E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέλος το ελεύθερο ποpνο στο Internet

Τέλος εποχής

Τέλος το ελεύθερο ποpνο στο Internet
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/8/2019 | 12:06

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες στην Ευρώπη. Μάλιστα η αρχή θα γίνει άμεσα από την Μεγάλη Βρετανία, με πολλές χώρες να τη χρησιμοποιούν ως… πιλότο, τόσο για τις αντιδράσεις, όσο και για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που θα πάρει, ώστε να ακολουθήσουν και αυτές.

Πιο συγκεκριμένα οι Βρετανοί, από τον Απρίλιο του 2020 δε θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε περιεχόμενο ενηλίκων, αν δεν αποδεικνύουν ότι είναι ενήλικες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θα καλούνται λοιπόν να αποδείξουν ότι έχουν την κατάλληλη ηλικία «φορτώνοντας» σε μία ανάλογη φόρμα το διαβατήριό τους ή την ταυτότητά τους εντός τεσσάρων εβδομάδων, από την ημέρα που θα ζητήσουν να έχουν πρόσβαση.

Ήδη υπάρχει το σύστημα «AgeID» στο οποίο έχουν ενταχθεί αρκετοί ιστότοποι, που επιτρέπει στους χρήστες να επιβεβαιώνουν ότι είναι 18 χρησιμοποιώντας την άδεια οδήγησης ή το διαβατήριό τους.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύει η Βρετανική Κυβέρνηση ότι θα περιορίσει τις επισκέψεις ανηλίκων σε sites ποpνογραφικού περιεχομένου τα οποία σήμερα είναι εντελώς ελεύθερα και μάλιστα με εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά. Παράλληλα ελπίζουν να  δώσουν ένα ισχυρό πλήγμα και στην παιδική ποpνογραφία.

Σημειώστε πως  ο Απρίλιος του 2020 είναι η τελική ημερομηνία εφαρμογής, ενός νόμου που ψηφίστηκε το 2017 και έχει παραταθεί πολλές φορές μέχρι σήμερα…

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Σίσκος: Νταμπλ μεταλλίων με πανελλήνιο ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης

Χτες

Ο Ολυμπιονίκης του Ολυμπιακού ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο στο Παρίσι, πίσω μόνο από τον Ούγγρο Ρίτσαρντ Μάρτον και τον Γάλλο Λεόν Μαρσάν.

Τροχαίο στον Βαρνάβα: Νεκρή 74χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ρέμα

Χτες

Οι εθελοντές πυροσβέστες εντόπισαν αρχικά τη γυναίκα με σφυγμό στο αναποδογυρισμένο όχημα, όμως η άτυχη οδηγός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ρόδος: Με ντουντούκες διώχνει το Λιμενικό λουόμενους από επικίνδυνο τραμπολίνο

Χτες

Οι αρχές έχουν απαγορεύσει τη χρήση της ιστορικής κατασκευής στην παραλία Έλλη λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας.

Καιρός: Νέα έντονη θερμή εισβολή στο προσκήνιο ‑ Πότε επιστρέφουν τα 40άρια

Χτες

Το σκηνικό δροσιάς του Αυγούστου φαίνεται πως ανατρέπεται σύντομα, καθώς θερμές αέριες μάζες από την Αφρική αναμένεται να φέρουν ξανά αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Το αυστηρό μήνυμα Λαβρόφ στον Ερντογάν: Το «διπλό παιχνίδι» της Τουρκίας και η ενόχληση της Μόσχας

Χτες

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε ανοιχτά τη δυσφορία του Κρεμλίνου για την τακτική της Αγκυρας να ισορροπεί ανάμεσα στη Δύση και τη Μόσχα.

Δωρεάν διόδια: Ποιοι οδηγοί δεν πληρώνουν και πώς θα κάνετε την αίτηση

Χτες

Όλες οι πληροφορίες για τις ευπαθείς ομάδες και τα οχήματα που εξαιρούνται από το κόμιστρο στους αυτοκινητοδρόμους, καθώς και τα βήματα για την ψηφιακή αίτηση.

Αρση απαγορευτικού απόπλου: Οι νέες ώρες αναχώρησης των πλοίων από Ραφήνα και Λαύριο

Χτες

Το Λιμενικό καλεί τους επιβάτες να επικοινωνούν με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, καθώς οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ την Κυριακή – Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι την Τρίτη.

Γέννησε το πρώτο της παιδί στα 62 της χρόνια: Το μήνυμα ελπίδας που έστειλε σε όλες τις γυναίκες

Χτες

Η Μαμπέλ Φρίας, παρότι βρισκόταν στην εμμηνόπαυση εδώ και πολλά χρόνια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Σοβαρό τροχαίο στον Έβρο: Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο – Ανάμεσά τους και παιδιά

Χτες

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά στον κάθετο άξονα Αρδανίου–Ορμενίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρότερη κατάσταση.

Στέφανος Μάνος: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός και ιδρυτής των «Φιλελευθέρων» σε ηλικία 87 ετών

Χτες

Σε ηλικία 87 ετών πέθανε ο πολυετής βουλευτής και υπουργός, μία από τις πιο αμφιλεγόμενες φωνές του φιλελεύθερου χώρου στην Ελλάδα.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Πότε ανοίγει η επέκταση προς Καλαμαριά – Τι ακολουθεί για τη δυτική πλευρά της πόλης

Χτες

Οι δοκιμές στη νέα γραμμή προχωρούν με στόχο την εμπορική λειτουργία εντός Αυγούστου, ενώ ήδη σχεδιάζεται το επόμενο μεγάλο έργο.

Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού μετά τη διαρροή εσωτερικού μηνύματος: «Υποβαθμίζουν τη συνεισφορά μας επειδή φύγαμε»

Χτες

Απάντησε σε στελέχη της «Ελπίδας» σχετικά με τις υπόνοιες που είχαν αφήσει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.