E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 οικονομικοί προορισμοί για ταξίδια του μέλιτος

Ψάχνετε ένα ειδυλλιακό μέρος για το γαμήλιο ταξίδι;

5 οικονομικοί προορισμοί για ταξίδια του μέλιτος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που δέσατε το… γάιδαρό σας, ήρθε η ώρα να γιορτάσετε την αγάπη σας με το καθιερωμένο γαμήλιο ταξίδι. Αυτό που από τη μία αναζητάτε και από την άλλη τρέμετε μην υποβαθμίσει την οικονομική σας κατάσταση στο επίπεδο που δεν έχει γυρισμό.
Σύμφωνα με το travelusnews.com, όμως, υπάρχουν κι άλλοι όμορφοι προορισμοί στον κόσμο πέρα από τα κλασικά τροπικά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε για να σφραγίσετε τον έρωτά σας, χωρίς να αναγκαστείτε να κηρύξετε πτώχευση. Αναθεωρήστε, λοιπόν, τις απόψεις σας για τις Σεϋχέλλες και το Μπαλί και ζήστε αξέχαστες στιγμές σε πόλεις που και το κατάλληλο σκηνικό αποτελούν και θα σας έρθουν πιο οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λισαβόνα: σε νοσταλγική ατμόσφαιρα
Ίσως να μην είναι ο πιο δημοφιλής από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, αλλά η γοητεία της Λισαβόνας με τις γραφικές της συνοικίες, τους χαμηλούς λόφους της, τα μελαγχολικά φάντο που μιλούν για έρωτα και πόνο, τη θέα από τον ανελκυστήρα Santa Justa νέο-γοτθικού ρυθμού, τον Πύργο Μπέλεμ, τους δρόμους-μωσαϊκά και τα ασπρόμαυρα πεζοδρόμια, μάλλον θα σας κάνει να νιώσετε ερωτευμένοι ξανά.
Κόστος εισιτηρίων: από 190 ευρώ το άτομο μετ’ επιστροφής.  

Κωνσταντινούπολη: για… ανατολίτικες καταστάσεις
Επιλέγοντας την Κωνσταντινούπολη, σε μόλις 1 ώρα και κάτι βρίσκεστε με το ταίρι σας σε μια πόλη με ανατολίτικη ατμόσφαιρα που έχει πολλά να σας προσφέρει. Κάντε χαμάμ μαζί, περπατήστε στην πλατεία Ταξίμ, μοιραστείτε πολίτικο κεμπάπ και παραδοσιακό μπακλαβά, ατενίστε το Βόσπορο, εξερευνήστε την περιοχή Μπέμπεκ, τη… Γλυφάδα της Κωνσταντινούπολης και πιείτε καφέ στα γραφικά στενάκια του κέντρου. Στο διάστημα της παραμονής σας μπορείτε να κάνετε εκδρομή και στα Πριγκιπόννησα και να απολαύσετε πιο νησιώτικο τοπίο στις μεταξύ σας στιγμές.
Κόστος εισιτηρίων: από 90-100 ευρώ το άτομο μετ’ επιστροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πράγα: βόλτες σε παραμυθένια τοπία
Τι να τις κάνετε τις Μαλδίβες και όλα αυτά τα εξωτικά μέρη, όταν εσείς μπορείτε να διαφοροποιηθείτε από την πεπατημένη και να ζήσετε το ταξίδι του μέλιτος με αέρα παραμυθιού; Στην Πράγα μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα στα παλιά της κτίρια και τα λιθόστρωτα δρομάκια της, να γνωρίσετε τη γειτονιά του Κάφκα, να παρακολουθήσετε μαζί όπερα, να κάνετε κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, να θαυμάσετε τη θέα από τον Πύργο της Γέφυρας στην Παλιά Πόλη και να «χαθείτε» στη μπαρόκ και γοτθική αρχιτεκτονική της.
Κόστος εισιτηρίων: από 160 ευρώ το άτομο μετ’ επιστροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κεντρική Δαλματία: ο νέος hot προορισμός
Η γαλλική Ριβιέρα είναι πλέον πολύ… passé. Πού πάνε λοιπόν όλοι πλέον; Στην Κροατία και συγκεκριμένα στην Κεντρική Δαλματία, η οποία σε διάστημα μικρότερο από δύο δεκαετίες μεταμορφώθηκε από πολεμική ζώνη σε γκλάμορους προορισμό, σχετικά κοντά στη χώρα μας. Εδώ θα κάνετε περαντζάδα δίπλα στη θάλασσα, θα περπατήσετε στο ιστορικό κέντρο με το παλάτι του Διοκλητιανού και τον εντυπωσιακό καθεδρικό και μπορείτε να πεταχτείτε και στο νησάκι Hvar -που αποκαλείται «Κροατική Μαδέρα»- και να απολαύσετε το φυσικό του κάλλος και τη βενετσιάνικη αύρα του, τσουγκρίζοντας τα κοκτέιλ σας στην υγειά σας!
Κόστος εισιτηρίων: από 250 ευρώ το άτομο μετ’ επιστροφής.

Βουδαπέστη: έρωτας μέσα στην αρχοντιά
Μια όμορφη και ρομαντική πόλη μόλις δύο ώρες πτήσης μακριά από την Αθήνα, σας περιμένει για να φιλοξενήσει τον έρωτά σας, χωρίς να σας αγχώνει οικονομικά. Στη Βουδαπέστη θα δείτε από κοντά τον Δούναβη, που δίνει άλλη ατμόσφαιρα στην πόλη με τις γέφυρες και τα αξιοθέατα στις όχθες του, τον οποίο μπορείτε να διασχίσετε με μια μίνι κρουαζιέρα και να επισκεφτείτε το νησάκι Margaret στη μέση του. Ανεβείτε στους λόφους της Βούδας και γνωρίστε το κάστρο, τα ανάκτορα, την Εθνική Πινακοθήκη, την Εκκλησία του Αγίου Matyas, περπατώντας στα λίθινα δρομάκια και απολαμβάνοντας τη μεγαλόπρεπη θέα του ποταμού. Η Βουδαπέστη σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε και spa μαζί με το ταίρι σας, αφού αποτελεί έναν από τους πιο hot προορισμούς για τέτοιες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη!
Κόστος εισιτηρίων: από 130 ευρώ το άτομο μετ’ επιστροφής

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Σήμερα

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σήμερα

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Σήμερα

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Πριν 3 μέρες

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.