Θύμα ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης
Κατέθεσε μήνυση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 4/7/2019 | 21:34
Θύμα ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, σε δρόμο της Καλλιθέας, έπεσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:30. Οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, φέρονται να είπαν στον Αδαμαντίδη: «Δώσε τα χρήματα που χρωστάς ρε π...!».
Αμέσως μετά, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Metropolitan, στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία.
Στον χώρο του νοσοκομείου βρίσκονται και αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιασμών, καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κίνα και Πακιστάν πιέζουν το Ιράν: Ζητούν τον έλεγχο των Χούθι μετά το αίτημα του Ριάντ
Σήμερα
Σύμφωνα με διεθνή μέσα, Πεκίνο και Ισλαμαμπάντ παρεμβαίνουν στην Τεχεράνη για τον τερματισμό των επιθέσεων στην Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να προστατευτούν οι ενεργειακές οδοί
Πολωνία: Ο Τουσκ προειδοποιεί για ρωσική επίθεση με drones σε χώρα του ΝΑΤΟ
Σήμερα
Ο Ντόναλντ Τουσκ κάνει λόγο για ρωσικό σχέδιο να στηθεί «τυχαίο» χτύπημα ώστε να παραλύσει την άμυνα της Συμμαχίας.
Αγρια ξυλοδαρμένος στον Κορυδαλλό ο Αφγανός που έβαλε το πτώμα Βρετανίδας σε βαλίτσα
Σήμερα
Ο 26χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της Ελίζαμπεθ Τζέιν Ρος στην Κυψέλη μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών, αναφέρουν σωφρονιστικές πηγές.
Θρίλερ με το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη ‑ Τι εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.
Σήμερα
Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε για τον θάνατο του τραγουδιστή μέσω των ΜΜΕ και όχι από το ΕΚΑΒ, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε ταφή αλόγου 3.000 ετών και στήλη του Ραμσή Β΄ σε αρχαίο φρούριο
Σήμερα
Οι ανασκαφές στο Tell el-Abqain, στο δυτικό Δέλτα του Νείλου, έφεραν στο φως κατοικίες, αποθήκες σιτηρών και θρησκευτικά αντικείμενα εποχής Νέου Βασιλείου.
Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών, σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου
Σήμερα
Ήταν συγγραφέας, ιδρύτρια της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος και μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Κρήτη: Γιατρός παραδέχθηκε παράνομες ενέσιμες βιταμίνες σε «θεραπείες ευεξίας»
Σήμερα
Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Ηρακλείου και Ρεθύμνου προχώρησαν σε ελέγχους στο πλαίσιο της κινητοποίησης μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Τζοάνα Βιέτρζικ: Ζήτησε συγγνώμη για την αφόδευση εν ώρα αγώνα Hyrox στο Πεκίνο
Σήμερα
Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στην κατηγορία Pro γυναικών του Hyrox παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε αποχωρήσει από τον αγώνα στο Πεκίνο.
Σκωτία: Νοσοκόμα προσποιήθηκε καρκίνο επί 3 χρόνια για 215.000 ευρώ σε επιδόματα
Σήμερα
Η πρώην νοσηλεύτρια Αμάντα Μουίρ (Amanda Muir) έφτιαξε 16 πλαστά ιατρικά έγγραφα και διαγράφηκε οριστικά από το μητρώο νοσηλευτών της Σκωτίας.
Θεσσαλονίκη: 4χρονη κυκλοφορούσε μόνη της στο κέντρο ‑ Σύλληψη της μητέρας της
Σήμερα
Περαστικοί εντόπισαν το κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του στην οδό Ρωξάνης και ειδοποίησαν την Αμεση Δράση.
Μαζωνάκης: Το δεύτερο «μυστικό» ιατρείο στο Κολωνάκι που μπήκε στο μικροσκόπιο
Σήμερα
Σε ιστό επιτηδείων είχε πέσει ο τραγουδιστής – Τα ευρήματα και η δράση του υπνοθεραπευτή στο δεύτερο ιατρείο
Θάνατος Μαζωνάκη: Πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό για τους γιατρούς ‑ Έρευνα στα οικονομικά τους
Σήμερα












