E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Πατούλης: Τέλος οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στην Αττική

Για «μηδενική ανοχή» στην παράνομη ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γιώργος Πατούλης: Τέλος οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στην Αττική
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/9/2019 | 21:17

Μηδενική ανοχή στο φαινόμενο της τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, απέστειλε ο Γιώργος Πατούλης, υπογραμμίζοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής θα αλλάξει πρόσωπο στο σύνολο της έκτασής της με τη συνεργασία των δήμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με στόχο, όπως υποστηρίζει, να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο, που εκτός από την περιβαλλοντική ρύπανση απειλεί και την ασφάλεια των οδηγών, ο κ. Πατούλης συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Σπυρίδωνα Κοκκινάκη, του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας, Γ. Σελίμη, υπηρεσιακών στελεχών, δημάρχων και εκπροσώπων τους.

«Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των οδηγών και η προστασία της υγείας των πολιτών, αποτρέποντας τροχαία ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, είτε γιατί αποσπούν την προσοχή των οδηγών είτε γιατί μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα από την πτώση τους, εξαιτίας έκτακτων καιρικών φαινομένων», τόνισε ο κ. Πατούλης και ανακοίνωσε ότι όποιος δεν συμμορφώνεται «θα τον καταγγέλλουμε και θα πηγαίνει στον εισαγγελέα, ενώ θα επιβάλλονται και τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Όποιος θέλει να διαφημίζεται, να το κάνει νόμιμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τις ζωές των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει τη βούληση να συνδράμει τους Δήμους στην προσπάθεια καταπολέμησης του φαινομένου, επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει «όπου δεν μπορούν, την απομάκρυνση πινακίδων από εθνικές οδούς και μεγάλες λεωφόρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε «ιδιαίτερα εποικοδομητική» τη συνάντηση με τους δημάρχους με τους οποίους θα «βάλουμε ένα τέλος στο αδιέξοδο», με στρατηγική και συντονισμό χωρίς την παραμικρή ανοχή σε όσους επιμένουν «εις βάρος της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των πολιτών».

Τέλος, την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του κ. Πατούλη να συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής στο έργο των Δήμων για την απομάκρυνση των παράνομων πινακίδων, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους οι δήμαρχοι Νίκαιας-Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδης, και Αιγάλεω, Γ. Γκίκας, ενώ παρέστησαν και οι ομόλογοί τους του Μοσχάτου-Ταύρου, Α. Ευθυμίου, Αλίμου, Α. Κονδύλης, Παπάγου-Χολαργού, Η. Αποστολόπουλου, καθώς και εκπρόσωποι ΟΤΑ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκλεισε το Λούβρο μετά από ληστεία – Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Παρίσι

Σήμερα

Έκλεισε μετά από ληστεία – Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Παρίσι

«No Kings»: Μεγάλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του Τραμπ, τον κατηγορούν για αυταρχισμό

Σήμερα

Περισσότερες από 2.700 συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ

Φειδίας Παναγιώτου: Με κόμμα franchise και στις εκλογές στην Ελλάδα

Σήμερα

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής παρουσίασε εχθές στη Λευκωσία την πρόταση του για το κόμμα που ιδρύει με την ονομασία «Αμεση Δημοκρατία»

Απίστευτο σκηνικό στο Ηράκλειο: Έβαψαν τη... μισή διάβαση επειδή είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Χτες

Η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί

Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη

Χτες

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε

Χτες

Η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον σύζυγό της

Στο φάσμα του αυτισμού ο 22χρονος φερόμενος ως συνεργός του διπλού φονικού στη Μεσσηνία – Έκανε χρήση ναρκωτικών

Χτες

«Ήταν ένα παιδί που από μικρή ηλικία ήταν εύκολο να το χειραγωγήσεις, να το κατευθύνεις»

Επίδομα θέρμανσης: Πώς και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις ‑ Τα εισοδηματικά κριτήρια

Χτες

Η πρώτη δόση, που καλύπτει το 60% του επιδόματος, θα καταβληθεί πριν από τις γιορτές. Το ποσό κυμαίνεται από 100 έως 1.200 ευρώ

ΗΠΑ: Εκατομμύρια Αμερικανοί στους δρόμους κατά των πολιτικών του Τραμπ

Χτες

«Ο πρόεδρος πιστεύει ότι έχει απόλυτη εξουσία. Αλλά στην Αμερική δεν έχουμε βασιλιάδες» τονίζουν

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Παπαγιάννης, εκτός για οκτώ μήνες

Χτες

Το χειρότερο σενάριο, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε για τον Γιώργο Παπαγιάννη, καθώς, όπως γνωστοποίησε η Αναντολού Εφές, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για οκτώ μήνες.

Eurostat: Αυξημένη η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός στην Ελλάδα

Χτες

5 ελληνικές περιφέρειες συγκαταλέγονται στις περιοχές της ΕE όπου πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.