Εθνική: Μεγάλη η οικονομική ζημιά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα
Ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Euro 2020 αποτελεί πλήγμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 11/9/2019 | 13:02
Η κατρακύλα για την εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών συνεχίζεται και οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν πότε -και εάν- θα μπει «φρένο», προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η ανάκαμψη. Ο αντίκτυπος των συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων και των κακών πορειών σε προκριματικές φάσεις δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο κύρους.
Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Live Sport, μετά το νέο κάζο της Εθνικής από το Λιχτενστάιν (ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 1-1) και τον οριστικό αποκλεισμό της από την τελική φάση του Euro 2020, υπολογίζεται ότι η ΕΠΟ χάνει την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ.
Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα 9,5 εκατ. που θα καρπωνόταν η Ομοσπονδία ως μπόνους για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και από τα έσοδα που θα έρχονταν ως αποτέλεσμα του αυξημένου ενδιαφέροντος από χορηγούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αίγινα: Πέθανε γυναίκα στην παραλία Κλήμα ‑ Καταγγελίες για καθυστέρηση ασθενοφόρου
Σήμερα
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά, ενώ καταγγέλλουν απουσία ναυαγοσώστη και απινιδωτή στο σημείο.
Ρωσικό drone χτύπησε τρένο με τον Μπόρις Τζόνσον στα σύνορα Πολωνίας ‑ Ουκρανίας
Σήμερα
Το επιβατικό τρένο της PKP Intercity σταμάτησε λόγω συναγερμού για drone, ενώ η Πολωνία κάνει λόγο για ρωσικές τρομοκρατικές επιθέσεις κοντά στα σύνορά της.
Γιώργος Μαζωνάκης: Τη Δευτέρα η κηδεία στη Νίκαια – Λαϊκή αγρυπνία την Κυριακή στην Αγία Τριάδα
Σήμερα
Η οικογένεια διευκρίνισε ότι η εξόδιος ακολουθία είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Μητσοτάκης στο Καστελλόριζο: Κάτοικος υψώνει τη σημαία σε συγκινητικό βίντεο
Σήμερα
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο ακριτικό νησί για τις επετειακές εκδηλώσεις, ενώ η κυβέρνηση δεσμεύεται για νέα έργα υποδομής στα ακριτικά φυλάκια.
Κτηματολόγιο: Αλλάζει η διαδικασία χρησικτησίας από 16/9 ‑ Νέα πλατφόρμα διορθώσεων στις 18/9
Σήμερα
Από τις 18 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα «metavoles» ανοίγει για διόρθωση 11.500 εκκρεμών υποθέσεων ορίων και εμβαδών, ενώ από τις 16/9 η χρησικτησία περνά μέσα από υποχρεωτική κτηματολογική διαμεσολάβηση.
Πύργος: Ξυλοδαρμός 36χρονης και του πατέρα της με ρόπαλα ‑ Ύποπτος ο πρώην σύντροφός της
Σήμερα
Οι δύο δράστες, 25 και 26 ετών, φορούσαν κουκούλες full face και αναζητούνται από την Αστυνομία στην Ηλεία.
Σαμπαλένκα: Ήττα‑σοκ στον τελικό του US Open από Ριμπάκινα ‑ Έσπασε τη ρακέτα της οργισμένη
Σήμερα
Η Λευκορωσίδα έμεινε ένα βήμα από το ιστορικό three-peat που είχε πετύχει μόνο η Σερένα Γουίλιαμς και έχασε παράλληλα την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Φράγκος σε ηλικία 90 ετών – Κηδεία σήμερα στα Σπάτα
Σήμερα
Σπούδασε δίπλα στον Αλέξη Μινωτή και υπήρξε σύζυγος και συνθιασάρχης της Έλσας Βεργή για δεκαετίες στο ομώνυμο θέατρο.
Εμμανουήλ Καραλής: 2ος στο Ultimate Championship με 75.000$ ‑ Γιατί δεν πήρε μετάλλιο
Σήμερα
Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ιδανική πρεμιέρα στη νέα χρυσοφόρα διοργάνωση της World Athletics στη Βουδαπέστη, τερματίζοντας πίσω μόνο από τον Μόντο Ντουπλάντις.
Νετανιάχου: Κρατικά έξοδα 470.000$ για κομμωτές ‑ Η δικαιολογία της εθνικής ασφάλειας
Σήμερα
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και η σύζυγός του, Σάρα, ευθύνονται για το 90% των υπέρογκων δαπανών της επταετίας, με ένα μόνο ταξίδι στην Ουάσινγκτον να κοστίζει 13.500 δολάρια.
Λαβρόφ αποκλείει κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, καλεί τον Ζελένσκι στη Μόσχα
Σήμερα
Το Κρεμλίνο επιμένει ότι ο Ζελένσκι πρέπει να πάει στη Μόσχα, ενώ η Λιβύη διαψεύδει βάση για ναυτικά drones κατά ρωσικών πλοίων.
Πετρέλαιο θέρμανσης: Ακριβότερο έως 70% τον φετινό χειμώνα – Τι εξετάζει η κυβέρνηση
Σήμερα












