E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η αύξηση του ΑirBnB ενισχύει τις εταιρίες ανακαινίσεων

Μέχρι πρότινος, αρκετοί ήταν οι χώροι που έμεναν ανεκμετάλλευτοι

Η αύξηση του ΑirBnB ενισχύει τις εταιρίες ανακαινίσεων
Charles 🇵🇭 on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙRΒnB ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AIRBnB;

Η νέα αυτή τάση στην ενοικίαση καταλυμάτων αφορά σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και ενοικίασης οικιών ή χώρων διαμονής. Το εύρος των τιμών διαφοροποιείται μέσα από μια τεράστια ποικιλία καταλυμάτων που φαίνονται διαθέσιμα προς ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας. Οι ιδιοκτήτες των χώρων αυτών, κοστολογούν την ενοικίαση ανά ημέρα και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που ενδιαφέρονται να νοικιάσουν το εν λόγω κατάλυμα.

Η μέθοδος αυτή διάθεσης των ακινήτων ωστόσο, δημιουργεί καταλυτικά την ανάγκη οι οικίες που θα παρουσιάζονται προς ενοικίαση, να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, να παρέχουν στον επισκέπτη άριστα τα μέσα για την κάλυψη των βασικών αναγκών, όπως η εμπειρία χαλάρωσης στον φιλοξενούμενο, παίρνοντας ένα ντους, ή  η δυνατότητα παρασκευής ενός γεύματος από τον ίδιο τον επισκέπτη εντός της οικίας. Το AIRBnb ολοένα κερδίζει έδαφος και στην χώρα μας, φέρνοντας στο φως την ανάγκη για ανακαίνιση των AirBnb χώρων που ως τώρα πιθανά έμεναν ανεκμετάλλευτοι, χώρων παλαιών, ή και εγκαταλειμμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΩΣ  ΘΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ;

Μέχρι πρότινος, αρκετοί ήταν οι χώροι που έμεναν ανεκμετάλλευτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως εξοχικές κατοικίες, ή χώροι οι οποίοι δεν μπορούσαν να νοικιαστούν για μακρά χρονικά διαστήματα. Πολλές επίσης είναι και οι περιπτώσεις που κατοικίες γινόντουσαν κληρονομική έριδα, με τον χρόνο να αφήνει τα ανεξίτηλα σημάδια του.

Οι χώροι αυτοί πέραν της συντήρησης, που έτσι ή αλλιώς απαιτεί ένα ακίνητο κατοικήσιμο ή μη, συχνά  χρίζουν ολικής ή μερικής ανακαίνισης. Με την νέα τάση ενοικίασης χώρων διαμονής που έφερε το AIRBnB, καταλύματα παντός είδους νοικιάζονται για σύντομο κυρίως χρόνο, αρκεί να παρέχουν ορισμένες ανέσεις, βασικές για τους επισκέπτες. Ένα σύγχρονο μπάνιο με καινούρια υδραυλική εγκατάσταση, μια λειτουργική και οργανωμένη κουζίνα και έξυπνοι χώροι εντός του σπιτιού, είναι μερικά από τα βασικά κριτήρια επιλογής για τον χώρο διάθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εταιρίες ανακαινίσεων αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας για λογαριασμό σας τη διαδικασία ανακαίνισης από την μελέτη ως και την αποπεράτωση του έργου, χάρη στους έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι θα φροντίσουν να σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, για την δημιουργία σύγχρονων, ζεστών και φιλόξενων χώρων.

Στην  GK Constructions, μπορούμε από κοινού να αποφασίσουμε ανάλογα και με το οικονομικό σας πακέτο που προτίθεστε να διαθέσετε, την εξέλιξη του χώρου σας σε λειτουργικό και καλόγουστο, ώστε να κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις των φιλοξενούμενών σας, ανεβαίνοντας σε σειρά προτίμησης.  Η εταιρία GK Constructions, αναλαμβάνει εξ αρχής την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη, καθώς και την επιλογή των υλικών, έως την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του έργου που μας εμπιστευθήκατε. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την αξιοποίηση της σχέσης ποιότητας- τιμής για όφελος του πελάτη, οι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν τις πιο συμφέρουσες και έξυπνες λύσεις για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τον πελάτη σε ότι αφορά την λειτουργικότητα του χώρου μετά την ανακαίνιση, αλλά και ταυτόχρονα να καλύψουμε και αισθητικά το αποτέλεσμα, παρέχοντας καινοτόμες προτάσεις με κριτήριο την ποιότητα, αλλά και την ορθή διαχείριση του budget που θα μας προτείνει ο ενδιαφερόμενος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρία GK Constructions, έχοντας στο ενεργητικό της μια πληθώρα περατωμένων έργων να σας παρουσιάσει, εγγυάται την ορθή διαχείριση του οικονομικού προϋπολογισμού, χωρίς να διαφεύγει της προσοχής η ποιότητα και οι επιθυμίες του πελάτη για να επιτευχθεί σε άμεσο χρόνο η ανακαίνιση που επιθυμείτε, από την ομάδα των μηχανικών, διακοσμητών, εργοδηγών και άλλων έμπειρων  συνεργατών της εταιρίας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση σε ανακαίνιση μπάνιου ή σπιτιού και να αποφασίσουμε την πιο κατάλληλη για την περίπτωσή σας λύση.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Πριν 10 ώρες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Πριν 10 ώρες

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Πριν 10 ώρες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Πως να φτιάξεις γρήγορα κι εύκολα νηστίσιμη μηλόπιτα

Πριν 10 ώρες

Και νόστιμη πάνω απ` όλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.