E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απεργία την Τρίτη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα μαζικής μεταφοράς

Μια δύσκολη ημέρα για τις μετακινήσεις στην Αθήνα

Απεργία την Τρίτη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα μαζικής μεταφοράς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/9/2019 | 13:32

Μια δύσκολη Τρίτη για τις μετακινήσεις στην Αθήνα έρχεται καθώς με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας-Πειραιά.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι αύριο τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ αντίστοιχα.   

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.   

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς διεκδικούν την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης, που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων και αγωνίζονται για δημόσιες συγκοινωνίες στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της 24ης Σεπτεμβρίου στις 11 πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.   

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τραίνα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ως εκ τούτου αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για τις ακυρώσεις δρομολογίων. 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC ‑ «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»

Σήμερα

Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει τις πιέσεις προς τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ζητώντας να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να αντιδρούν.

Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα ‑ Τι υποστηρίζει

Σήμερα

Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο`Λίρι δίνει τη δική του εκδοχή για το σοβαρό ατύχημα του Ιουλίου, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών.

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Σήμερα

Η Ασφάλεια Αθηνών κατέσχεσε συσκευές πλασμαφαίρεσης χωρίς άδεια, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Απομακρύνθηκε υλικό από το ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι

Σήμερα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι

«Να γνωρίζετε τι θεραπεία λαμβάνετε»: Η προειδοποίηση για βλαστοκύτταρα και αναγεννητικές θεραπείες

Σήμερα

Η Ελληνική Εταιρεία Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΓΘΑΙ) προειδοποιεί για τους κινδύνους

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Αμάλ Κλούνεϊ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επίκεντρο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σήμερα

Η γνωστή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται στην Αθήνα για την Ετήσια Συνάντηση Πρέσβεων Καλής Θελήσεως της UNESCO

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία‑νεκροτομή ‑ Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Σήμερα

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Σήμερα

Στο New York Harbor, οικογένειες θυμάτων και μέλη του FDNY συμμετείχαν στη μνημειακή εκδήλωση δύο ημέρες πριν τη 25η επέτειο της τραγωδίας.

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Σήμερα

Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση.

Κρυοσυντήρηση εμβρύου για 22 χρόνια: Γέννησε στα 54 της υγιές κοριτσάκι – Μια ξεχωριστή ιστορία ζωής

Σήμερα

Το έμβρυο είχε καταψυχθεί το 2004 στη ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, λίγους μήνες πριν η οικογένεια χάσει τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Αυστρία: 51χρονος νάρκωσε τη γυναίκα του και τη «παρέδωσε» σε γείτονα ‑ Πέθανε μετά τον βιασμό

Σήμερα

Η 15χρονη κόρη της βρήκε το σώμα της νεκρής μητέρας - οι αρχές διερευνούν πιθανό δίκτυο δραστών

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Σήμερα

Η γιατρός Ματίνα Παγώνη εξηγεί ότι το ιατρείο ήταν απλό παθολογικό, χωρίς προσωπικό και υποδομή για την εξειδικευμένη μέθοδο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.