E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανακαίνιση σπιτιού: Ανάγκη ή πολυτέλεια;

Όλο και περισσότεροι οδηγούνται στην ανακαίνιση κάποιου χώρου σε ακίνητα παλαιάς κατασκευής

Ανακαίνιση σπιτιού: Ανάγκη ή πολυτέλεια;
Orlova Maria on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι οδηγούνται στην ανακαίνιση κάποιου χώρου σε ακίνητα παλαιάς κατασκευής και με δεδομένη την ισχύουσα οικονομική πραγματικότητα, κάτι τέτοιο σαφώς κοστίζει λιγότερο από την αγορά ενός νεόδμητου ακινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Η κλιματική αλλαγή, οι νέες συνθήκες δόμησης, ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός των υλικών που χρησιμοποιούνται στην οικοδομή, καθώς και οι εφαρμογή νέων μεθόδων θέρμανσης και ψύξης ενός εσωτερικού χώρου, είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη της ανακαίνισης των χώρων εργασίας και διαβίωσης. Τον τελευταίο καιρό, ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος η δημιουργία ενεργειακών χώρων ή η ανακαίνιση των κατοικιών, ολική ή μερική, οι οποίες μέχρι πρότινος δεν ήταν σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Η πιο συχνή μορφή ανακαίνισης είναι αυτή στο χώρο του μπάνιου, και κατόπιν της κουζίνας. Οι δύο αυτοί χώροι άλλωστε φέροντας υδραυλικά μέρη, είναι εκείνοι που χρησιμοποιούνται συνεχώς, άρα φθείρονται και πιο πολύ.

Ο χρόνος δεν αφήνει τίποτα αναλλοίωτο, ειδικά όταν κάνουμε λόγο για τον τομέα της οικοδομής. Η ανακαίνιση ενός εσωτερικού χώρου σε ότι αφορά την κατοικία, μπορεί να δώσει την ευκαιρία για δημιουργία έξυπνων και λειτουργικών χώρων, με παράλληλη εφαρμογή του κατάλληλου εξοπλισμού που θα μετατρέψει τον χώρο σε ενεργειακό, μια συνθήκη που μακροχρόνια «επιστρέφει» στο χρήστη την επένδυση σε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά δόμησης, συστήματα ψύξης και θέρμανσης. Η εξοικονόμηση ενέργειας, με φυσικούς ή μη τρόπους συνεπάγεται την εξοικονόμηση χρημάτων τόσο για τον προσωπικό, όσο και για τον επαγγελματικό χώρο. Η εταιρεία ανακαινίσεων  GK Constructions, αναλαμβάνει  να σας παράσχει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε περίπτωση, εξασφαλίζοντας συνάμα την ανώτερη ποιότητα για εσάς. Η εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού, η εφαρμογή νέων προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής, σε συνδυασμό με την καλαισθησία των κατασκευών που σας προτείνει η εταιρεία ανακαινίσεων GK Constructions, μετατρέπουν την ανανέωση του χώρου σας σε προσιτή πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Η ανακαίνιση του χώρου σας αποτελεί μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία και δεν θα πρέπει να προκαλεί άγχος, εφόσον έχει προηγηθεί σωστός σχεδιασμός και προσεκτική οργάνωση από τους αρμόδιους τεχνικούς συμβούλους, με τρόπο ώστε να υπάρχει μακροχρόνια απόδοση. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζετε την επίτευξη της βελτίωσης των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης και την αναβάθμιση του οικοδομήματος. Ο χώρος αποκτά άμεσα νέα μορφή, γίνεται λειτουργικός και το ακίνητο αποκτά επιπλέον αξία, είτε πρόκειται για ιδία χρήση, είτε προς διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Στα επιπλέον πλεονεκτήματα της ανακαίνισης μπορούμε να προσθέσουμε το γεγονός ότι ο ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να επιλέξει το ακριβές χρηματικό ποσό που προτίθεται να δαπανήσει και σε συνδυασμό με την εφαρμογή συγκεκριμένων αλλαγών που προτείνουν οι ειδικοί της GK Constructions, να βελτιωθεί όχι μόνο λειτουργικά όσο και αισθητικά ή ενεργειακά ο χώρος. Άλλωστε, μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού χαρακτηρίζεται από τεχνική αρτιότητα με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη και τις τάσεις της εποχής, το μικρό κόστος, αλλά και την αποπεράτωση των εργασιών σε  όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Η τεχνική εταιρεία GK Constructions σας  εγγυάται ανταγωνιστικές αρχιτεκτονικές λύσεις και άριστη γνώση του φάσματος των οικοδομικών υλικών στον τομέα των ανακαινίσεων.

Η ορθή μελέτη του χώρου και ο καλός σχεδιασμός αποτελούν ικανότητες που μόνο οι επαγγελματίες με την χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση μπορούν να σας προσφέρουν. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να αποφασίσουμε το στυλ ανακαίνισης που επιθυμείτε για τον χώρο σας και τις μεθόδους δόμησης που θα εφαρμοστούν κατά περίπτωση.

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Πριν 11 ώρες

Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Πριν 11 ώρες

Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Πριν 11 ώρες

Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Χτες

Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Χτες

Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Προχτές

Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Προχτές

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.