E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προσοχή! Νέα απάτη μέσω sms σε κινητά

Συνεχίζονται οι εξαπατήσεις καταναλωτών μέσω πενταψήφιων sms στα κινητά

Προσοχή! Νέα απάτη μέσω sms σε κινητά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/7/2019 | 20:57

Η μέθοδός τους είναι απλή. Πρώτα σας στέλνουν από πενταψήφιο αριθμό ένα μήνυμα στο κινητό σας με το οποίο σας παροτρύνουν να επισκεφτείτε συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα.

“Διαγωνιστείτε και διεκδικήστε πλούσια έπαθλα! Μπείτε τώρα στο… (διεύθυνση ιστοσελίδας)” αναφέρει το πρώτο μήνυμα και αμέσως μετά ακολουθει και δεύτερο μήνυμα, το οποίο αναφέρει: “Αποδείξτε τις ικανότητές σας και το μεγάλο έπαθλο μπορεί να γίνει δικό σας. Μη χάνετε χρόνο. Μπείτε στο… (διεύθυνση ιστοσελίδας)”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος επισκεφτεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανακαλύπτει ότι πρέπει για να συνδεθεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Xωρίς όμως καν να εγραφείτε ειστε ηδη χρεωμένοι!  Θα σας έρθουν διάφορα μηνύματα! 

Εάν δεν δώσετε σημασία σε αυτά ή σε παρόμοια μηνύματα, θεωρώντας ότι είναι κάποια προσφορά, στον επόμενο λογαριασμό θα βρείτε χρέωση για αυτά στο λογαριασμό σας, ακόμα και αν δεν έχετε εγγραφεί για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους. Πολλοί που δεν ελέγχουν τους λογαριασμούς τους πέφτουν θύματα και οι απατεώνες εισπράττουν, μέσω του παρόχου σας, τα ποσά που σας χρεώνουν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρίτσαρντ Κολόν: Πέθανε ο πυγμάχος που έμεινε σε κώμα 221 ημέρες μετά από τραυματισμό στο ρινγκ

Σήμερα

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Κολόν, ο οποίος αγωνιζόταν τότε στην κατηγορία μεσαίων βαρών, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά από επανειλημμένα χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του

Ξαπλώστρα δεν βρίσκεις: Απίθανο βίντεο με σπριντ «ολυμπιακού» επιπέδου

Σήμερα

Καινούργιο βίντεο δείχνει τουρίστες να «τρέχουν» για μια θέση στον ήλιο

Πειραιάς: Κινητοποίηση στο λιμάνι για την άφιξη του ισραηλινού κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris»

Σήμερα

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, φορείς και υποστηρικτές της παλαιστινιακής παροικίας κινητοποιήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με αφορμή την άφιξη του ισραηλινού πλοίου «Crown Iris».

Μοτοσικλετιστής αφηγείται πώς απέφυγε τη μετωπική με βυτιοφόρο: «Κρίμα να πεθάνω στα 25»

Σήμερα

Ο 25χρονος Νίκος λέει πως τη γλύτωσε την τελευταία στιγμή - Εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη ο οδηγός του βυτιοφόρου - Δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση βάσει του άρθρου 290Α του Ποινικού Κώδικα

Ανθρωποειδή ρομπότ καθαρίζουν σπίτια στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 30 δολαρίων την ώρα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Η Tau Robotics παρουσιάζει υπηρεσία καθαρισμού με ανθρωποειδή ρομπότ, ικανά να σκουπίζουν, να μαζεύουν σκουπίδια και να τακτοποιούν χώρους

Χαλκιδική: Η 7χρονη Πατρίτσια επιστρέφει στη Μολδαβία έναν μήνα μετά το τραγικό τροχαίο

Σήμερα

Η μικρή, που έχασε τους γονείς και τη βρεφική αδελφή της σε τροχαίο στη Χαλκιδική, ταξιδεύει σήμερα με ειδικό ασθενοφόρο πίσω στην πατρίδα της.

Δεκαπενταύγουστος 2026: Τι αμοιβή δικαιούνται όσοι δουλέψουν το Σάββατο της αργίας – Οι οδηγίες της ΓΣΕΕ

Σήμερα

Οδηγίες της ΓΣΕΕ για τις αποδοχές και τις προσαυξήσεις όσων απασχοληθούν στις 15 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο.

Βασιλική «εκκαθάριση» στο Μπρουνέι: Ο σουλτάνος αφαίρεσε τους τίτλους από τη νύφη του ‑ Τι έκανε

Σήμερα

Ο 80χρονος Χασανάλ Μπολκιά προχώρησε σε πρωτοφανή απόφαση για την 33χρονη σύζυγο του γιου του, χωρίς όμως να επηρεαστούν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαρίου.

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με οκτώ αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο – Τι προκάλεσε το χάος

Σήμερα

Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στη Βασιλίσσης Όλγας παρέσυρε άλλα έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα, με δύο τραυματίες να διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων από 1η Σεπτεμβρίου – Η οργισμένη απάντηση Γεωργιάδη στις αντιδράσεις

Σήμερα

Ο υπουργός Υγείας απάντησε σε επικριτές του, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση για το νέο ψηφιακό σύστημα καταγραφής εξετάσεων.

Xiaomi SU7: Το ηλεκτρικό που νίκησε Porsche και Tesla – πότε τελικά έρχεται στην Ελλάδα

Σήμερα

Το SU7 σαρώνει ρεκόρ πωλήσεων και ταχύτητας στην Κίνα, όμως δασμοί, ελλείψεις παραγωγής και απουσία δικτύου κρατούν τη Xiaomi μακριά από την ευρωπαϊκή -και την ελληνική- αγορά έως το 2027.

Αγγλία: Εκτροχιασμός τρένου ‑ Δεκάδες τραυματίες

Σήμερα

Ανάμεσα στους 20 τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία κοντά στην πόλη Λούις, δύο άνθρωποι έχουν σοβαρά τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.