Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της πάλης Μπάμπης Χολίδης
Σε ηλικία 62 ετών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 26/6/2019 | 20:13
Η ελληνική πάλη θρηνεί τον θάνατο του Μπάμπη Χολίδη. Σε ηλικία 62 ετών ο σπουδαίος αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Μπάμπης Χολίδης διέπρεψε στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ενώ ήταν και Ολυμπιονίκης.
Γεννήθηκε στο Καζακστάν την 1η Οκτωβρίου το 1956. Το 1968 ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο αγώνισμα κι από τότε έλαβε μέρος σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες (Μόντρεαλ 1976, Μόσχα 1980, Λος Άντζελες 1984 και Σεούλ 1988). Κατέκτησε 2 Ολυμπιακά μετάλλια, ενώ από 1998 μέχρι και το 2000 υπήρξε προπονητής της εθνικής ομάδας ανδρών μαζί με τον Δημήτρη Θανόπουλο και τον Αριστείδη Γρηγοράκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τη Νίκαια: «Τρεις μέρες ούρλιαζε η γυναίκα» λένε οι γείτονες
Πριν 7 ώρες
Γείτονες στην οδό Σοφοκλέους περιγράφουν τρεις ημέρες κραυγών πριν την επέμβαση, ενώ το ζευγάρι είχε ξανααπασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.
Φορομπόνους ηλεκτρονικές πληρωμές: Στο τραπέζι η παράταση της έκπτωσης 30% έως 5.000 ευρώ
Πριν 7 ώρες
Το οικονομικό επιτελείο αξιολογεί τα φορολογικά κίνητρα για 20 κατηγορίες επαγγελμάτων, με στόχο τον περιορισμό του κενού ΦΠΑ.
Oικογένεια Μαζωνάκη: Kαλεί για κατάθεση τη νοσηλεύτρια που είπε στη γιατρό «δεν τον βλέπω καλά»
Πριν 7 ώρες
Ορίζει τεχνικό σύμβουλο για τις τοξικολογικές
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα οστά της σκυλίτσας του Αρίθα θα μεταφερθούν στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια
Χτες
Η κατοικία στη Βούλα παραμένει σφραγισμένη, κάτι που προς το παρόν εμποδίζει την εκταφή του μαύρου σνάουζερ.
Δυτική Όχθη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νέρια Λάιτερ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ στις ΗΠΑ
Χτες
Ο 29χρονος Παλαιστίνιος οδηγός, από το χωριό Μπέιτ Ουρ αλ-Τάχτα, σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού στο σημείο ελέγχου κοντά στον οικισμό Μπέιτ Χορόν.
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Ύποπτο πακέτο κοντά στον ΟΗΕ κινητοποιεί NYPD και Secret Service
Χτες
Κλειστοί δρόμοι γύρω από την έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών εν μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας για την 81η Γενική Συνέλευση.
«Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο»: Καταγγελία για ποντίκια σε Ειδικό Σχολείο της Λήμνου
Χτες
Οι γονείς προχώρησαν σε αποχή μαθητών και ζητούν άμεσες λύσεις για την υγιεινή
Μαδρίτη: Επεισόδια για την έξωση 87χρονης ΑμεΑ ‑ Το ενοίκιο της εκτινάχθηκε στα 1.650 ευρώ
Χτες
Εκατοντάδες διαδηλωτές, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Κάρλος Μπαρδέμ, προσπάθησαν να σταματήσουν την τέταρτη απόπειρα έξωσης της Μαρικάρμεν, χωρίς αποτέλεσμα.
Φύλλα Επιστράτευσης: Τι σημαίνουν το πράσινο και το λευκό χαρτί του στρατού μέσω Gov.gr
Χτες
Χιλιάδες έφεδροι λαμβάνουν Ειδικά Φύλλα Πορείας μέσω της πλατφόρμας - τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι λάβουν το μήνυμα.
Έληξε το θρίλερ στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του
Χτες
Η 44χρονη άνοιξε τελικά την πόρτα στους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Σοφοκλέους - Ο 49χρονος φερόταν να μην την αφήνει να φύγει και είχε δηλώσει ότι ήταν οπλισμένος
Χίτλερ: Έγγραφα καταρρίπτουν το άλλοθι του για τον θάνατο της ανιψιάς του Γκέλι Ράουμπαλ
Χτες
Ο συγγραφέας Χάραλντ Ζάντνερ εντόπισε στα αρχεία του Μονάχου στοιχεία που τοποθετούν τον Χίτλερ στην πόλη ώρες νωρίτερα απ` όσο έλεγε η επίσημη εκδοχή του 1931.
Στη Βουλή ρύθμιση για την εκκαθάριση των αγροτικών επιδοτήσεων για τα έτη 2018 ‑ 2022, αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Χτες












