Εθνική: Μεγάλη η οικονομική ζημιά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα
Ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Euro 2020 αποτελεί πλήγμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 11/9/2019 | 13:02
Η κατρακύλα για την εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών συνεχίζεται και οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν πότε -και εάν- θα μπει «φρένο», προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η ανάκαμψη. Ο αντίκτυπος των συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων και των κακών πορειών σε προκριματικές φάσεις δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο κύρους.
Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Live Sport, μετά το νέο κάζο της Εθνικής από το Λιχτενστάιν (ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 1-1) και τον οριστικό αποκλεισμό της από την τελική φάση του Euro 2020, υπολογίζεται ότι η ΕΠΟ χάνει την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ.
Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα 9,5 εκατ. που θα καρπωνόταν η Ομοσπονδία ως μπόνους για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και από τα έσοδα που θα έρχονταν ως αποτέλεσμα του αυξημένου ενδιαφέροντος από χορηγούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βρετανία: 60χρονος παραδέχθηκε 60 αδικήματα, 21 βιασμούς της συζύγου του σε 20 χρόνια
Χτες
Ο άνδρας από το Στόκπορτ νάρκωνε τη γυναίκα του πριν την κακοποιεί, ενώ άλλοι 12 άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα σε βάρος της ίδιας.
Γιώργος Μαζωνάκης: Κατασχέθηκε χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του – Η αντίδραση της οικογένειας
Χτες
Οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο της κατοικίας στο πλαίσιο των ερευνών, με τους συγγενείς να εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους για την παραβίαση των προσωπικών του αντικειμένων.
Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης εγγονής του
Χτες
Η 28χρονη μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι ο ίδιος την κακοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη ως ανήλικη στην Αλβανία, όπου είχε εκτίσει και δύο ποινές φυλάκισης.
Πρόβα πολέμου: Η Γερμανία στέλνει στρατό στα ανατολικά υπό τον φόβο ρωσικού χτυπήματος
Χτες
Η Γερμανία σχεδιάζει μόνιμη παρουσία 4.800 στρατιωτών στη Λιθουανία έως το 2027, ενώ ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μιλά για «καθοριστικές εβδομάδες» για την Ευρώπη.
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο ταξιτζής που τον μετέφερε στο ιατρείο του Κολωνακίου έλυσε τη σιωπή του
Χτες
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε και για την οικογένεια του και για εμάς», είπε μεταξύ άλλων ο ταξιτζής
Πανικός σε πτήση: Γυναίκα γδύθηκε εντελώς και προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε άλλους επιβάτες
Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από τη Βαλτιμόρη προς το Μαϊάμι, μόλις ημέρες μετά από άλλο επεισόδιο σε πτήση της ίδιας εταιρείας.
ΗΠΑ: Τι συμβαίνει φέτος με την ιλαρά; Τρίτος θάνατος στην Πενσυλβάνια από επιπλοκές
Χτες
Η 40χρονη γυναίκα πέθανε το Σάββατο, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής της κομητείας Τζέφερσον, Γκρεγκ Φουρλόγκ
Συναγερμός για την τιμή του πετρελαίου ‑ Η Σαουδική Αραβία «στερεύει»
Χτες
Η παραγωγή αργού πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1990, ενώ αναβλήθηκε κρίσιμη συνάντηση των Κρατών του Κόλπου με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ.
Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Η Ελλάδα διέπραξε σφαγές και καταστροφές»
Χτες
«Η ιστορία δεν παραγράφεται ούτε παραχαράσσεται», τονίζει η Αθήνα - «Καλούμε τις ελληνικές αρχές να ενεργήσουν με σοβαρότητα και κοινή λογική», απαντά η Αγκυρα
Μετρό και Τραμ: Παράταση ωραρίου λόγω συναυλιών στο Καλλιμάρμαρο
Χτες
Για τη διευκόλυνση του κοινού που θα βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο
Anthropic: Ερευνητής παραιτείται ‑ Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας εξολοθρεύσει ως το 2030
Χτες
Ο Τζέικομπ Κόξον κατηγορεί Anthropic και OpenAI για ανεύθυνη ανάπτυξη, ενώ κορυφαία στελέχη παραδέχονται πως το ζήτημα της «ευθυγράμμισης» παραμένει άλυτο.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ‑ Αναβάθμιση κατηγοριών
Χτες












