E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εθνική: Μεγάλη η οικονομική ζημιά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα

Ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Euro 2020 αποτελεί πλήγμα

Εθνική: Μεγάλη η οικονομική ζημιά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/9/2019 | 13:02

Η κατρακύλα για την εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών συνεχίζεται και οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν πότε -και εάν- θα μπει «φρένο», προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η ανάκαμψη. Ο αντίκτυπος των συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων και των κακών πορειών σε προκριματικές φάσεις δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο κύρους.

Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Live Sport, μετά το νέο κάζο της Εθνικής από το Λιχτενστάιν (ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 1-1) και τον οριστικό αποκλεισμό της από την τελική φάση του Euro 2020, υπολογίζεται ότι η ΕΠΟ χάνει την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ.

Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα 9,5 εκατ. που θα καρπωνόταν η Ομοσπονδία ως μπόνους για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και από τα έσοδα που θα έρχονταν ως αποτέλεσμα του αυξημένου ενδιαφέροντος από χορηγούς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπόθεση Ιωάννα Τούνη: Έσπασαν το ΙΧ της δικηγόρου των κατηγορουμένων

Σήμερα

«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά, όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει» κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1

Πόσο επηρεάζει τις κρατήσεις στα Airbnb η κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί στην Ελλάδα

Σήμερα

Μεγάλες κερδισμένες οι Κυκλάδες, πτώση στην Αθήνα ειδικά στο β’ δεκαήμερο του Μαρτίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Host

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία

Σήμερα

Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Σήμερα

Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Σήμερα

Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Σήμερα

Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Σήμερα

Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Περιορισμοί σε τραπεζικές συναλλαγές σήμερα ‑ Για ποιον λόγο, ποιες δεν θα γίνουν

Σήμερα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων

Σήμερα

Με την διαδικασία των νομιμοποιήσεων συνεχίζεται σήμερα στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.