E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απεργία την Τρίτη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα μαζικής μεταφοράς

Μια δύσκολη ημέρα για τις μετακινήσεις στην Αθήνα

Απεργία την Τρίτη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα μαζικής μεταφοράς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/9/2019 | 13:32

Μια δύσκολη Τρίτη για τις μετακινήσεις στην Αθήνα έρχεται καθώς με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας-Πειραιά.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι αύριο τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ αντίστοιχα.   

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.   

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς διεκδικούν την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης, που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων και αγωνίζονται για δημόσιες συγκοινωνίες στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της 24ης Σεπτεμβρίου στις 11 πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.   

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τραίνα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ως εκ τούτου αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για τις ακυρώσεις δρομολογίων. 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Στέλιος Ράμφος

Σήμερα

Υπήρξε  μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και παρεμβατικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής διανόησης

Τρομακτικές στιγμές στη Ρωσία ‑ Aσανσέρ με 9 επιβάτες «έπεσε» ορόφους και 4 βγήκαν με σπασμένα πόδια!

Σήμερα

Εννέα άνδρες επέβαιναν στον θάλαμο – Τέσσερις υπέστησαν κατάγματα στα κάτω άκρα

Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε γκολ πέφτοντας στο κενό και τελικά ... ακυρώθηκε

Σήμερα

Ο 29χρονος αμυντικός Τζέισι Μαρανάο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο από την πτώση

Βόλος: Ανάδοχη οικογένεια βρήκε τοξικοεξαρτημένο βρέφος που έζησε 8 μήνες σε νοσοκομείο

Σήμερα

Εδώ και λίγες ημέρες το κοριτσάκι βρίσκεται πλέον στο νέο του σπίτι

Πάρος ‑ Πνιγμός 4χρονου: «Όλα είναι νόμιμα, κάθε μέρα μαλώναμε με γονείς»

Σήμερα

Τι δήλωσαν ο συνήγορος του ιδιοκτήτη, Χάρης Αμπραζής, και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του beach bar

Πάτρα: Παιδί 2,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι – Δέντρο σταμάτησε την πτώση του

Σήμερα

Οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

Φωτιά στον Κουβαρά Αττικής: Μήνυμα 112 για απομάκρυνση – 172 πυροσβέστες στο μέτωπο

Σήμερα

Εστάλησαν δύο μηνύματα εκκένωσης από το 112, ενώ στη μάχη με τις φλόγες συμμετέχουν και πυροσβέστες από Γαλλία και Ρουμανία

Καρυστιανού: «Νομικές συνέπειες» για όσους επιτίθενται στην Ελπίδα – Τι είπε για «παρακίνημα» και Αυγερινό

Σήμερα

Η πρόεδρος της Ελπίδας για τη Δημοκρατία μίλησε για συντονισμένη κινητοποίηση υπέρ του Αυγερινού μέσα σε δύο ώρες και εξήγησε γιατί δεν πραγματοποιούνται εσωτερικές εκλογές στο κίνημα.

Daily Mail: Κρυφές χρεώσεις σε μπαρ και εστιατόρια της Κέρκυρας ‑ Τι αποκάλυψε η έρευνα

Σήμερα

Βρετανός δημοσιογράφος πέρασε τρεις μέρες στην πόλη της Κέρκυρας και κατέγραψε χειρόγραφους λογαριασμούς, ποτά που χρεώθηκαν ακριβότερα από την αναγραφόμενη τιμή και ορεκτικά που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό χωρίς να έχουν παραγγελθεί.

Τεράστιος πύθωνας με πρησμένη κοιλιά βρέθηκε κάτω από την αποθήκη οικογένειας

Σήμερα

Ένα εντυπωσιακό βίντεο δείχνει τον πύθωνα, με ένα μεγάλο εξόγκωμα στο κέντρο του σώματός του

Νέα αποχώρηση από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Τι καταγγέλλει στέλεχος για Καρυστιανού – Γρατσία

Σήμερα

Ο Κώστας Ντουντουλάκης επιτίθεται στην ηγεσία του κόμματος, καταγγέλλοντας «απολυταρχικό προσωποπαγές διευθυντήριο» και άρνηση θέσπισης καταστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.