E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Είχε τελικά η Marilyn Monroe σχέση με τον John Kennedy;

Οι θεωρίες συνωμοσίας και η πραγματικότητα

Είχε τελικά η Marilyn Monroe σχέση με τον John Kennedy;
@usatoday.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

H Marilyn Monroe μπορεί να πέθανε πριν από 57 χρόνια, αλλά παραμένει πρότυπο γυναικείας ομορφιάς, φινέτσας και λάμψης. Έζησε μόλις μέχρι τα 36 της, αλλά αυτό της έφτανε για να μην ξεχαστεί ποτέ. Η ζωή της αν και σύντομη ήταν γεμάτη με δόξα, χρήματα αλλά και σκάνδαλα. Ένα από αυτά είναι ο περιβόητος δεσμός της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ John Kennedy, ο οποίος δολοφονήθηκε 15 μήνες μετά τον θάνατό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχαν όμως τελικά σχέση; Η Norma Jeane Mortenson, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, είχε δύσκολη παιδική ηλικία. Οι μητέρα της πάλευε με τις ψυχικές διαταραχές με την Marilyn να περνά αρκετά χρόνια σε θετούς γονείς αλλά και στο ορφανοτροφείο. Παντρεύτηκε στα 16 για να ξεφύγει από αυτή τη ζωή.

Ο πρώτος της άντρας ήταν ο James Dougherty, ο «daddy» όπως τον φώναζε, αφιερώνοντάς του και το τραγούδι «My Heart Belongs to Daddy». Σιγά σιγά ήρθε η άνοδός της στα αστέρια. Χώρισε και το 1953, αποφάσισε να φωτογραφηθεί για το Playboy. Από τότε έγινε ένα αέναο σύμβολο του σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε ταινίας της επιβεβαίωνε πως μπορούσε να είναι «μοιραία γυναίκα». Το ταλέντο της όμως δεν περιοριζόταν στην εξωτερική εμφάνιση. Η Marilyn Monroe ήταν μια εξαιρετική κωμικός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και γενικά ό, τι προσπάθησε στην ζωή της το έκανε πολύ καλά.

Παντρεύτηκε άλλες δυο φορές. Τον παίκτη του baseball Joe DiMaggio. Ο γάμος της υπήρξε θυελλώδης, με τον DiMaggio να την ζηλεύει υπερβολικά. Αν και υπήρξαν φήμες ότι τη χτυπούσε, η Marilyn ποτέ δεν είπε κακή κουβέντα γι’ αυτόν. Ήταν τέτοια η αφοσίωση του σε αυτήν, που μετά το διαζύγιο του είχαν ξανά σχέση και μετά τον θάνατο της, ο DiMaggio της πήγαινε λουλούδια στο σπίτι για δυο δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@biography.com

Ο τρίτος της άντρας ήταν ο κορυφαίος θεατρικός συγγραφέας Arthur Miller. Χω΄ρισαν το 1961 και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες για δεσμό με τον John Kennedy που τότε ήταν ήδη παντρεμένος με την Jackie. Οι δυο τους είχαν αρκετούς κοινούς γνωστούς. Τον Μάιο του 1962, με την εκρηκτική της εμφάνιση και το τραγούδι που του αφιέρωσε για τα γενέθλιά του, οι φήμες για τον δεσμό τους φούντωσαν κι άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα πρόσφατο podcast με τίτλο «The Killing of Marilyn Monroe», ισχυρίζεται πως η Marilyn Monroe είχε σχέση και με τον John Kennedy. Οι δυο τους μοιράστηκαν μαζί της κρατικά μυστικά και εκείνη τους απείλησε πως θα τα δημοσιεύσει αν δεν παραδεχθούν τη σχέση τους μαζί της. Ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα συνωμοσίας της οικογένειας.

Όμως δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι’ αυτό. Οι μόνες αποδείξεις που υπάρχουν είναι αυτές που εκμυστηρεύτηκε η ίδια η Marilyn Monroe σε φίλους. Οι δυο τους συναντήθηκαν τέσσερις φορές από το 1961 μέχρι το 1962. Η μοναδική φορά που είχαν σeξουαλική επαφή ήταν το Μάρτιο του 1962 στο σπίτι του Bing Crosby. Η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχαν δεσμό, και πως πέρασαν μαζί μια φλογερή νύχτα και τίποτα περισσότερο. Οπότε το πιο πιθανό είναι να συνέβη αυτό, και όχι οι θεωρίες συνωμοσίας που έρχονται στο προσκήνιο ασταμάτητα για περίπου έξι δεκαετίες.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.