E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ: Και αυτοπυροβολήθηκε και αυτοπυρπολήθηκε ο 61χρονος στη Μαγνησία

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως

Σοκ: Και αυτοπυροβολήθηκε και αυτοπυρπολήθηκε ο 61χρονος στη Μαγνησία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/9/2019 | 10:01

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού, μέσα σε αυτοκίνητο, το πρωί της Κυριακής μετά τα Άνω Λεχώνια προς Πλατανίδια. Όμως, στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, με στραμμένη την κάννη προς το μέρος του. Οι αρχές πλέον εκτιμούν ότι ο 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε και στην συνέχεια απανθρακώθηκε από τη φωτιά που έβαλε στο αυτοκίνητο.

Η νεκροψία – νεκροτομή, έγινε χθες, ωστόσο δεν μπορεί να προσδιορίσει αν ο θάνατος προήλθε από πυροβολισμό, καθώς η σορός του άνδρα ήταν απανθρακωμένη σε μεγάλο βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καμένο αυτοκίνητο με τον απανθρακωμένο 61χρονο, εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής, από εργαζόμενους σε γειτονικά περιβόλια και όταν οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άνθρωπο που είχε απανθρακωθεί μέσα στο αυτοκίνητο, αμέσως σήμανε συναγερμός. Στην αρχή έγιναν έρευνες για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και χρειάστηκαν ώρες για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έριξε ο ίδιος βενζίνη ή πετρέλαιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου βρισκόταν και το όπλο, πιθανόν δίνοντάς του τον χρόνο να αυτοπυροβοληθεί, πριν καεί.

Πληροφορίες του Magnesianews.gr αναφέρουν ότι αν και δεν άφησε σημείωμα, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι είχε αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του, χαρίζοντάς του μάλιστα ένα εργαλείο για να τον «θυμάται».

Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, συζούσε με μια γυναίκα, που είχε σπίτι στην περιοχή, για πάνω από 10 χρόνια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

Σήμερα

Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους

Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση

Σήμερα

Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα

Σήμερα

Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup

Σήμερα

Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.

Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού

Σήμερα

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.

Πετρέλαιο κίνησης: Νέα τιμή τον Αύγουστο μετά την επιδότηση των 15 λεπτών ‑ Ποια θα είναι η νέα τιμή

Σήμερα

Η κυβέρνηση και τα διυλιστήρια μειώνουν κατά 15 λεπτά ανά λίτρο την τιμή του diesel, με τη μέση τιμή να αναμένεται κάτω από τα 1,90 ευρώ.

Η Εθνική πόλο έσπασε την κατάρα: Πρωταθλήτρια κόσμου με 15‑14 επί της Ουγγαρίας

Σήμερα

Ο Αργυρόπουλος σκόραρε 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο World Cup του Σίδνεϊ, μετά από πέντε χαμένους τελικούς

Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση 10 λεπτών στο diesel τον Αύγουστο – Τι ανακοίνωσε για καύσιμα, Ε65 και αμυντικά

Σήμερα

Η συνολική έκπτωση στο πετρέλαιο κίνησης φτάνει τα 15 λεπτά ανά λίτρο, με παρέμβαση 30 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο για ολόκληρο τον Αύγουστο.

Ο Όλυμπος εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Σήμερα

Η απόφαση ελήφθη στην 48η Σύνοδο της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας, αναγνωρίζοντας τη μοναδική φυσική και πολιτιστική αξία του εμβληματικού ελληνικού βουνού.

Το γιγαντιαίο parking 7 ορόφων με 3.500 θέσεις που κατασκευάζεται στην Αττική και τα αλλάζει όλα

Σήμερα

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ανεγείρεται ο μεγαλύτερος στεγασμένος χώρος στάθμευσης της χώρας, έκτασης 98.600 τ.μ., με παράδοση αναμενόμενη στα τέλη του 2027.

Οριστικό: Αυτές είναι οι υποχρεωτικές αλλαγές στα αυτοκίνητα

Σήμερα

Το πρώτο στάδιο του νέου προτύπου εκπομπών Euro 7 τίθεται σε ισχύ από τα τέλη του 2026 - τι σημαίνει αυτό για τους οδηγούς και όσους σκοπεύουν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο;

Καλλιάνος: Πότε επιστρέφει η ζέστη και πού θα φτάσουν οι 40°C

Σήμερα

Από την Κυριακή η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από τα μέσα της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.