρό δίσκο που βρέθηκε στη γιάφκα υπάρχει και προκήρυξη.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι μέσα στη γιάφκα εντοπίστηκαν φάρος περιπολικού, πλαστές πινακίδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όρκα και δελφίνια κυνηγούν παρέα σολομό και μοιράζονται το γεύμα

Σήμερα

Βίντεο με την απρόσμενη θαλάσσια συμμαχία

Απαράδεκτο σχόλιο σε βάρος διαιτήτριας στη Serie C Γυναικών: «Πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα»

Σήμερα

Η 26χρονη Αριάννα Κουάντρο δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από οπαδό της Pro Palazzolo

Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok ‑ Προέτρεπε σε πράξεις βίας

Σήμερα

Η υπόθεση διερευνάται βάσει των σχετικών διατάξεων του Ποινικού Κώδικα

Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά

Σήμερα

Στο νοσοκομείο κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες

Επική φωτογραφία από την Ιταλία: Δείτε πώς προσπάθησε να κρυφτεί σε φάτνη Γκανέζος που είχε επιτεθεί σε δημόσιο υπάλληλο

Σήμερα

Τον 39χρονο μετανάστη εντόπισε ο δήμαρχος της πόλης Γκαλατόνε αν και αρχικά τον πέρασε για «άκρως ρεαλιστική» φιγούρα

Αγρότες σχεδιάζουν απόβαση με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Σήμερα

Νέα συνάντηση του Τσιάρα με τα μπλόκα της Κρήτης σήμερα

Βραζιλία: Κυκλώνας σάρωσε το Σάο Πάολο ‑ Στο σκοτάδι 1,5 εκατ. νοικοκυριά

Χτες

Περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι σήμερα

Θεσσαλονίκη: Αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν ελληνική σημαία 100 τ.μ.

Χτες

Οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν συμβολικά την ελληνική σημαία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.