Εθνική: Μεγάλη η οικονομική ζημιά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα
Ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Euro 2020 αποτελεί πλήγμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 11/9/2019 | 13:02
Η κατρακύλα για την εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών συνεχίζεται και οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν πότε -και εάν- θα μπει «φρένο», προκειμένου να αρχίσει σταδιακά η ανάκαμψη. Ο αντίκτυπος των συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων και των κακών πορειών σε προκριματικές φάσεις δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο κύρους.
Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Live Sport, μετά το νέο κάζο της Εθνικής από το Λιχτενστάιν (ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 1-1) και τον οριστικό αποκλεισμό της από την τελική φάση του Euro 2020, υπολογίζεται ότι η ΕΠΟ χάνει την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ.
Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα 9,5 εκατ. που θα καρπωνόταν η Ομοσπονδία ως μπόνους για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και από τα έσοδα που θα έρχονταν ως αποτέλεσμα του αυξημένου ενδιαφέροντος από χορηγούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τεντόγλου: Η ατάκα που «έσπασε» το ίντερνετ όταν συνειδητοποίησε τι είχε ξεχάσει μετά τη κατάκτηση του χρυσού ‑ «Έκανα μ@@κία»
Πριν 5 ώρες
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, αλλά η αυθόρμητη αντίδρασή του στις δηλώσεις έγινε viral.
Αντίπαξοι: Στο φως βίντεο‑ντοκουμέντο από τη σύγκρουση δύο τουριστικών σκαφών με πάνω από 200 επιβάτες
Πριν 5 ώρες
Το μικρότερο σκάφος βρέθηκε εγκλωβισμένο στο μπροστινό μέρος του μεγαλύτερου, με εκατοντάδες επιβάτες να βιώνουν στιγμές τρόμου.
Τεντόγλου: 4ο χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με άλμα στα 8,44μ. ‑ Ιστορικό κατόρθωμα
Χτες
Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης επικράτησε στο άλμα εις μήκος αφήνοντας τους αντιπάλους του άναυδους με το τέταρτο άλμα του αγώνα.
Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 2‑1: Αποκλεισμός στην παράταση με 10 παίκτες με ανατροπή ‑ Συνεχίζει στο Europa League
Χτες
Ο Ελ Κααμπί έδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», αλλά η αποβολή Φορτούνη στο 80` άλλαξε την πορεία του αγώνα - ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League.
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Συγκλονιστικό βίντεο από το πιλοτήριο αεροσκάφους
Χτες
Εκτεταμένες ζημιές στο αεροδρόμιο της Περέιρα – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
Ραζνάτοβιτς για πρόταση Παναθηναϊκού στον Γιόκιτς: «Σε 30 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο»
Χτες
Ο μάνατζερ του Σέρβου σταρ επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Λεκτική επίθεση από ομάδα ανδρών στο λιμάνι της Τήνου – Βίντεο
Χτες
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο σοβαρού περιστατικού στο λιμάνι της Τήνου
Περσείδες 2026: Πώς να παρακολουθήσετε από την Ελλάδα το καλοκαιρινό «βροχομάνι» αστεριών
Χτες
Η πιο διάσημη βροχή διαττόντων του καλοκαιριού φτάνει στην κορύφωσή της τη νύχτα 12 προς 13 Αυγούστου – Φέτος οι συνθήκες ευνοούν ιδιαίτερα την παρατήρηση – Live streaming από τη NASA
Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με μελτέμια και χαμηλές θερμοκρασίες – Τι λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
Χτες
Δροσερές συνθήκες και ενισχυμένοι βοριάδες στην Αθήνα, πριν επιστρέψει η ζέστη
Ατύχημα με ποδήλατο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων
Χτες
Ο πρωθυπουργός τραυματίστηκε στο χέρι και υπέστη εκδορές από την πτώση, ενώ αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
Marfin: Σε προφυλάκιση η 46χρονη κατηγορούμενη για την εμπρηστική επίθεση
Χτες
Με κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα η 46χρονη Ελληνίδα που κατηγορείται για την εμπρηστική επίθεση στη Marfin με τους τρεις νεκρούς
Τρόμος σε πτήση της American Airlines: Πουλιά προκάλεσαν φωτιά σε κινητήρα Boeing 737
Χτες












