E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η ποpνοστάρ με τους διάσημους εpαστές που δεν μπορούν να ξεχάσουν οι Ιταλοί

Έφυγε από την ζωή μόλις στα 33 της χρόνια

Η ποpνοστάρ με τους διάσημους εpαστές που δεν μπορούν να ξεχάσουν οι Ιταλοί
@liberoquotidiano.it
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Moana Pozzi «έφυγε» από την ζωή το 1994, μόλις στα 33 της χρόνια, χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο. Η Ιταλία μούδιασε και δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό της. Γιατί η Moana Pozzi δεν ήταν απλώς μια επιτυχημένη ποpνοσταρ. Ήταν πολλά περισσότερα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε στην Γένοβα το 1961. Ο πατέρας της ήταν πυρηνικός επιστήμονας και η Moana γύρισε ολόκληρο τον κόσμο σε πολύ μικρή ηλικία. Έζησε σε μέρη όπως ο Καναδάς, η Βραζιλία και την Γαλλία.

https://www.giornalettismo.com/archives/1603569/moana-pozzi-ventanni-dalla-morte-continua-mistero-suo-film

@giornalettismo.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα 19 της έγινε μοντέλο στην Ρώμη την ίδια στιγμή που ξεκίνησε σπουδές στην υποκριτική. Έπιασε δουλειά σε παιδική εκπομπή, όμως το πρώτο σκάνδαλο ήρθε στην δημοσιότητα εκείνη την εποχή. Τα μίντια ανακάλυψαν πως είχε ήδη συμμετάσχει σε μια ταινία ποpνό, με όνομα Linda Heveret. Η Moana Pozzi είχε καταφέρει αυτό που ήθελε από μικρή: να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μπ[ορεί λοιπόν να έφυγε από την παιδική εκπομπή κακήν κακώς, αλλά η επιτυχία ήταν μπροστά της. Έπαιξε σε ταινία του Fellini και το 1985, γνώρισε τον παραγωγό ταινιών ποpνό Riccardo Schicchi. Την επόμενη χρονιά, η βιομηχανία ενηλίκων βρισκόταν ήδη στα πόδια της.

https://www.imdb.com/name/nm0694860/mediaviewer/rm3114746624

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@imdb.com

Η νοημοσύνη της Pozzi ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Λέγεται μάλιστα πως το IQ της ξεπερνούσε το 150. Πολλοί διανοούμενοι πέρασαν από το κρεβάτι της, όπως και πολλοί διάσημοι. Ο Robert De Niro, ο Harvey Keitel, ο Marco Tardelli και ο πρώην πρωθυπουργός Bettino Crazi ήταν μόνο μερικοί από αυτούς. Τουλάχιστον αυτούς βαθμολόγησε με 10 η Moana Pozzi, στο βιβλίο της που εκδόθηκε το 1991 και εξιστορούσε της σeξουαλικές εμπειρίες της με celebrities.

To 1992 στράφηκε στην πολιτική, δημιουργώντας το «Love Party of Italy», το οποίο υποστήριζε την νομιμοποίηση των οίκων ανοχής, την δημιουργία πάρκων του έρωτα και πολλές αλλαγές στην στην σeξουαλική διαπαιδαγώγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια χρονιά ήταν υποψήφια δήμαρχος της Ρώμης, κερδίζοντας το 1% των ψήφων, ποσοστό όχι και τόσο κακό για μια ποpνοσταρ. Η περιουσία της έφτανε το 1993 τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ήταν δημοφιλής όσο καμία άλλη. Ήταν η εθνική σταρ των Ιταλών εκείνη την εποχή.

https://www.giornalettismo.com/archives/1603569/moana-pozzi-ventanni-dalla-morte-continua-mistero-suo-film

@giornalettismo.com

Όμως την στιγμή που βρισκόταν στην κορυφή, ήρθαν τα άσχημα νέα για την υγεία της. Άρχισε να χάνει βάρος χωρίς να ξέρει το γιατί. Ταξίδεψε με τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 1991, στην Ινδία και την Γαλλία ψάχνοντας απαντήσεις. Αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

https://www.listal.com/viewimage/16403710

@listal.com

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1994, η Moana Pozzi «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 33 ετών. Οι Ιταλοί δεν το ξεπέρασαν ποτέ. Από τότε διάφορες ειδήσεις για την ζωή της έρχονται στο φως.

Το 2007 ο σύζυγός της αποκάλυψε στον αέρα ότι η Moana δεν άντεχε τους πόνους και του ζήτησε να επιταχύνει τον θάνατό της. Υποστήριξε ότι της έκαναν ένεση και πέθανε από εμβολισμό. Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2006, ο αδερφός της ζήτησε σε εκπομπή να ανοίξουν τα αρχεία θανάτου της. Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν είναι αδερφός της αλλά γιος της. Η μητέρα της Moana το επιβεβαίωσε.

Η ιταλική σειρά ντοκιμαντέρ «Mistero» υποστήριξε σε επεισόδιο της, ότι η Moana Pozzi ήταν πράκτορας της KGB και πως ο θάνατός της οφειλόταν σε δηλητηρίαση από πολώνιο. Η ζωή της Ιταλίδας ποpνοσταρ ήταν γεμάτη σκάνδαλα, δόξα και ερωτηματικά. Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα απασχολεί τους Ιταλούς, κάθε φορά που κάτι νέο έρχεται στο προσκήνιο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.