E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προστασία πολιτικών προσώπων και πολιτικών σχεδίων δράσης

Ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας

Προστασία πολιτικών προσώπων και πολιτικών σχεδίων δράσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γίνει μια αναφορά στο θέμα αυτό. Είναι γνωστό πως εκτός από τις καθημερινές υποθέσεις έρευνας που καλούνται να διεκπεραιώσουν οι ιδιωτικοί ερευνητές, υπάρχουν και ορισμένες άλλες περιπτώσεις, οι οποίες βλέπουν την επικαιρότητα και στις οποίες συμμετέχουν οι ντετέκτιβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μόνιμη βάση, ένας ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια και την αρτιμέλεια ενός πολιτικού προσώπου ή ακόμη και της οικογένειάς του, προστατεύοντάς τον από πρόσωπα που μπορεί να τον έχουν θέσει στο στόχαστρό τους, από άτομα των οποίων τα συμφέροντα, κυρίως οικονομικά, πλήττονται ή ακόμη και εκλογικά ηττημένοι αντίπαλοι που ψάχνουν την δική τους ανέλιξη σε βάρος των ήδη εκλεγμένων πολιτικών, αμαυρώνοντας τα ονόματά τους. Ωστόσο, σε προεκλογικές περιόδους όπως αυτή που διάγουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, οι ανάγκες των υποψηφίων αυξάνονται και διευρύνονται.

Οι υποψήφιοι πολιτικοί έρχονται στο κοινωνικό και ειδησεογραφικό προσκήνιο και απασχολούν την κοινή γνώμη περισσότερο από ποτέ σε περιόδους επερχόμενων εκλογών. Παρατηρείται κοινωνικός αναβρασμός και τα συμφέροντα του λαού, του κράτους, των θρησκευτικά πειθόμενων, των κοινωνικά και οικονομικά αδικημένων, δημιουργούν έναν κυκλώνα αντιδράσεων, με τους πολιτικούς να συγκρούονται και να μάχονται ευκαιρίας δοθείσης, για τίνος τα συμφέροντα προέχουν σε μια λογική υπεράσπισης και πολιτικής εδραίωσης.

Τα πολιτικά πρόσωπα συχνά ζητούν από ένας ερευνητή να μάθουν τον τρόπο που κινούνται οι ομόλογοι υποψήφιοι αντίπαλοι, καθώς και για τον τρόπο δράσης των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται ως έμπιστοί τους. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο της διαρροής των  σχεδίων που πρόκειται να εφαρμόσουν οι υποψήφιοι κατόπιν της εκλογής τους, προς άλλους πολιτικούς αντιπάλους μέσω ατόμων που θεωρούνται εμπιστοσύνης. Ο ιδιωτικός ερευνητής στην περίπτωση αυτή, καλείται να ερευνήσει την ιδιωτική ζωή των έμπιστων ατόμων του εντολέα του, την επαγγελματική ζωή τους ή ακόμη και στοιχεία από τηλεπικοινωνίες και ανταλλαγή πληροφοριών. Με τον τρόπο αυτό, ο ενδιαφερόμενος θωρακίζει τα προσωπικά σχέδια που πρόκειται να εφαρμόσει στην καριέρα του ως πολιτικός, έναντι των αντιπάλων του. Η διαρροή πληροφοριών που αφορούν τα πολιτικά σχέδια ενός υποψηφίου μπορεί να του κοστίσει την εκλογή του ή ακόμη και την θέση του, και για τον λόγο αυτό, είναι μια πραγματικότητα πολύ επίφοβη για κάθε πολιτικό πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, αναγνωρισμένα γραφεία ιδιωτικής έρευνας, όπως αυτό του Αλέξανδρου Κίτσιου, μπορούν με την χρήση έννομων μέσων να ερευνήσουν  για λόγο πολιτικών προσώπων τα πολιτικά γραφεία τους, ή ακόμη και τις αίθουσες όπου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συνομιλιών.

Τέτοιου είδους έρευνα πραγματοποιείται με την χρήση της κατάλληλης τεχνολογίας και θεωρείται απολύτως νόμιμη, εφόσον τη φέρει σε πέρας πιστοποιημένος κρατικά ιδιωτικός ερευνητής.

Η πολύχρονη εμπειρία και η άριστη τεχνολογική κατάρτιση των συνεργατών του γραφείου ιδιωτικών ερευνών του Αλέξανδρου Κίτσιου, σας εγγυώνται άριστη προστασία από κακόβουλες και παράνομες ενέργειες υποκλοπής συνομιλιών και προστασία προσώπων σε κάθε επίπεδο. Μην  διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σχεδιάσουμε από κοινού τον τρόπο προστασίας σας και δράσης μας.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Σήμερα

Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Χτες

Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Χτες

Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς

Το αρχαίο εpωτικό γκράφιτι που βρέθηκε σε ελληνικό νησί

Προχτές

Αφορούσε τη συνέυρεση δυο αντρών

Ένας άνδρας που ο κόσμος δεν του έδωσε την αναγνώριση που άξιζε

Προχτές

Το επίτευγμά του και η αναγνώριση που δεν ήρθε

Εξωγήινοι: Οι 3 πιο γνωστές περιπτώσεις «στενών επαφών»

Προχτές

Κάποιοι είδαν, κάποιοι έκαναν ότι δεν είδαν

4 εθνικοί ύμνοι που δεν έχουν καθόλου στίχους

Πριν 3 μέρες

Ποιες χώρες δεν περιλαμβάνουν λόγια στον ύμνο τους

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.